• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve sevdigim insan

Aile onayı mutlaka olmalı, yaşın küçük gerçekten, tamam normal görüş, okulunu da bitir, eğer hâlâ birbirinizi seviyorsanız evlenirsiniz, ona da ailenin karşı çıkacağını sanmıyorum.hiç kimse için aşkından ölüyor olsan dahi eğitimini yarıda bırakmaya değmez.kendi parasını kazanan, hiç kimseye muhtaç olmayan bir bayan olman lazım.bunu sakın unutma.

Aile onayı mutlaka olmalı, yaşın küçük gerçekten, tamam normal görüş, okulunu da bitir, eğer hâlâ birbirinizi seviyorsanız evlenirsiniz, ona da ailenin karşı çıkacağını sanmıyorum.hiç kimse için aşkından ölüyor olsan dahi eğitimini yarıda bırakmaya değmez.kendi parasını kazanan, hiç kimseye muhtaç olmayan bir bayan olman lazım.bunu sakın unutma.

tabiikide önemli.. ben sonuna kadar herseyin usulüne göre olmasi icin savasacagim.. kolayin kacip, öyle kacamam ben sevdigim insana, ailemi arkada birakip.. cünkü onlar benim canim..
egitim konusuna gelince.. okulum egitimim benim herseyim, svdigimde biliyor bunu..

Back