AILEMIN ARKAMDA OLDUGUNU HISSEDEMIYORUM

tugba4859

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
91
42
3
32
8 yıldır hasta anneme bakıyorum salça kaynatmaktan tut her işlerine ben koştum 5 kardeşiz hiçbiri bi günde yardım etmedi ablalarim gelmez bile abimler de eşlerine aşırı düşkün eşlerine bi iş yap demezler YORULDUM ..unv son siniftayim 5 yıldır okuyorum ama nasıl okuduğumu bi bana sorun geri ödemeli bursla okuyorum bi gün cebime beş kurus koyamayan abilerim şimdi aşırı dusunuyo goya beni evlenmeye kalktım sevdiğim var ve bana geri ödemeli bursunu öde yarın perişan olursun daha kucuksun diyorlar 24 yasindayim babam borcum var ev kredisi araba kredisi seni evlendirmem diyo ama bizde beklemekten yorulduk tutup abim bakire mi değilsin bu kadar israrcisin dedi benim sevdiğim adamı gördü beğenmedi tipinde hayır yok ki karakterinde olsun dedi ..o kadar zoruma gitti ki anlatamam adam gibi biri o ..beni zorluyorlar çalış biz birşey yapamayız diye napacagimi şaşırdım .babam da kapıyı çarptı geçen suratıma nedeni lahana sarması yapmadım diye ..vaktim olmuyo benden ev hanim ligi bekliyo tugba hiç bi is yapmiyo abinlere gelince de emeklerim o kadar basit ki .

kuzum 4 milyar param var mutfak eşyası alsam bu yatak odasi kalıyor onu alamicak kadar aciz değillerdir herhalde sevdiğim istemeye gelicek 2 senedir bekledik babam bile bile bekletti

Okulun bıttıgınde bı ıs bul... Butun maasını kenara koy.. Bır yıla yakın toparlarsın asagı yukarı bıseyler..Para vermedıgınde nedenını sorarlarsa ceyiz parası sizde yok ben bırıktırıyorum dersın ailene.. Sonrada hazır olunca bıseyler ıcın bahanelerı kalmaz... Sabret..

Canım çocuğun işi gücü var mı, askerliğini yaptı mı? Sen de çalışırsın sonra herşeyiniz 4 x4 lük olur inşallah, şimdi seni idare etsin azıcık, ben bunu aldım sen ne aldın eve hesabı yapmasın.

Abine de uyuz oldum. Sanki kendisi adam da başkasını beğenmiyor. İnsan öz kardeşine nasıl bakire değil misin diye sorar ya. Pislik, ahlak şeref yoksunu, dönsün de bir aynaya baksın önce.

haklısın borcum var diyen babam eve yün hali aldı eşya tv falan aldı ..hiç şunu demedi benim bi kızım var evde evlenmek istediğini söyleyen köşeye 5 kuruş biiktiriyim yok ..herseyi ben yapacam ..ama içim su yönde rahat iyi bi evlattim ..anneme de abilerim bakacak ..

kuzum kendi dükkanı var . yaptı çok şükür abime gelince eşinin altına araba aldı ehliyetini aldı ..ben ehliyet almaya kalktım alacağım zamanlar babama alma kocası alsın dedi ..zoruma gitti biliyo musun o benim abim hayırlı olsun demedi şimdi aldım ehliyetimi ..ama ailem hiç bir zaman yanımda olmadı Allaha havale ediyorum abi mi

Biliyor musun sen çok güçlü birisin. Kimseye şimdiye kadar minnetin olmadiysa bundan sonra da eyvallahin olmasın. Kredi borcu ödenir. Önemli olan sevgilinin maaşı tek başına ev duzmeye yeter mi

kuzum 4 milyar param var mutfak eşyası alsam bu yatak odasi kalıyor onu alamicak kadar aciz değillerdir herhalde sevdiğim istemeye gelicek 2 senedir bekledik babam bile bile bekletti

Önce bir işe girseniz ünv bittikten sonra,daha sonra yavaş yavaş yaparsınız ,
ABİN sinirimi zıplattı ,bakire değilmisin kelimesi ne ya !!!!terbiyesizlik ....

sevgilim bilezik yaptı beyaz eşyası hazır piyasada 20 bin alacağım var söz yüzüğü t akilsin herşeyi yaparım diyo siz mutfak ve yatak odasi alin yeter dedi

Universiteyi bitirip işe girince maasini biriktirebilecek misin?O evde zor yani maasini vermiyorsun diye cok kavga dovus cikar.Bence okulun bitince evlen.Evlendikten sonra ne istersen onu yaparsin.Sozlun hazirmis daha niye o evde siginti gibi kalasin?Kendi evin,kendi duzenin olur.Sen birikmisinle alabildigini al.Yatakodasini da taksitle al.Zaten calisacagim diyorsun odersin maasindan oldu bitti.Hic uzatma bence...

kuzum bu ara tatilde istemeye gelecekler ..ben elimdeki 4 milyarla mutfak eşyası alacam dediğin gibi yatak odasi takımını da takside girecem başka çarem yok Allah aileme hidayet nasip etsin .benim gram kadar onlar da de de terim yokmuş

sevgilim bilezik yaptı beyaz eşyası hazır piyasada 20 bin alacağım var söz yüzüğü t akilsin herşeyi yaparım diyo siz mutfak ve yatak odasi alin yeter dedi
Orda duuurrr. Piyasada 20 bin alacağım var demek herkesin bana borcu var toplam 20 bin alacağım demekse önce alsın sonra konuş kuzum. Maalesef o piyasadakiler bir kayboluyor pir kayboluyor.... Sen eline geçene akdar o 20 bin lira hiç yokmuş gibi düşün. Atalar ne demiş "Elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde bulunmaz."

Senin bakireligin abine mi kalmis ?

Gitsin kenfi esinin uzerinde edepsizlik yapsin
allahim ne igrenc insanlar var

Ama okulunu bitir yoksa hayatin boyunca seninde defigin gibi salca kaynatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…