Aileme evlenmek istediğimi nasıl söylerim

Annenle de baglantını kes annen iyi yolda degil zaten ders alsa daha başka adamlara ihtiyaç duymazmış.

Erkek arkadaşını ne kadar zamandır tanıyorsun? Evlilik konusunda acele etme bence. Ailede sıkıntı yaşayıp aceleyle evlenip pişman olan çok fazla kişi var.

1 yıldır her gün yanımda ailesi hakkındada bilgi sahibiyim biraz yeğenleriyle tanıştım annesi kaldı bitek babası geçen hafta vefat etti onunda abileri var benim gibi ama 3 tane hepsi imam bi kaç yiğeni hafız temiz bi aile annesi babasıyla bu zamana kadar o yüzden tanışamadım zaten sevgili olma durumu yok onlarda bana bi kötülüğünü görmedim beni düzeltene kadar çok çabaladı sabretti bana resmen benimle ne olursa olsun evlenmek isdediğimi söylüyor ve beni öyle çok mutlu ediyorki her isdediğimi yapmaya çalışıyor sürekli bana Allah izin verdiği müddetçe bizim için elimden geleni yapicam ben diyor oda sıkıntıların farkında ama yanımda olmayı tercih ediyor küçük abim 20 yaşında erkek arkadşımın annesine babasına defalarca küfür ettti dövmeye kalktı ona bile katlandı iyi diye düşünüyorum en azından bu zamana kadarki tecrübemle bulunmaz gibi geliyor o ladar iyi çünkü inşallah iyide çıkar

Erkek arkadaşını ne kadar zamandır tanıyorsun? Evlilik konusunda acele etme bence. Ailede sıkıntı yaşayıp aceleyle evlenip pişman olan çok fazla kişi var.
Çok iyi tanıyorum 1 yılın 365 gününü günde 7 saat görüşerek yan yana olarak geçirdik arkadaşım gibi zaten ailemden bildiğim için evlenmiyoeum aklımda evlilik yokdu zaten ama o kadar iyi biriki düşüncem değişti

Evlencem dersin baktin cok karşı çıkıyorlar hadi by by der gidersin...
Bu kadar basit.
Zaten ailen problemli..
Evlilik konusunda onay alabileceğin düzeyde sağlıklı bi ilişkin yok ailenle...
Çok da takılma onay işine.

Niye gittin ya tam 3 sezonluk dizi çıkardı bu senaryodan. Yaz dizisi kıvamında baslatmissin ama sonunu görmek nasip olmadı tüh

Şimdiye kadar hiçbir genç kıza hele de yaşi bu kadar küçükse böyle bir tavsiyede bulunmadım ama sana söylüyorum, kaç kendini kurtar kuzum. Kimseye söylemene,izin almana gerek yok ve hatta hiç görüşme tamamen çıkar hepsini hayatından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…