• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemi bekarligimi çok özlüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

umayela

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
422
104
103
Merhabalar tam olarak dert sayılacak bi şey değil ama paylaşmak istedim yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ve ailemi çoookk özlüyorumm bu yüzden son zamanlarda özellikle nerdeyse her gün ağlıyorum Bekarligimi çok özlüyorum eşimle aramda net bi sorunumuz yok ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama eşim ailesine çok bağlı her gün görüşmek istiyor her gün onlara gitmek istiyor mesela dün kayınvalidemlerle beraber bi yere oturmaya gittik gündüz altın günü tarzı bi şeydi ama sonra çok rahatsız oldum hamile de olduğum için karnıma ağrı girdi eşimde akşama onlara gitmek istedi bende sadece biraz rahatsızım evimize geçelim de yarın gidelim dedim bunu bile sorun ediyor zaten babası ve abisi ile aynı işi yapıyorlar her gün beraberler buna rağmen her akşam yine beraber olmak istiyor onlarla bende Bi süre sonra evimden uzaklaşıp bunlarin içinde misafir gibi hissediyorum kendimi ve kendi ailemi çok özlüyorum eşim başka şehire işe gideceği zaman falan kendi annesine götürüyor burda kal diyor ne kadar kötü kişiler olmasa da kendi ailemde ki gibi rahat değilim. Evli ablalarim nasıl çözdü bu özlem işini az önce bile özledim diye ağladım hep çok özlüyorum ya burda hiç kendimi mutlu hissedemiyorumm

bnce eşine o şehir dısına gittiği vakitler de evde kalmak istediğini söylemelisin.. evimde kalmak istiyorum de.. yada o gittiğinde çok yprgunum gidecek halim yok yani gitmek istemediğini söyle zaten hep oradayz ben evimde vakit geçirmek istiyorum de.. Eşini keşke en basından alıştırmasaydın.. illa ki gidilir ama sıksık bana da uymaz

Sorunun özlem değil. Eşinin kendi evi ailesi olduğunu anlayamaması ve senin de bu yüzden evliliğe uyum sağlayamaman.
Yanii belki böyle de denilebilir. Ne zaman farkına varacak kendi evinin olduğunu bir buçuk yıl oldu hiç mi anlayamayacak acaba

Yanii belki böyle de denilebilir. Ne zaman farkına varacak kendi evinin olduğunu bir buçuk yıl oldu hiç mi anlayamayacak acaba

Anlamayacak muhtemelen. Ya da sen susup onun dediğini yapmayı bırakacaksın, büyük kavgalar edeceksiniz. Ya düzelecek ya bozulacak.

Sizin aileniz nerede,
cok uzakta degilseler,
oturup aglayacagina gidip gor, hasret gider.
Aynı şehirdeyiz haftada bir eşim götürüp getiriyor kendim gündüzden gitmek istediğimde laf ediyor benim anneme geç gidersin kendi annene erkenden gidiyorsun gibi sitemli kızgın söyleniyor. Ya da benim ailem bizim eve geleceği zaman mutlaka bi sorun çıkartıp beni üzüyor onların karşısına üzgün çıkmamı sağlıyor

Maalesef bazı insanlar hiç bir zaman anlayamıyorlar asıl ailesi ile ana babasının arasındaki ayrımı.
Yerinizde olsam kendim bu kadar sık gitmem,eşime de yorulduğumu sıkıldığımı söyler,onun da uyanmasını sağlarım. Siz bu gidip gelmeleri azaltmadıkça eşinizin de işine gelmeye devam edecektir. Bari siz mesafeyi çizin artık.

Aynı şehirdeyiz haftada bir eşim götürüp getiriyor kendim gündüzden gitmek istediğimde laf ediyor benim anneme geç gidersin kendi annene erkenden gidiyorsun gibi sitemli kızgın söyleniyor. Ya da benim ailem bizim eve geleceği zaman mutlaka bi sorun çıkartıp beni üzüyor onların karşısına üzgün çıkmamı sağlıyor

Ama her şeye olur dersen eşin de kendi doğrusunu Yaşar

Kendi annene erken gitmek istemen olağan bunu dile getireceksin

Gerekirse ona diyeceksin sen tek başına benim ailemde oturur musun diye oturmaz muhtemelen ama senden bekler

Bu arada Adam şehir dışına gidince neden bir yere bırakılıyorsun otur evinde

Örneğin bunu baba kimse teklif edemez zira evim varken neden bir yere gideyim ki derim siz neden demediniz

Hazır hamilesiniz evim de evim diye başlayın sonra daha zor olur

Evim dışında rahat edemiyorum nokta

Yarın anneme gideceğim nokta

Eşin seni sindirmeye çalışmış ve başarılı olmuşa benziyor. Öncelikle o sehir dışına çıktığı zaman ben evimde kalmak istiyorum diye kesin bir tavırla evinde kal, eşinin ailesinde kesinlikle kalma. O kendi ailesine gitmek istediğinde sen gidebilirsin ben uzanıcam yada hastayım, vb şeyler söyleyip gitme sıklığını azalt.

Kendi ailen geleceği zaman bir sorun çıkardığında, benim ailem kırk yılın başında geliyor ona bile tahammül edemiyorsun biz niye senin ailendeyiz sürekli de, bundan sonra benim aileme ne yaparsan aynısını kendi ailene yapıcam haberin olsun de.Ne yaparsa onu bulsun eşin karşılık olarak.

Ailene gitmek için de onun götürmesini bekleme, yolu biliyorsundur bin dolmuşa otubuse git. Kendi ailesi kraliyet ailesi falan mı, öyle bile olsa herkesin ailesi kıymetli, eşinize çok yüz vermişsiniz. Kendi ailesini sizin ailenizden üstün tutuyor, asla kabul edilemeyecek bir durum.

uzuldum hamilesiniz bir de,
yanliz biraz baskin olmaniz lazim,
elbette kendi anneme erken gitmek isterim, sen de calismiyor olsan kendi ailene erken gitmek isterdin deyin.
Veya esiniz sehir disindayken D damdan a katiliyorum, evinizde kalin, illa baska bir yerde kalacaksaniz da kendi ailenizde kalin.
Ozluyorsunuz madem, bunu esiniz gormuyor mu.

Merhabalar tam olarak dert sayılacak bi şey değil ama paylaşmak istedim yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ve ailemi çoookk özlüyorumm bu yüzden son zamanlarda özellikle nerdeyse her gün ağlıyorum Bekarligimi çok özlüyorum eşimle aramda net bi sorunumuz yok ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama eşim ailesine çok bağlı her gün görüşmek istiyor her gün onlara gitmek istiyor mesela dün kayınvalidemlerle beraber bi yere oturmaya gittik gündüz altın günü tarzı bi şeydi ama sonra çok rahatsız oldum hamile de olduğum için karnıma ağrı girdi eşimde akşama onlara gitmek istedi bende sadece biraz rahatsızım evimize geçelim de yarın gidelim dedim bunu bile sorun ediyor zaten babası ve abisi ile aynı işi yapıyorlar her gün beraberler buna rağmen her akşam yine beraber olmak istiyor onlarla bende Bi süre sonra evimden uzaklaşıp bunlarin içinde misafir gibi hissediyorum kendimi ve kendi ailemi çok özlüyorum eşim başka şehire işe gideceği zaman falan kendi annesine götürüyor burda kal diyor ne kadar kötü kişiler olmasa da kendi ailemde ki gibi rahat değilim. Evli ablalarim nasıl çözdü bu özlem işini az önce bile özledim diye ağladım hep çok özlüyorum ya burda hiç kendimi mutlu hissedemiyorumm
O ne ya gündüz berabersiniz zaten rahatsız olduğunuz halde yine sizi akşam götürmek istiyor.Ben olsam kendin git derdim gitmezdim.Bizi başlarda çok çağırdı kayınvalidemler istemedim haftada bir iki haftada bir görüşüyoruz.Bence taviz vermeyin ne o sürekli öyle hiç sevmem

Evde yatıcam de kendi gitsin
Ne öyle her gün

Canım. En başlarda Böyle olur ben hep sorun ettim bunları sonunda boşandık. Zamanla emin ol düzeliyor. Şimdi diyeceksin ki sen niye dayanamadın o da benim sabırsızlığım oldu. Lütfen bu şartlarda mutlu olmaya çalış eğer eşine bu konuda çok dert yanarsan gitme sıklığınızı artırmaktan başka birşey olmaz. Sadece sabret bak zamanla oturacak herşey

Eşine gıcık oldum. Ben çok kavga çıkartırdım su lafı bana etse, tabiki kendi annene erken gidebilirsin kendi annen çünkü.Ve ne oyle pesinde surukluyor her gun hergun.Hic mi sesini cikarmiyorsun? Çok fena sindirilmissin.

Yalnız ben anlamadım sen neden bu kadar sindinn canım ya. Anam da anam kızkar demiyor adamlar diyor. Azıcık Bi dişini göster. Kavga etmeden güzelce konus anlamıo mu tekrar konus en azından mücadele et. Kendi anne de gtceksin niye müsade ediyorsun ki laf söylemesine, gittiğin yer annen. Azıcık silkelen biraz dişli ol

O ne ya gündüz berabersiniz zaten rahatsız olduğunuz halde yine sizi akşam götürmek istiyor.Ben olsam kendin git derdim gitmezdim.Bizi başlarda çok çağırdı kayınvalidemler istemedim haftada bir iki haftada bir görüşüyoruz.Bence taviz vermeyin ne o sürekli öyle hiç sevmem
İşte rahatsızım yarın gidelim dedim eşime ona bile bozuldu sanki ömür boyu görüşmeyelim mi dediimm. Başka bi yere gidelim desem yorgunluk falan kalmazdı ama sende diye laf çarpıyor falan

Canım. En başlarda Böyle olur ben hep sorun ettim bunları sonunda boşandık. Zamanla emin ol düzeliyor. Şimdi diyeceksin ki sen niye dayanamadın o da benim sabırsızlığım oldu. Lütfen bu şartlarda mutlu olmaya çalış eğer eşine bu konuda çok dert yanarsan gitme sıklığınızı artırmaktan başka birşey olmaz. Sadece sabret bak zamanla oturacak herşey
Bende de çok sabırsızlık var işte malesef ya şöyle olursa ya böyle olursa diye kendi kendimi yiyorum bazen

Şu aileci erkekleri anlamıyorum ayrılamayaxaktın niye evlendin
Of bende yaaa bi kere yine böyle sürekli ailesine gitmek için ısrar ediyordu bende dayanamayıp çıkamadın bi ailenin koynundan demiştim o an sinirle birazda yukses sesle tabi o an eşimi ilk defa o kadar sinirli görmüştüm ailesi kutsal insanlar gibi davranıyorr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back