- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Babam da da var bu. Hatta annemin anlattığı şeyi dinlemez günler sonra bana demedin ki der. Bundan o kadar emin söyler ki yanlarında o an biz olmasak babama cidden söylemediğini düşünebilirim. Cidden yorucu oluyor. 60 yaşına geldi babam, hala çocuk gibi idare eder annem.Ben de eşime sıklıkla derim benimle değilsin diye. Fiziken yanımda olsa da zihni burada değildir. Dikkatle dinleyemez.
Ben deesin kadar olmasada bende ayni durumdayim.
isyerinde helede meetinglerde icimden üstümü basimi parcalamak geliyor. okadar bunaliyorum- sonra cocuk gibi masa altindan ayakkabi cikartip giyiyorum- veya kalemi agizima aliyorum vs. tükenmez kalemin metal seyini dudagimi takmisligim bile var.
tam parcalama durumuna geldigim zaman mecbur kalkiyorum ve cikiyorum odadan (tuvalete diye)
evdede ayniyim. sinemadada. asla 3 saatlik bir filme bakmam.
bende hafif DEHB var- ilac kullanmiyorum. bana tavirlarim normal geliyor. ayni ortamda saatlarce kimildamadan oturan insanlarda bana nedense anormal geliyor.
Terapiste gitmez eşim. Bir anormallik olduğunu düşünmüyor çünkü. Ailemin tavrına alıştım. Savunulacak yanları yok. Sadece bu mevzuya objektif yorumlar almak istedim ben de rahatsız olduğum için.
kaç yıllık evlisiniz ? En zoru da ailenle eşinin arasında kalmak seni yorar.Diyorum ya ben de aşırı geriliyorum bu hareketine. Ama yok yani değişmiyor adam. Bazen delirdiğim zamanlarda iftiraya varan ithamlarım da oldu. Neden çıktığını anlamak için. Bu sefer de sinirleniyor saçma sapan iftira atma diye. Çözüm bulamadım ben ve esasında çok geriliyorum.
Ama ortada sohbet ortami varsa birde yemek yiyorsun sonrasinda cay kahve cik 2 kez sigarani ic. Ama market turlamak nedir?esin kadar olmasada bende ayni durumdayim.
isyerinde helede meetinglerde icimden üstümü basimi parcalamak geliyor. okadar bunaliyorum- sonra cocuk gibi masa altindan ayakkabi cikartip giyiyorum- veya kalemi agizima aliyorum vs. tükenmez kalemin metal seyini dudagimi takmisligim bile var.
tam parcalama durumuna geldigim zaman mecbur kalkiyorum ve cikiyorum odadan (tuvalete diye)
evdede ayniyim. sinemadada. asla 3 saatlik bir filme bakmam.
bende hafif DEHB var- ilac kullanmiyorum. bana tavirlarim normal geliyor. ayni ortamda saatlarce kimildamadan oturan insanlarda bana nedense anormal geliyor.
Ben deLafı uzatanlara ayrı uyuz oluyorum toplantıları uzattıkları için. Dizi falan izleyemiyorum. İzlemeye çalıştığımda da etrafı daha çok izlediğimi söylüyorlar:))
Eşimle kızım da benim gibi. Biz birbirimize alıştık:))
Benim babamda da var garip böyle huylar. Bizimle bi yerde oturmaz, erken kalkar veya ayrı gider. Biz arabayla gideriz o illa ki yürür. Misafir olarak gittiği eve girmeden önce yakınlarda camii varsa mutlaka uğrar. (İhtiyaç giderirmiş meğer. Yeni anladım. ) uçağa binemez saatlerce otobüs yolculuğu yapar. Biz onu artık öyle kabullendik. Farklı hassasiyetleri veya korkuları var demek ki diyor ve anlayış gösteriyoruz.Babam böyledir. Bir düğüne gittik mesala bizimle aynı masada oturduğunu hiç hatırlamamam.hep dışarıdadır. Veya bize gelir. Üç kez falan çıkar bir dolaşır. Hatta eşimin sürekli evde durmasını anlamlandıramıyor. Valla biz alıştık, ama annem hala hiç yanımda durmuyorsun herkes eşiyle oturuyor sen yoksun diye hayıflanır. Adam oturduğu koltukta bile sürekli pozisyon değiştirir
Uzanirken bacak ayak sallama huyu varmi rahatsiz edici bicimde :))
Hiperaktif demekki eşin ..benim bi arkadasimda böyle kesinlikle bi oturdugu yerde 15 dakka oturamaz ..dısarı çıkamiyosa da sürekli oturdugu koltugu degistirir wc ye gider vs..40 yaşına geldik neredeyse degismedi
Yani gecmez bu uğraşmasinlar eşinle sole onlara..
Ama ortada sohbet ortami varsa birde yemek yiyorsun sonrasinda cay kahve cik 2 kez sigarani ic. Ama market turlamak nedir?
Bende film izler sarma sararim biseyler yaparim spor yaparim.. ama o ekrana bakmam uzun sure, cunku vakit kaybi geliyor bana sadece ekrana bakarsam
Benim eşim tam olarak böyle . Bir an benim kocamdan bahsediyorsun sandım sevgili idrakNormal evliler gibi , oturup televizyon bakma -film izleme benim için sadece bir ‘hayal’ adam duramıyor . Gezmek olsun , sürekli birşeyler yapalım . Benimle birşeyler yapmayı çok seviyor yapıyoruz da ama adama otur iki muhabbet edelim deme .. ben onu böyle kabul ettim . Bence ailenden ziyade senin kabul edip-etmemen önemli .
Ah idrak .. bazen çok karın ağrıtıyor bu durum çok iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?