• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemiz izin vermiyor kacacagiz

Her iste var bi hikmet iki ailede istemiyosa bir dusunun nedem.Sakın kaçmayın...

Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim 😥😥😥😥😥
Babaanneni bırakma yazık 😞
Ev sahibi evden atarsa nolcak kirayı ödemedi diye onun vicdan azabıyla yaşayamazsın

Yaşın 21 ne acelen var anlamadım? Kaçarak evlenmeye babanneni yalnız bırakmaya gönlün razı mi gerçekten?Cocuksunuz ikinizde..bekleyin 2-3 Yıl sonra evlenin.Belki o zamana kadar aileleri ikna edebilirsiniz..
Para yok pul yok aileden destek yok,kaçacaksın sonra hamile kalacaksın büyük ihtimalle ne evin kirasını ne de bebeğin bakımını karşılayacak paranız olmayacak sonra gelsin kavgalar kıyametler..ekonomik sıkıntı ne aşk birakir ne sevgi haberin varmı senin?
Aklını kullan evlilik bu,evcilik değil..

Asla kaçma emin ol ömğr boyu pişman olursun. Babannen var diye demiyorum kendin için kaçma. Niye güzel söz kahvenin içildiği nişanının yapıldığı gelinliğini giydiğin bir evlilik yapmak varken kolayına kaçıtorsun ki? 3 yıllık mücadele çok az. İlişki aşk emek ister. Otur babannenle para biriktir güzel çeyizini eşyanı al. Kolay mı öyle dımdızlak çıkıp hemen ev kiralayıp eşya düzmek?

Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim 😥😥😥😥😥
Aylar sonra burada konu açmandan korkuyorum " severek kaçarak evlendim ama eşim kapanmamı istiyor, zorluyor, çok mıtsuzum" diye.

Ailemi sildim dedi öyle mi..sende buna inandın..çok gördük biz öylelerini..asla asla silmez işine gelene kadar silmiş gibi yapar sadece bunu hiççç unutma..ve sakın sakın kaçma..cicim zamanları geçince lafları yersin..seven insan mücadele eder..ikna etsin aileni..ailesini..SAKIN KAÇARAK EVLENME..

Kacmadim tabiki merak etmeyin bilirim ayrildim cok yalvariyor AMA istemiyorum onume bakicam

Neden annen babanla görüşmüyorsun babaannenle yaşıyorsun kac senedir babaannenle yasiyorsun

hah kaç kaç kocaya kaçmak iyidir her derde devadır..çok mutlu olursun.. durma kaç ha.. bir dakika bile durma

Valla canım, etrafımda kaçarak evlenen 10 kadın varsa 7si eşinden laf yiyor, sen kaçtın, çeyizin yoktu, eşin ailesi tarafından istenmiyor oluyorlar.
Diğer 3ü de çok mutlu oluyor, iyi ki evlenmişim diyor, bekarken mutsuzdum diyor. Vs.
Çok çok mühim bir konu düşünmeden hareket etmeyin.
Ailesi ileride barışsa bile size hayatı dar ederler, zorla kapatmak isterler vs.

İyi düşün

Büyük konuşmayayım ama ailem ilerde evlenmek istediğim adamı kabul etmese hayırlısını dilerim ve onları ikna etmeye çabalarım.Maalesef onların helalliği olmadan yapılan evliliklerin mutlu sonla bittiğini hiç görmedim istisnalar olabilir ama bunlar kaideyi bozmaz.Hem yaşınız da gençmiş.

Back