ailem

size vurmasını hiçbir şey haklı gösteremez ama sen kimsinki kapıyı vuruyorsun demek büyük ayıp. elektriği öde demekte bana saygısızca geldi evde birlikte yaşanıyorsa zaten giderler birlikte karşılanır siz evde kaldıklarını başlarına kakmışsınız olan bu. olaya tek taraflı bakıyorsunuz ayrıca onların açısından bunun size yapıldığını düşün. o annenizin evi anneniz eniştenize bakıyor alan memnun satan memnun bir düzen var. sizlik bşr şey yokki. ablanızın yerinde siz o evde otursaydınız bakmak zorunda değil mi olurdu yine?ben annenize hak verdim.
ben aynı şeyi yapmazdm heralde

Yerine göre haklısınız, yerinde göre değilsiniz.

O evde anneniz olduğu sürece kimseyi kovmaya hakkınız yok.

O evde ablanız ve eşi yaşıyorsa faturalarını ödeme gibi bir yükümlülüğünüz de yok.

Yapmanız gereken annenizle yada ablanızla sakince konuşup, onları uyarmaktır. Başka bir şey yapamazsınız.
Ben zaten ablama demiyorum kocasına diyorum elektrik ödeme şu ödeme kira yok bişey yok adam bide tavır yapıyor o evde yaşıyorsan odemek zorundasın
başka yerde yaşasa nasıl mecbur odeyeckdi

Bu işin altında birikmiş başka sorunlar olmalı? Biraz düşünün derim. O sorunlar çözülebilecek gibi mi? Değilse eğer uzak durun, karışmayın ablanızın aile hayatına derim.

X