- 5 Ağustos 2018
- 160
- 71
- 26
-
- Konu Sahibi Pati12sever
Nereye kadar gidecek bu bilmiyorum.yaşınıza göre evet baskıcılar.
Nereye kadar gidecek bu bilmiyorum.
Okulumun bitmesine daha 2 sene var. Ekonomik olarak onlara bağlıyım ama bu kadar üstüme düşmeleri beni onlardan soğutuyorzincirlerinizi kırana kadar.
ya okulu bitirip çalışmaya başladığınızda yada bu bayram ben gidiyorum deyip kuzeninize gittiğinizde.
nasıl başlarsa öyle gider. ben btatile çıkarım bi kere bile aramazlar. geçen sene bayramda istanbul a ünirsiteden arkadaşımın evine gittim, bir hafta kaldım bir kere bile aramadılarhalbuki çok da muhafazakar ve annem özellikle çok takar böyle şeyleri. ama tepkimden çekiniyorlar çünkü hiç hoşlanmam kontrol edinmekten. ya kavga dövüş göze alıp değiştirmeye çalışacaksın ya da çekeceksin.
Haklisiniz ama münakaşa yaşayacak enerjim yoknasıl başlarsa öyle gider. ben btatile çıkarım bi kere bile aramazlar. geçen sene bayramda istanbul a ünirsiteden arkadaşımın evine gittim, bir hafta kaldım bir kere bile aramadılarhalbuki çok da muhafazakar ve annem özellikle çok takar böyle şeyleri. ama tepkimden çekiniyorlar çünkü hiç hoşlanmam kontrol edinmekten. ya kavga dövüş göze alıp değiştirmeye çalışacaksın ya da çekeceksin.
Onlara da hak veriyorum ama absürt bir şey istemiyorum da.Haberlerde bu kadar kötü şeyler izlerken nasıl izin versinler. Onlarda haklı ama sende haklısın. Ne desem bilemedim.
İşte ben de bunu anlayamıyorum anime aidemiyorum ve abimle bir sorunları yokAbine bile mi yollamiyorlar? O da onlarin cocugu sonucta ona ve sana güvenmeyecekler de kime güvenecekler anlamadim
Anne olunca da anlayacağım şeyler var tabi ama bu kadar aşırı davranmaları rahatsız ediyor beniÇok klasik bir söz vardır anne baba olunca anlarsın
Şu devir o kadar kötü ki onlara kızma haberlerde neler görüyoruz
Şimdi böyleyse ilerde çalışma hayatımda neler olacak kim bilir.Evet fazla baskıcilar...kaldı ki 15 yaşında değilsin...biraz kendi bildiğini okumaya calis bu konuda....yani pardon da izin almak nedir?
Ozaman sor acik acik. Konusmakta bisey yok. En azindan neden böyle olduklarini ögrenmis olursun? Abin bisey demiyor mu peki?İşte ben de bunu anlayamıyorum anime aidemiyorum ve abimle bir sorunları yok
Okuduğum şehirde bile bir arkadaşımda kalacağım zaman haber vermemi istiyorlar21 yaşındaki üniversiteli bir kız pekâlâ kendini koruyabilir. Bu nedenle ailenizin yaptığı şey tam anlamıyla, gelenekçi toplumun kız çocuğu üzerindeki baskısıdır. Üstelik başka bir ilde üniversite okuyorsunuz zaten. Sizi oradayken nasıl kontrol ediyorlar ki?
Abim de diyor da umursamıyorlar. Annem babam ne derse ne yaparsa o . Yanlış da olsa onların dediği olacak onların gözündeOzaman sor acik acik. Konusmakta bisey yok. En azindan neden böyle olduklarini ögrenmis olursun? Abin bisey demiyor mu peki?