Aileme çok üzülüyorum..

Senin yapabileceğin maddi destek olmak değil kardeşlerine çalışması konusunda öneri görmek
İş beğenmiyorlar ki , en küçüğüm geçen sene mezun oldu iş bile aramıyo
Ortanca da bikaç ay önce bankada çağrı merkeznde çalışıyodu zaten onu zar zor buldu başka iş bulmadan çıkma dedik dinlemedi cıktı

Asagi tukursen sakal yukarı tukursen bıyık. Kredi kartının borcunu ödeyip kapattirsaniz emekli adam kartsiz dönmüyor ev maalesef şu ekonomik koşullarda.

Kızlar zaten sorumsuz siz deseniz ne olacak.

Babanız ve anneniz için çok üzüldüm.

Düğündeki altınlarımın bir kısmını verdik aileme..şimdi eşime bişey diyemiyorum çünkü aynı şeyi ben onun ailesine yapar mıydım yani altınlarımı verir miydim bilmiyorum

Niye değişmez bu kardeşler valla anne baba azcik kararlı dursa eşek gibi de yola gelirler.azcik arpalarinı kessinler nasıl yola geliyorlar.faydalarj yoksa bari zararları olmasın.

ama üzülerek söylüyorum is annede bitiyor.ekmek yoksa yemekte yok dese kalkıp alacaklar .bizim annelerimiz hep böyle malesef aman sorun çıkmasın kavga olmasın derdindeler.benim kardeşimde yıllarca evden gitmekle tehdit ettti annemi en son annem valizini eline verip git nereye gidiyorsan dedi g.tune baka baka döndü ve tehditi birakti

Konuyu okuyunca ben de ailenize çok üzüldüm. Anneniz ve babanız adına özellikle. Hayırsız evlat dedikleri böyle bir şey işte.

Siz ne yapabilirsiniz ki başka. Kimin eşi düğündeki altınların bir kısmını ailesine vermesine izin verirdi bilmiyorum. Kardeşleriniz böyle sorumsuz olunca onları düşünmesi gereken şeyler içinize böyle dert oluyor işte. Umarım akılları başlarına gelir ve çalışmaya başlar kardeşleriniz.

Babanıza çok geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…