8 yıldır hasta anneme bakıyorum salça kaynatmaktan tut her işlerine ben koştum 5 kardeşiz hiçbiri bi günde yardım etmedi ablalarim gelmez bile abimler de eşlerine aşırı düşkün eşlerine bi iş yap demezler YORULDUM ..unv son siniftayim 5 yıldır okuyorum ama nasıl okuduğumu bi bana sorun geri ödemeli bursla okuyorum bi gün cebime beş kurus koyamayan abilerim şimdi aşırı dusunuyo goya beni evlenmeye kalktım sevdiğim var ve bana geri ödemeli bursunu öde yarın perişan olursun daha kucuksun diyorlar 24 yasindayim babam borcum var ev kredisi araba kredisi seni evlendirmem diyo ama bizde beklemekten yorulduk tutup abim bakire mi değilsin bu kadar israrcisin dedi benim sevdiğim adamı gördü beğenmedi tipinde hayır yok ki karakterinde olsun dedi ..o kadar zoruma gitti ki anlatamam adam gibi biri o ..beni zorluyorlar çalış biz birşey yapamayız diye napacagimi şaşırdım .babam da kapıyı çarptı geçen suratıma nedeni lahana sarması yapmadım diye ..vaktim olmuyo benden ev hanim ligi bekliyo tugba hiç bi is yapmiyo abinlere gelince de emeklerim o kadar basit ki .