Aileme çok üzülüyorum..

Bizim Babamız yok ama durumumuz aynı saydiklarinin hepsini annem tek başına karşılamaya çalışıyor bizimde istanbulda kiracilar üstelik hayat çok zor
Gerçekten zor. Disardan bakan diyorki eve 3 maas giriyor durumunuz iyidir kesin... ama icerden oyle degil iste hele ki ev kiraysa zaten bir maas direkt ona gidiyor.

Çok üzüldüm babaniza beliki anneniz orta yasli calisacak bi bayan degil tek üzüldüğüm kardeslerinizin böyle vijdandan yoksun olmalari keske sorumlulugu biraz olsa alsalar bence bu saaten sonra ikiside eve calip katkida bulunmalari gerekiyor

Ben bi kendimi boyle sanardim.benimde kendimi bildim bileli tek duam Rabbim anneme bir ev nasip etsin.icim hep aciyor bu durumdan.Allah hepimize yardim etsn

verin diger altinlari da kizlar iyice asalak olsun marka kiyafetlere versinler...dayim trilyoner ama cocuklari sanayide isyerlerinde calisiyor ..dayim tovbe hazira izin vermez calisin alin der ... yetistirme sorunu

Ben bi kendimi boyle sanardim.benimde kendimi bildim bileli tek duam Rabbim anneme bir ev nasip etsin.icim hep aciyor bu durumdan.Allah hepimize yardim etsn
Aminn insallah en kısa zamanda dileklerimiz kabul olur annelerimiz bize yaptıkları fedakarliklarin karşılığını en kisa zamanda en guzel sekilde görsün insallah...

Sinir krizi bence rol.Gerçek olduğunu düşünmüyorum.Anne babanızın güçlü durup onların her dediklerini yapmaya çalışmalarını bırakmaları gerek.Ben de en küçüğüm , şımarttılar da beni ama hep sorumluluklarımı bildim.Kızlara bi' ayar lazım.Yoksa çok ağrır anne babanızın başı.Evde yokluk çekilirken çula çaputa para vermek de neyin nesi?

O kredi kartlarını almaları lazım ellerinden, koskoca yetişkin insanların kredi kartını neden ödüyolar acaba ? Böyle yaparak onların ekmeğine yağ sürüyolar.

2 donem baslayacaksaniz sanirim ogretmensiniz

Kardeşlerinden şikayet ediyorsa kendi elini taşın altına koyacaktı. Evlilik farklı falan değil.

Ananem ölünce büyükbabam şimdiki ananemle evlenmiş iki tane çocukları olmuş. Dayım ve teyzem. Büyükbabam da emekli ve kirada yaşıyorlar. Dayım ve teyzem üniversiteye başlayınca büyükbabamın da maaşı yetmeyince ananem ve büyükbabam çalışmaya başlamak zorunlar kaldılar. Büyükbabam bekçilik yapıyor, ananem de bir yerde yemek yapıyor o kadar zorlanıyorlar ki o yaşta anlatamam. Ama dayım ve teyzem hiç umursamıyor. Var yani böyle insanlar. Kız kardeşleriniz çalışsa bile ailenize yardım etmez pek sanmam ama en azından onların yükünden kurtulmuş olur anne ve babanız. Siz zaten yapacağınız yardımı yapmışsınız. Kardeşlerinizle konuşmayı deneyin bence

Oyy canim benim senin actigin konular da sana ve samimiyetine okadar inaniyorumki empati kurup bazen yuzum de tebessum bazen huzun olabiliyor. Allah yolunu acik etsin dualarini kabul etsin. Annen ve babana da cok uzuldum simdi..

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunn..
Kardeşlerime ayar lazım filan demissiniz haklısınız da ama laftan anlamıyorlar 27 ve 24 yaşlarında iki kızdan bahsediyoruz

Hani lise üniv çağında filan olsalar neyse..hele en küçüğü hiç laftan anlamıyo sabancı gibi yaşamaya çalışıyor özentilik var misal bazen evde sebze olmuyo ama bunların odalarına bakıyorum baya pahalı lüks markalar vücut kremleri vücut spreyleri el ayak kremleri yüz kremleri inan hepsi ayrı ayrı
Ben ne çalıştıgım dönemde ne de şuan okadar para harcamıyorum

Benim bi küçüğüm de banka çağrı merkezinde çalışıyordu bikaç ay öncesine kadar..
Zaten o işi zar zor buldu iş yok ama hanımefendi işi begenmedi kariyer yapcakmıs zaten herkes te mezun olur olmaz yüksek maaşlı kadrolu iyi işlere giriyo hemen..
O çalıştıgı dönemde asgarinin biraz üstünde alıyodu bide yemek kartı vardı
Yemek kartını anneme verirdi bide faturları ödüyomus geri kalan parayı bir ay bitmeden harcayıp bitiriyodu
Daha öteki ay gelmeden maaş bitiyodu
Lüks mekanlara takılıp bi gecede 100-200lira hesap ödersen her ay kılık kıyafet ayakkabı makyaj doldurursan para dayanmaz tabi

Kardeşlerinden şikayet ediyorsa kendi elini taşın altına koyacaktı. Evlilik farklı falan değil.
Canım sen durumu anlamadın galiba..
Evlenmeden önce zaten aileme yardım ediyordum maddi manevi..
Tapuyu bekleseydin filan demissin de tapunun hala ne zaman cıkacagı belli değil 7yıldır ödeme yapıyorlar yani evlenmek için bunları mı bekleyecektim pardon da nasıl bir mantık,?
Ben evet kardeslerimden şikayetciyim çünkü şuan ne çalışıyorlar evdeler ne de ev işlerine yardım ediyorlar üstelik lüks takılıyorlar bu borç içinde

Aileme düğünde takılan takılardan da verdik..üstelik yeri geldi erzaklarını da aldım (evlendikten sonra) daha napıyım yani çocukları olarak sadece ben mi düşüncem

Kız kardeşleriniz tam asalakmış. İnsan 27 yaşında para istemeye utanır be. Ben 21 yaşındayım mezun oldum staj yapıyorum, para isterken çok rahatsız oluyorum, çok az istiyorum. Bir an önce işe başlasam diye dua ediyorum.
Madem maddi katkıları yok bari evde yardımcı olsunlar ama o da yok. Ne biçim vicdansız evlatmış bunlar ben anlamadım.

Valla öyle canım hatta sana bişey diyim mi annem hem yemeği temizliği yapıyo üstüne bide ekmek almaya gidiyo ben burda sinir oluyorum evdekilerden biri gitsin bari ekmek almaya diyorum hadi babama markete girmek yasak ama kardeslerim? Onlar onu da yapmıyo
Yalnız baştan annem böyle alıştırdı yapcak bişey yok düzelmezler
Seni kutlarım gencecik yaşta bukadar olgunlasmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…