- 16 Aralık 2020
- 3.914
- 7.842
- 108
- Konu Sahibi Kirpapatyasi3535
-
Kendinde sorun görmüyor ki. Bu olaylar yüzünden teyzem falan annemle küsmüştü. Ben annemle barıştığım zaman herkes bana küstüğüyle kaldı sen gene benim gö..ümde dolaşıyon demişti bana. Halbuki Allah rızası için gidiyordum ona aramızda bişey olmasın diye ama anlamıyorgerçekten bazı anneler sadece doğurarak anne oluyor. evladına eziyet etmek nasıl annelik sayılıyor anlamıyorum onların gözünde.
ne güzel mutlu bir evliliğin var, bundan başka daha ne ister ki insan olan?
bence eğer gerçekten yapabileceksen görüşmeyi kes, sen annene altın tepsilerde sunsan annen yapacaklarından geri kalmayacak
keşke tedavi olsa
annenizin yarası nedir çok merak ettim açıkçası. böyle olmasına sebep ne yaşamış olabilir.Kendinde sorun görmüyor ki. Bu olaylar yüzünden teyzem falan annemle küsmüştü. Ben annemle barıştığım zaman herkes bana küstüğüyle kaldı sen gene benim gö..ümde dolaşıyon demişti bana. Halbuki Allah rızası için gidiyordum ona aramızda bişey olmasın diye ama anlamıyor
Bilmiyorum annemle zaten çocukluktan beri iyi anılarımı hatırlamıyorum belkide kendiside baskı altında büyümüştür dicem ama bana yaptığını kardeşime yapmıyor yani o şuan bana göre daha rahat büyüyorannenizin yarası nedir çok merak ettim açıkçası. böyle olmasına sebep ne yaşamış olabilir.
bence artık kendi ailenizin huzuruna bakmanız gerekiyor, siz mutluysanız sizi mutsuz edecek insanları anneniz de olsa görmezden gelin.Bilmiyorum annemle zaten çocukluktan beri iyi anılarımı hatırlamıyorum belkide kendiside baskı altında büyümüştür dicem ama bana yaptığını kardeşime yapmıyor yani o şuan bana göre daha rahat büyüyor
Aynen öyle beni hiç bağrına basıp kızım diye sevdiğini hatırlamambence artık kendi ailenizin huzuruna bakmanız gerekiyor, siz mutluysanız sizi mutsuz edecek insanları anneniz de olsa görmezden gelin.
annenize yapılabilecek hiçbir şey yok çünkü kendinde sorun görmüyorsa
Babamda annemin ağzına bakan bir adam olduğu için yani onuda annem yönettiği için düşkünlüğü sorumluluğu yoktur pek sevmiyor diyemem tabiki seviyordur babam ama sorumluluk sahibi bir insan değildir.Siz elinizden geleni yapmissiniz, bence mesafeli olun, esinizin sabrinida zorlamayin, sizin adiniza sevindim neguzel bir evlilginiz varmis. Babaniz nerde iliskiniz nasil?
Siz boşuna vicdan yapıp vebal falan düşünmeyin, allah görüyor her şeyi, size zarar veren anneniz de olsa uzaklaşmanız lazım. Öyle hakkımı helal etmemlere falan kulak asmayın, etmezse etmesin siz ona hakkınızı helal edebilecek misiniz onu düşünmesi lazım önceKendinde sorun görmüyor ki. Bu olaylar yüzünden teyzem falan annemle küsmüştü. Ben annemle barıştığım zaman herkes bana küstüğüyle kaldı sen gene benim gö..ümde dolaşıyon demişti bana. Halbuki Allah rızası için gidiyordum ona aramızda bişey olmasın diye ama anlamıyor
İskele babası sanırım. Büyük ihtimalle anne üzerine sıçramasın diye pasif kalıyordur.baban hangi konumda bu durumda?
ben annesinin hareketlerinden vefat ya da boşanma olduğunu varsaydım amaİskele babası sanırım. Büyük ihtimalle anne üzerine sıçramasın diye pasif kalıyordur.
Bir yerde yazmıştı babam annemi sever müdahale etmez karışmaz diyeben annesinin hareketlerinden vefat ya da boşanma olduğunu varsaydım ama
he o zaman bilemem yorumları okumadım ilk mesaja istinaden sordum çünkü annenin bu bağımlı hareketleri onu düşündürdü banaBir yerde yazmıştı babam annemi sever müdahale etmez karışmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?