- 29 Mart 2020
- 5
- 3
- 20
-
- Konu Sahibi gulaltinel
Genelde babalar izin vermeyen taraf olur anenen bunu gerçekten istedigini anlat ikna olmazsa yaptır çık karşısına iki kızar sonra atacak degil ya seni kabullenir durumu ki bunda tepki vereceği bişey yok annen galiba seni evlendiremez diye korkuyor vardır ya bizim toplumda kızda dövme piercing olmaz kafası onun etkisinde yaptırmak istiyorsan bu senin kararın yaptır yani bende istiyordum yaptırmak nasip olmadı şimdi iyiki olmamış diyorum ama kulagımdaki küpeleri bile takamıyorum dogru düzgün evlenince zor oluyorOncelikle lutfen istemiyorlarsa yaptirma dan ziyade su yolu denesrn daha iyi olur gibi seyler yazin. Boynuma kalici dovmeve kasima piercing istiyorum. Babam ikisinede okey diyor ama annem ikisinede izin vermiyor. Nasil cikarimbunun icinden. İkna yontemi istiyoruuuum
Dövme yaptırıp da iyiki de yaptırmışım diyen kimse duymadımOncelikle lutfen istemiyorlarsa yaptirma dan ziyade su yolu denesrn daha iyi olur gibi seyler yazin. Boynuma kalici dovmeve kasima piercing istiyorum. Babam ikisinede okey diyor ama annem ikisinede izin vermiyor. Nasil cikarimbunun icinden. İkna yontemi istiyoruuuum
Dövme yaptırıp da iyiki de yaptırmışım diyen kimse duymadım
Ben+cevremdeki butun dövmeli arkadaslarim iyi ki yaptırmisim diyoruz ama?Dövme yaptırıp da iyiki de yaptırmışım diyen kimse duymadım
Haklisiniz genelleme yapamam benim çevremde bazı mesleklere giriş konusunda sorun yaşadıkları için bir an öyle düşünmüş olabilirimBen+cevremdeki butun dövmeli arkadaslarim iyi ki yaptırmisim diyoruz ama?
cekilis kazandim bedava yapacaklar de anneler bedavayi severOncelikle lutfen istemiyorlarsa yaptirma dan ziyade su yolu denesrn daha iyi olur gibi seyler yazin. Boynuma kalici dovmeve kasima piercing istiyorum. Babam ikisinede okey diyor ama annem ikisinede izin vermiyor. Nasil cikarimbunun icinden. İkna yontemi istiyoruuuum