Ailem ve eşim birbirine kırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xsx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sadece ortayı bulmaya çalışıyorum evet konuşmamal gerek ama
Yalnız bu ortayı bulmak değil. Sizin adım atmanız "sen haklısın" demek oluyor veya "senin her hatanda ben gelirim zaten, çabalamana gerek yok" demek oluyor.
Siz belli ki gidip konuşacaksınız, bundan sonra eşinizin küslüklerine de kafayı takmayıp gidin konuşun madem hatta özür dileyin tam olsun.
Ayrıca çok abartıyorsunuz. İşe odaklanamamak, yemek yiyememek nedir Allah aşkına. Karı koca ikinizde duygularınızı fazla uçlarda yaşıyorsunuz ve abartıyorsunuz. Tam tersine mutlu ve enerjik olun ki eşiniz "bensiz de mutlu bu kadın" düşüncesine girip kaybetme korkusu yaşasın. Sadece siz bu korkuyu yaşıyorsunuz.

Alıngan falan demişler de ..bunun alınganlıkla falan ilgisi yok, yani bekar kadınım ama şöyle sahnelerde büyük konuşmadan edemiyorum. Söylesi bana bi düşecek ki onu yaptığına pişman edeyim sinir ne zannediyor kendini de o kaba bi şaka yapınca normal, karşı taraf kibarca cvp verince anormal. Terbiyesiz.. onun ailesinin yüzüne bakmazdım ama işin ucu boşanmaya gider, göze alıyorsanız

Ama bu konudan sonra bu tavrı gösterdi :)
sormadınız mı? Ya da o söylemedi mi böyleyken böyle ben rahatsız oldum diye sadece küstü mü?

Ne olduğunu kimse bilmiyor ama bir şey olmuş herkes bir yakaya dağılmış iletişim kopuk kimse adım atmıyor. Ben sevmem öyle trip trip gezinmeyi neyse o bilinsin konuşulsun isterse yine gitsin mızıkçılık yapsın köşesinde.
Arada kalacak durum yok zaten durum belli bile değil

Eşiniz yerden göğe kadar ayıp etmiş. Ailenizde bir gr hata yok.
Eşinizin amacı ne belirsiz.
Birde siz hala onu yapamam bunu yapamam.

Sizin 2 gündür yüzünüze bakmayan adam bayramda ailenizin elini öpüp özür dileyecek buna inanıyormusunuz?

Ama siz canım sevgili eşim annem ne dedide kırıldın hayatım diyin.
O ailenizi yerin dibine soksun.
Sonra ailenizi arayıp dersiniz annecim bla bla bla

Resmen bahane. Sizde onun ailesine kesinlikle gitmeyin
Annem sakın sen böyle birşey yapma sen suçlu olursun normal davran dedi. Ben de aileme bu yaptığını sürekli düşündükçe haketmiyo ailem yediremiyorum üzülmelerini

Haftaya abinin yaninda da bu tavri sürdürcek misin diyerek?
az önce eve geldi kapıyı kendi açtı , ben de şaşırıp baktım sadece , sanki hiçbişey olmamış gibi hafif gülümseyerek noldu neye baktın dedi . Bişey demedim işime bakmaya devam ettim. Konuyu açacaktım ama gidip yattı

Eşininki tam terbiyesizlik cidden.Konuşmada hiçbir şey yok,niye tavır alıp yanlarına dönmüyor;uğurlamıyor. Afedersin hiç kıçını kaldırma,eşek gibi özür dilesin

Annem sakın sen böyle birşey yapma sen suçlu olursun normal davran dedi. Ben de aileme bu yaptığını sürekli düşündükçe haketmiyo ailem yediremiyorum üzülmelerini
Hiç de normal davranma,iyice şımarır;benzer davranışlarını artırır
Konuşmak isterse önce ailemden özür dile,sonra gel de.Lütfen ailene ve sana bunu yapmasına izin verme.
Benzer bir olay yaşadım,eşimi anamın babamın yanında kapıya koydum neredeyse.Kuyruğunu kıstırıp özürler,af dilemeler:şimdi kuzu gibidir.Mümkün mi tekrarı olsun.

Ne yaptı lütfen anlatır mısın

İsterseniz af dileyin sizi affetmesi icin? Onun sizden gelip özür dilemesi gerekiyor kendi misafiri de geliyomus zaten . Sizin aileniz ona saygisizlik yapmamis bi sey yapmamis ve resmen ailenize cok cok buyuk ayip etmis siz hala abisi gelicek konusucam vs diyosunuz. Ipleri simdiden eline verirseniz daha cok konu acarsiniz burada üzgünüm.

Ay ne saçma bir ilişki. Eşin kreş çocuğu, ailen de gereksiz yere seni arada bırakan bir aile.

Şaka gibi gerçekten.
Kesinlikle burada başka bir şey var
Bu kadar basit bir olaydan ergen gibi davranması mümkün değil yani olmamalı
Sen hiç bir şey yapma çünkü ortada bir durum yok.
saygısızlık yapmış net.

Eşin hem suçlu hem güçlü! Ne konuşmaya çalışıyorsun kendini hint kumaşı sanacak. Annenin arkasında durmalısın. Kalk çayı sen yap artık demelisin terbiyesiz ya ailenin yerinde olsam asla evine gelmezdim bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…