- 6 Aralık 2017
- 6.356
- 6.517
- 198
asla öyle bir hata yapma istenmeyen bir aileye sakın gitme, ailemi sildim laflarını ciddiye alma 2-3 sene sonra ailesiyle barışacak ve sen istenmeyen gelin olarak hayatın zindan olacak sakın yapma.Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
Sakın kaçmayın çok pişman olursunuz.Elbet ikna edersin sakın diyorumBizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak
Hikayenin sonu burdan gözüküyor cnm.Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
siz bize soru sormuyorsunuz ki o zaman kaçmam için ikna edin destek olun diye konu açmışsınız resmen.Haklisiniz ama yine Ben calisip ona destek olucam tek birakamam ki zaten evlenirsek eger arada 1 saat yol var yine birakmam onu
Kendine gel lütfen. Ne vicdanı? Asıl babaanneni ortada bırakırsan görürsün vicdani o zaman. Annen baban seni sahiplenmemiş o kadıncağız sana bakmış. Yaşını başını almış bir kadın için çocuk bakmak ne kadar zor biliyor musun? Ayrıca hicbir erkek için değmez.Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak
Seni çok seviyorsa babaannen ile oturmayı kabul eder. Etmezse sen de Allah yolunu açık etsin dersin.Cok haklisiniz hepiniz sagolun desteginiz icin Ama erkek arkadasim evi terketti ev tutacagim diyor seni almaya gelince esyalarini topla arkadasimda kalacagim de cik diyor sonradan affederler bizi dugun yapariz diyor benim aklima hic yatmiyor bu annesi acigim diye istemiyor AMA inananin yerine gore giyenen biriyim cok acik degilim yinede ben izmirliyim diye beni istemiyor heralde anlamiyorum
Asla kaçma. Iki ailede istemiyor. Mutlu olacağınız 2 gün. 3.gün başlayacak sorunlar ve cehenn3m gibi bir hayatın olacak muhtemelen.Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?