ailem

Enisten otuedjgu evin fatularini ödemek zorunda , baska evde oturmus olsa kira elektirik su herseyi kendi odeyecekti zaten..
Ha bu yuzu Annenden aliyor o ayri ..

Sana vurmasi hic affedilir degil , burda yine Annen dur demeliydi enistene yani o kim oluyorda sana vuruyor !

Eve gelince o ev senin kadar ablaninda evi kimse kimseyi kovamaz , Annen cikin der ancak , ama annen gayet hayatindan memnun sanirim herseyi odedigine gore ve seni kovduguna gore yapacak biseyde yok ..
Annem zaten hep çıkın gidin diyemiyor kızmda kızım diyor ne varsa artık kızın da anlamadım

Annem zaten hep çıkın gidin diyemiyor kızmda kızım diyor ne varsa artık kızın da anlamadım

Himmm , yani bende bilemedim simdi.

Annen zaten gidin diyemez kizi evladi sonucta canim ..

Ama enistene bukadar yuz vermesi hic dogru degil ..

Sen a
Sende ne var acaba?? Nasıl bi hayrın var annene? Kadının çocuğu ya herhalde kızım diyecek gerçek

Sen anlamadın heralde sorunu ?
Anlamiosan sana zahmet yorum yapma
Bana vurana selam bile veremez anladın mi ? Ben onlar gibi saygısızlık yapmıyorum anneme onlar öylemi.

Himmm , yani bende bilemedim simdi.

Annen zaten gidin diyemez kizi evladi sonucta canim ..

Ama enistene bukadar yuz vermesi hic dogru degil ..
Annem demiyor ztn onlara gidin diye ben dediğim halde gitmiyorlar
Kocası böyle değişik biri ya bizim ailede kimse sevmiyor zaten ben bişey dedim diye kıymetli oldular anlamadım

Nereye yorum yapacağıma ben karar veririm.
Tek haklı olduğun konu eniştenin tokat atmış olması, ağır tahriklerin olmasına rağmen yapmaması gerekirdi.
Ayrıca bence senin sorunun öyle anlattığın gibi ablanın annenle konuşma şekli falanda değil ablanı kıskanıyor olman. Zira senle ilgili sorulan hiç bir soruya da cevap vermiyorsun. Burdan da çalışmadığın annenin eline baktığını çıkarabiliriz. Önce kendine bakacasın neyim, ne yaşıyorum, neden yaşıyorum diye.

Son düzenleme:
Nereye yorum yapacağıma ben karar veririm bu bir.
Tek haklı olduğun konu eniştenin tokat atmış olması, ağır tahriklerin olmasına rağmen yapmaması gerekirdi.
Ayrıca bence senin sorunun öyle anlattığın gibi ablanın annenle konuşma şekli falanda değil ablanı kıskanıyor olman. Zira senle ilgili sorulan hiç bir soruya cevap vermiyorsun. Burdan da çalışmadığın annenin eline baktığını çıkarabiliriz. Önce kendine bakacasın neyim, ne yaşıyorum, neden yaşıyorum diye.
çok sacmalamissin bu bir

Ağır tahrik diyosun kendisi yaptı bu 2 kapıyı hayvan gibi kapatirsa bende sen kimsin derim haketti
Ablamin konuşma şekli demedim zaten ben kocasının saygısızligini dedim

Ayrıca ben Ablami kiskanmyorum neden kiskanayim ?
Evlenmeden önce hiçbir sorunumuz yoktu ablamla
Ben şuanlik calismiyorum is konusuna gelirsek nedenide suan başka yerdeyim birine bakıyorum.

Ben aldığım maaşın hepsine anneme altın aldım. Bu yüzden haklısın annemin eline bakmam normal.

size vurmasını hiçbir şey haklı gösteremez ama sen kimsinki kapıyı vuruyorsun demek büyük ayıp. elektriği öde demekte bana saygısızca geldi evde birlikte yaşanıyorsa zaten giderler birlikte karşılanır siz evde kaldıklarını başlarına kakmışsınız olan bu. olaya tek taraflı bakıyorsunuz ayrıca onların açısından bunun size yapıldığını düşün. o annenizin evi anneniz eniştenize bakıyor alan memnun satan memnun bir düzen var. sizlik bşr şey yokki. ablanızın yerinde siz o evde otursaydınız bakmak zorunda değil mi olurdu yine?ben annenize hak verdim.

Iyi de kıza vurmuş yani ben olsam bende defolun gidin derdim eniştesi olması kıza vurma hakkını vermez ki faturalari odeniyo kira derdi yok bide kapıyı çarpıp cikiyo adama bak ya annen fazla yüz vermiş canım bide sana git demiş ayıp ya sen sanırım bekarsın eniştem bana vurucu bide annem evden kovucak asla o evde kalmazdım asla

Birinin gitmesine karar verecek olanda sen değilsin..
Annen kendini eminim savunabilir. Örneğin fatura ödemekten rahatsızsa, Faturaları ayırır herkes kendi faturasını öder. Saygısızlık yapılıyorsa da kendi otoritesini kendi kuracak. Hayır sen benim kuklam gibi davranmıyorsun çık evimden diye birşeyde söz konusu olamaz.
Bi ev mi yani size insanlara bu şekilde konuşma hakkı tanıyan? Ablan yarın hissesini satar, senin de atacak havan kalmaz yalnız söyleyeyim.
Vay anasını yürü be yavruu kim tutarr senii(mune tutmuş seni beybiii.)

Burda yazacagina tokati yedikten sonra darp raporu alip sikayetci olsaydin enistenin basini agritabilirdin.
Senin dusunce yapin yanlis o ayri ama ne olursa olsa ablanin eşi siddet uygulayamaz. Bence uzerinden cok zaman gecmediyse git sikayetci ol.

Annenize ne saygısızlıkları oluyor ondan bahsetmiyorsunuz hiç
sürekli kızı diye bahsettiğiniz kişide ablanız bu ne hırs yahu
ablanız annenize can yoldaşı oluyorsa elbette gitmesini istemez
muhtemelen kıskanıyorsunuz ama kabul etmeyeceksiniz.
burda etrafa saldırmanında bir anlamı yok.

size ne ödenen faturadan size gelip dert yanan var mı?
bence siz biraz üslup sorunlu olduğunuz için annenizde sizden bıkmış
o yüzden ablanıza gitme diyor.
anlattığınız gibi saygısızca bir durum olsaydı kimseye kal demezdi

o evde sızın oldugu kadar ablanızında hakkı kovamazsınız onu..ayrıca annem evden gıtmeyın dedı dıyorsun tabı dıyecek kızı o annenın evladı

kovala ablanı kovala. hepiniz evlenip gidince annen yanlız kalsında gör bak nasıl oluyor.

Merhaba ben 21 yaşında bir kızım Benim iki tane ablam var evli ler babam 2002 de vefat etti..
Bizim iki katlı evimiz var evli olan ablamin biri 1. Katta yaşıyor biz ikinci katta. Bigün ablama kızdım sizde dedim elektrik suyu kendiniz ödeyin bunu dediğim için ablamn kocası tavır yaptı bahçe kapısını çarptı bende o sinirle sen kimsin kapıyı carpiyosun dedim ve benim üzerime yürüdü bana vurdu
Evden çıkmaları söyledim ve annem kızını evden çıkmaması için vazgecirdi bi anne kızına vuran kişiyi hala evinde niye oturtur anlamıyorum onlar gitmeyecek bana sen git diyor bu durumda napayım ben ?
Anladığım kadarıyla baban öldükten sonra size kalan iki katlı evin giriş katında ablan evlenip oturmaya başladı.Enişten,karısının evinde oturan bugün bulduğunu bugün yiyen,hiçbir sorumluluk almayan ve aile olarak annene maddi manevi yüklenen insanlar.Ablan pasif,annen pasif.Sen de annene kıyamadığın ve haksızlığa gelemediğin için,yaşının da etkisiyle sivri dillisin.

Bak canım,annen ablana git diyemez.O bir anne.Ablan değil,sen de aynı durumda olsaydın sana da diyemezdi.Kızı başka yerde perişan olsa daha mı iyi.Hiçbirşekilde eniştenle muhatap olma.Kavga etmek bağırmak sinirlerini zıplatmaktan başka bir işe yaramaz.Aile ilişkileriniz daha da kötü olur.Eniştene tavır alacak kişi ablan ve annendir.Sen bir işe girip annene yardımcı olup,annenle oturup güzelce konuşmalısın.Eniştenin yükünü taşımamalı.

yazık kız haybeye engellenmis o enistesi olucak adama yakınsa sözü sözyledi diye

Anladığım kadarıyla baban öldükten sonra size kalan iki katlı evin giriş katında ablan evlenip oturmaya başladı.Enişten,karısının evinde oturan bugün bulduğunu bugün yiyen,hiçbir sorumluluk almayan ve aile olarak annene maddi manevi yüklenen insanlar.Ablan pasif,annen pasif.Sen de annene kıyamadığın ve haksızlığa gelemediğin için,yaşının da etkisiyle sivri dillisin.

Bak canım,annen ablana git diyemez.O bir anne.Ablan değil,sen de aynı durumda olsaydın sana da diyemezdi.Kızı başka yerde perişan olsa daha mı iyi.Hiçbirşekilde eniştenle muhatap olma.Kavga etmek bağırmak sinirlerini zıplatmaktan başka bir işe yaramaz.Aile ilişkileriniz daha da kötü olur.Eniştene tavır alacak kişi ablan ve annendir.Sen bir işe girip annene yardımcı olup,annenle oturup güzelce konuşmalısın.Eniştenin yükünü taşımamalı.
Evet aynen dediğiniz gibi

Öyle yapıyorum artık ikisiylede konuşmuyorum.

Yerine göre haklısınız, yerinde göre değilsiniz.

O evde anneniz olduğu sürece kimseyi kovmaya hakkınız yok.

O evde ablanız ve eşi yaşıyorsa faturalarını ödeme gibi bir yükümlülüğünüz de yok.

Yapmanız gereken annenizle yada ablanızla sakince konuşup, onları uyarmaktır. Başka bir şey yapamazsınız.

X