- 3 Haziran 2019
- 422
- 104
- 103
Merhabalar tam olarak dert sayılacak bi şey değil ama paylaşmak istedim yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ve ailemi çoookk özlüyorumm bu yüzden son zamanlarda özellikle nerdeyse her gün ağlıyorum Bekarligimi çok özlüyorum eşimle aramda net bi sorunumuz yok ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama eşim ailesine çok bağlı her gün görüşmek istiyor her gün onlara gitmek istiyor mesela dün kayınvalidemlerle beraber bi yere oturmaya gittik gündüz altın günü tarzı bi şeydi ama sonra çok rahatsız oldum hamile de olduğum için karnıma ağrı girdi eşimde akşama onlara gitmek istedi bende sadece biraz rahatsızım evimize geçelim de yarın gidelim dedim bunu bile sorun ediyor zaten babası ve abisi ile aynı işi yapıyorlar her gün beraberler buna rağmen her akşam yine beraber olmak istiyor onlarla bende Bi süre sonra evimden uzaklaşıp bunlarin içinde misafir gibi hissediyorum kendimi ve kendi ailemi çok özlüyorum eşim başka şehire işe gideceği zaman falan kendi annesine götürüyor burda kal diyor ne kadar kötü kişiler olmasa da kendi ailemde ki gibi rahat değilim. Evli ablalarim nasıl çözdü bu özlem işini az önce bile özledim diye ağladım hep çok özlüyorum ya burda hiç kendimi mutlu hissedemiyorumm