ailem

eser2

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
38
4
30
Merhaba ben 21 yaşında bir kızım Benim iki tane ablam var evli ler babam 2002 de vefat etti..
Bizim iki katlı evimiz var evli olan ablamin biri 1. Katta yaşıyor biz ikinci katta. Bigün ablama kızdım sizde dedim elektrik suyu kendiniz ödeyin bunu dediğim için ablamn kocası tavır yaptı bahçe kapısını çarptı bende o sinirle sen kimsin kapıyı carpiyosun dedim ve benim üzerime yürüdü bana vurdu
Evden çıkmaları söyledim ve annem kızını evden çıkmaması için vazgecirdi bi anne kızına vuran kişiyi hala evinde niye oturtur anlamıyorum onlar gitmeyecek bana sen git diyor bu durumda napayım ben ?

Faturalarını da mı siz ödüyorsunuz?
Damat bey hem sizin evde yaşıyor, düşünmesi lazım evin babası vefaat etmiş, maddi manevi yardımcı olayım. Maddi yönü geçtim sana vurduğuna göre manevi anlamda da pek bir katkısı yok size.
Annen tabi ki kovamaz onu, ablanın eşi sonuçta ama ablanın eşiyle kesinlikle konuşması lazım

Ev sizin değilken nasıl bir başkasını kovabiliyorsunuz? Ya da o ev ne kadar sizinse o kadar da ablanızın, onu nasıl kovabilirsiniz ki, bu hakkı nereden buluyorsunuz?

Eniştenin şiddet uygulamasını asla hoş görmüyorum ama sizin de diliniz fazla uzun. Bir insan ablasının eşine nasıl sen kim oluyorsun diyebilir?

Orası öyle tabiki ama bizim evimizde bize tavır yapan insana ne demeliyim başka ?

Orası öyle tabiki ama bizim evimizde bize tavır yapan insana ne demeliyim başka ?
Ablanızla aranızdaki sorun neydi, neden kızdınız da faturalarınızı ödeyin dediniz? Sorunun çözümü burda bence.
Faturalar bir mi geliyor?
Tavır yapan birini umursamazdım açıkçası. İnsan sonuçta, sinirlenir, kızar alınır, tavır yapar. Bu kadar çirkinleşmek için yeterli bir sebep değil.

Kocasını sevmiyorum çok saygısiz bi insan, ve ne elektrik nede suya karışıyor benim annem kızının kocası diye elin adamına bakmak zorunda değil dye dsnyrm bana vurduğu için sinirle öyle dedim

Kocasını sevmiyorum çok saygısiz bi insan, ve ne elektrik nede suya karışıyor benim annem kızının kocası diye elin adamına bakmak zorunda değil dye dsnyrm bana vurduğu için sinirle öyle dedim
Sen sevmek zorunda değilsin zaten ama saygı duymak zorundasın. Laflarını da seçeceksin. Ailen yapmak istemese yapmaz, bu onları ilgilendirir seni değil.

Kocası yuzunden
kocası yüzünden yine dalga geçer gibi konuşuyor annemle uyardım bende böyle knsmasin diye aynı şekilde devam ettiği için

Siz ablanızı ne hakla evden kovuyorsunuz? Kimi kimin evinden kovuyorsunuz, baba sadece sizin mi babanız? Siz kızı iseniz o neyi? Ben anneninizin yerinde olsam bende size haddinizi bildiririm. Bir erkeğe söylenecek en ağır sözü söylemişsiniz, yaptığı doğru değil şiddetin haklı gerekçesi yok, ama bu ne ya evden çıkın, ne kadar kötü hissetmiştir adam kendini. Bir sorun varsa konuşarak halledin, böyle kovmak insanları zayıf noktasından vurmak nedir?

Babamin

Ben söyle düşünüyorum babamın evi sonuç ta tabi ablaminda babasının evi ama bana vurup bizim evde yaşama si ne kdr doğru ?
hala bizim evde diyorsun. ama senin ne kadar evinse ablanında o kadar evi. senin ne kadar babansa ablanında o kadar babası. kocasını görmezden gel madem sevmiyorsun.

Ben zat
Sen sevmek zorunda değilsin zaten ama saygı duymak zorundasın. Laflarını da seçeceksin. Ailen yapmak istemese yapmaz, bu onları ilgilendirir seni değil.
Ben bugüne kadar ters hiçbişey demedim ama o öyle değil Sanki biz onun evinde oturyrz gibi davranıyor o saygısız bi insan o Laflarını seçerek konuşmuyor

tabiki vurmamalıydı ama siz de nasıl bi çırpıda faturaları kendiniz ödeyin dediniz ya.
hem ablan, hem enişten, hem komşun, hem ailen.
enişteden çok size şaşırdım

A
tabiki vurmamalıydı ama siz de nasıl bi çırpıda faturaları kendiniz ödeyin dediniz ya.
hem ablan, hem enişten, hem komşun, hem ailen.
enişteden çok size şaşırdım
Nevarki bunda ? Ilımlı de kullanıyoruz sonuçta elektriği sadece annemin ödemesine kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…