- 21 Mart 2019
- 16
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi Aslidemir7506
-
Cnm oncelikle cok uzuldgumu belirtmk isterim. Cok kotu seyler yasamissin genc yasinda. Allh yardmcin olsn. Oncelikle sevdgin adamdan eminsen hic bi sekilde gizleme hic biseyini. Yasin kucuk oldgu icin ailen izin vermeyebilir.Babanla araniz nasilÖncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Bana yardım etmenizi isdediğim bi konu var öncelikle aile ve yaşantımdan bahsedeyim ben 19 yaşındayım annem ben 15 yaşındayken evden kaçtı başka bi adamla 5 tane abim ve bir babam var annem kaçtıktan sonra benide annem gibi görmeye başladılar evin annelik faktörünü üstlenmek zprunda kaldım bana sürekli küfür ettiler dolaylı yoldan benimde aileme saygım pek kalmadı ve bende küfür ettim ağır psikolojik olaylar travmalar dayaklar sınır atakları kötü ortamlar yanlış ilişkiler yanlış arkadaşlıklar berbat ve iğrenç ortamlar ve dışlanmış hayatını kötü yaşamaya maruz kalan bi kız olarak geldim bu yaşıma kadar hep karşımda kötü insanlar annesizlik ailesizlik annemi düzeltmek adamların elinden almak için silah önüne attım kendimi defalarca ve sonunda annem bana kendi ağzıyla küfür etmeye başladığında beynimden kaynar sular boşaldı ailesizdim artık tamamen mafdoldum uyuştucu alkon ne varsa denedim başımda kimse durmadı kendi kendime kayboldum bundan 1 yıl önce karşıma şu anki erkek arkadaşım çıkdı çok iyi ailemden öğrenemediğim şeyleri din konusunda herşeyi öğretti kendisi ilahiyat okuyor aileside tutucu dindar ben nasıl oldu bilmiyorum kurtuldum o bataktan herşeyi düzelmeye çalışdım ama düzeltemiyorum artık sanırım ailemin ağzına kaşar kelimesi yer etmiş ne yapsam inandıramıyprum düzeldiğime kendimi dine verdim Allaha sığındım düzelmeye başladım elhamdülillah şuan şöyle bir konu var abim erkek arkadaşımı tam anlamıyla bilmesede öğrendi be ben bundan bi haber abime kapanmak için içimde isteğimin olduğunu belirttim ve bana şöyle bi tepki vardı ye iç gez barlara git yeni arkadaşlıklar edin yani kısacası kaydol der gibiydi yada bana yakıştırdığı buydu konumuz bu değil konumuz erkek arkadaşımın ve benim ailemin arasındaki fark bizim eğlence mekanımız barımız ver bir tane abim eşcinsel bi abim uyuştucu bağımlısı annem başka bi adamın yanına kaçmış ve ben bunu karşı tarafa nasıl anlatırım ailem patavatsız benim hakkımda kötü konuşurlarsa naparım bilmiyorum erkek arkadaşım her konuda yardımcı olmaya çalışıyor elinden geleni yapıyor ama ben kendimi onlara yakıştıramıyorum ağladım defalarca ilişkimiz olamaz imkansız die hem benim bakımımdan ailemin ve onların ailesinin bakımından ben nasıl anlatırım evlenmek istediğimi dalga geçerler döverler die korkuyorum ablam vardı benim vefat etti bundan 6 yıl önce onada aynısını yaptılar nası yapicam napıcambilmiyorum yardim edin bana lütfen kurtulmak istiyorum korkuyorum elimden tutan kimse yok ve o kadar düzelmek istiyorumki her anlamda bir daha ağlaya ağlaya yaşadığım şeylere tövbe etmek istemiyorum izin vermezlerse kaybolurum maffolurum ölürüm ben doktorlar kurtaramaz bu kez beni yardim edin kafayı yemek üzereyim.
Babam çabuk gaza geliyor abim gil ne isterse o oluyor ve en ufak bi sıkıntıda küfür etmeye başlıyor bana oda beni anneme benzetigor annen gibi olacaksın diyor abim gile nazaran daha iyi ama yaşlı babam 70 yaşında yanlız kalmaktan korkuyor kimse bakmaz die o yüzde izin verceğini düşünmüyorum amainşallah verir yanlızlıktan korkar o ben gidersem babamla kimse ilgilenmez ama yine yanında olacağımı söylüycem o benim babam sonuç olarak canim ne olursa olsun babama elbetteki bakıcam ama ne düşünür bilmiyoeumCnm oncelikle cok uzuldgumu belirtmk isterim. Cok kotu seyler yasamissin genc yasinda. Allh yardmcin olsn. Oncelikle sevdgin adamdan eminsen hic bi sekilde gizleme hic biseyini. Yasin kucuk oldgu icin ailen izin vermeyebilir.Babanla araniz nasil
Annemden sonra kimse normal bakmıyorki bana abim gil babam gil neyimi görseler yaydılar teyzelerime halalarıma hiç kimse bana iyi bakmıyor evimize misafir bile gelmiyorlarOkurken ben dagildim tikandim Allah yardımcın olsun
Yaşın çok küçük teyzen halan yokmu? Sana destek olacak
Bu arada konu yanlış yerde bdv daha fazla cvp gelirMune
Ruh hastası değilim kardeşim böyle yazacak.zor durumdayım acındırmak değil derdim. Başka çarem kalmadı yeminler olsun Allah şahidimdir yalan bişey varsaÇok fena yazmışsın sallamış sın hiç inandırıcı gelmedi şahsen.
1 buçuk yıldır her gün yanıma geliyor düzenli olarak bende bilmiyorum korkuyorum belkide karşı çıkmazlar sadece nasıl bi yol izlemeliyim bilemiyorum farklı biraz abim gil hepsi 35 yaşına yakın evlendi belkide o yüzdenEvlenmenin nesi kötü abilerin neden karşı çıksın. Erkek arkadaşıno ne zamndr tanıyorsun.
evlenene kadarki süreçte nolur bilmiyorum zaten görüşmüyoruz pek uğramazlar çağırmazlarda beni bi olay olduğunda gelirler hesap sorarlar zatenİlla ailenin içine sokmak zorunda değilsin oglanın ailesini evlendikten sonra abilerine bagı kopar sana ne faydaları olmus ki.
İlâhiyat bitti sadece kpsse giricek ama maddi durumları çok iş kurcak şimdi planları var kafansında zaten maddi durumları çok iyi.erkek arkadaşımda öyle diyor hatta kızıymış gibi davranırmış bana daha çok severmiş daha çok şey öğretmek için uğraşırmış annesiÇocugun işi varmı daha okuyorsa bekle bi işi olsn. 1 sene sözlü kal ailendende bahset. İnançlı insanlarsa seni bagrlarına basarlar zaten. Baban konusunda endişe etme senin gibi bir kızı varken yalnz kalmaz.
İnşallah anne gibi davranır sana ve annenin eksikliğini tamamlarsa dogurınca olmuyor biliyorsun emek veren anadır. Önce bi planlarını yapsn tatlım abilerine pirim vermemiş olursun babanonda gözü arkada kalmazİlâhiyat bitti sadece kpsse giricek ama maddi durumları çok iş kurcak şimdi planları var kafansında zaten maddi durumları çok iyi.erkek arkadaşımda öyle diyor hatta kızıymış gibi davranırmış bana daha çok severmiş daha çok şey öğretmek için uğraşırmış annesi
Kapanma içindede kimse sana karışamaz bu senin inancın babana söylesen yeter abilerin dalga geçip küfretseler nolur kendileri günaha girer. İstiyorsan kapan. Baban bile karışamaz karısırsa da dinen arkasında durman gerekir çünkü bu zaten bir emir.şimdiye kadar yapmaman hata. Geçmişide habire anlatma erkek arkadasına o senin Allaha kendi aranda. Pişmanlığını duy ama kimseye anlatma. Dogru yaşamak istiyorsan kimseyi bişeye ikana etmek durumunda degilsin canm bu senin hayatın zaten.
Haklısın başlarda anlattım rahatlamak isdedim heralde iyimi yapdım bilmiyorum ama kapatmaya çalışıyor açılınca konu oda dillendirmek istemiyor pek ikna etmek durumunda değilim biliyorum ama karşı tarafın ailesine ileri geri saçma sapan konuşurlar die korkuyorum benim herşeyimi olanıda olmayanıda ortaya yaydılar aile içine çıkacak yüzüm kalmadı beni tanımayan insanlara bile anlattılar benim hakkımda herkez bişey düşünüp sallıyor kafasından anlatılanın üstüne bin ekleyip başkasına anlatıyor herkezKapanma içindede kimse sana karışamaz bu senin inancın babana söylesen yeter abilerin dalga geçip küfretseler nolur kendileri günaha girer. İstiyorsan kapan. Baban bile karışamaz karısırsa da dinen arkasında durman gerekir çünkü bu zaten bir emir.şimdiye kadar yapmaman hata. Geçmişide habire anlatma erkek arkadasına o senin Allaha kendi aranda. Pişmanlığını duy ama kimseye anlatma. Dogru yaşamak istiyorsan kimseyi bişeye ikana etmek durumunda degilsin canm bu senin hayatın zaten.
İnşallah inanırmısın nefret ettim annemden keşke ölse dedim yanlız bırakmazdım defalarca kez başka erkeklere tercih etti beni onlar annemi dövdüğü halfe yapdı bunu evini 3 kere taşıdım kurtulsun die sonuç olarak şuan benim üstüme olan evin içinde oturuyorlar ve o yanındaki adam öldürmekle tehdit etti hem beni hem annemi ve bana ne küfürler etti annem o adama benim hakkımda ben yanındayken çok kötü imalarda bulundu benim için hatırladıkça içim burkuluyor canim yanıyor. Şimdi parası bitimce arıyor beni acındırıyor kendini ama artık kilimi kıpırdatmıyorum ona çünk0 ben 12 saat çalışıyorum garsonluk yapıp milletin bokunu temizliyorum o adamda benim paramla içiyor keyfine bakıyorİnşallah anne gibi davranır sana ve annenin eksikliğini tamamlarsa dogurınca olmuyor biliyorsun emek veren anadır. Önce bi planlarını yapsn tatlım abilerine pirim vermemiş olursun babanonda gözü arkada kalmaz
O herkesi düğününe çağırma sakın. Abiler o kadarda patavaysızlo yapmaz şuan bekar oldugun için o saçmalıkları yaparlarsada zaten az bucuk hayat tarzından haberi varmış bişeyde dicek olursa bilmediğin şeyler degil dersin.
[/QUOTE herşeyi göze aldığını söylüyor o zatende bunları ona yüklemek benim canımı sıkıyor sadece çağırmam çalışsamda gelmezler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?