ailem sevgilimi istemiyor, bense sevgilimi bırakmak istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır o kadar temiz biriymiş ki öyle şeyler yapmazmış. Hem zaten istemiyormuş yurtdışı falan. Yurtdışı yasağı falan bahaneymiş yani çocuk Türkiye aşığıymış
Yurtdisinda kiz kendisinden daha hizli yükselip kariyer yapacagi ama kariyer olarak ustte olmasi gerekenin erkek olmasi gerektigini dusundugu icin kizin Turkiye'ye gelmesini istiyormuş.
Yurtdisi yasagi falan degil, kizin basarisini hazmedemeyip burada asagiya çekme istegi yani sadece.

bak sevgili kardeşim kimse yoğurdum ekşi demez herkes kendini melek gibi tanıtır ve iyi rolde yapar emin ol ben bi insanın diğer kişiyi korkutmak için çakı bıçak taşımasını anlamam bunu sonucu ya ölüm ya yaralamadır demekki bu kişi korkmadan bunu göze alabilmiş kadir şeker neden ceza aldı çünkü tam kalbine sapladı yani koluna bacağına değil,annenin sesine kulak ver ve sakın acele etme daha çok gençsin vicdan azabıda çekme adamı yarı yoldamı bırakıyosun hayır tanıdın ve ailen uygun görmedi bu kadar

Yaniliyorsunuz. Nedense kimseye anlatamiyorum kendimi, hepiniz kesin kacacaksin cocuga evleneceksin birakmayacaksin diyorsunuz. Hayir öyle degil. Ben de göruyorum sizin görduklerinizi ve buraya yazmam daha fazla, genis capli fikirler almama neden oldu. Sadece siz disardan biri olarak benim kafamda dönen soru isaretlerine belki benden daha mantikli cevaplar bulabilirsiniz diye sormak istemistim. Insan bir seyi kendi yasamadan önce anlayamiyor sizi de anliyorum. Bu yuzden cok yargilayici yorumlar aldigimi dusunuyorum..

Ben de hicbir zaman tamamen masum oldugunu dusunemedim her ne kadar bunu yapmak istediysem bile. Ama arkadaslari ve bahsettigim kizin ailesi coooook destek cocugun kendisine. Sence neden? Ben anlayamiyorum sadece bu yuzden sormak istiyorum. Ayni yastiga bas koyma durumu olsaydi onlar da mi bizim gibi dusunurdu, böyle dusunecek bir seyleri olmadigi icin mi böyle davraniyorlar sence?

Cok tesekkur ederim. Bu yorum cok rahatlatti icimi Allah razi olsun. Ben herseyin sonunda dogru karar verecegimi inaniyorum. Burda ki insanlarin yuzde doksani bana guvenmese bile yapabilecegimi biliyorum..

Göz boyamaya çalışırken bile bu kadar sıvamazsın ya. Pasaportunda gözüm yok demenin en ofsayt yolu.

Cok tesekkur ederim. Bu yorum cok rahatlatti icimi Allah razi olsun. Ben herseyin sonunda dogru karar verecegimi inaniyorum. Burda ki insanlarin yuzde doksani bana guvenmese bile yapabilecegimi biliyorum..
unutma sen sadece kendine eş değil çocuklarına baba seçeceksin o kişi ya yine öfkesine yenik düşüp kötü birşey yaparsa bu defada savunması ben çok öfkelendirdimi olacak hayır ,şu olabilirdi trafik kazası olur karşıdaki kişi ölür hepimizin başına gelebilir allah korusun ama cebinde çakı taşı git adam öldür olmazzzz yurtdışındasın kendini geliştir senin gibi yüreği olanlar çabuk kanar kendin gibi sanma herkesi eve inin en önemlisi çocuklarına baba seç bunuda unutma

Neden Kadir şeker üzerinden yeni bir konu açıp yorum istiyorsun ozaman güzel kızım
Kendi içinde çocuğu aklamaya çalışıyorsun çünkü
Bak, yanında çakı bıçak kesici alet taşıyan HERKES POTANSİYEL BİR SUÇLU VE BİR KATİL ADAYIDIR bu kadar net bitti. Kadir şeker de buna dahil. Çok içten söylüyorum sana bende bir anneyim çünkü bırak bu çocuğu ilerde çok üzüleceksin yoksa.

Pasaportunda gozum yok da benden basarili olursan ezik hissederim o yuzden sen gel
Berbat bir kişilik, kaynanası çat kapı damlayıp hizmet beklediğinde misafir ağırlattığında, işine gelmeyince oğlunu doldurup üstüne saldığında hiç demesin yani evlenmeden önce böyle değildi diye. Adam için kadın=hizmetçi işte. Zinhar erkeğinden daha başarılı olamaz, çok kazanamaz yoksa dili uzar, söz hakkı olur.

Mantıklı

Ay elektrik süpürgesi tutmam lazım, konulardan cikamiyorum

Bizim için hiç farketmez canım.Sen konu acmasaydin bizim hiç haberimiz yoktu ve sonra başına birşey gelirse yine haberimiz olmayacak.
Aileni dinle ve ailem istemiyor de kes at
Onunla sen yaşayacaksın yanında bıçak, çakı taşıyanın vardır bir pisliği . Allah korusun.sanki amacı yurtdışına çıkmak senide buna basamak yapacak gibi.

Yurtdışında yaşamak için kendisini kullanacak bir katili aklamaya çalışana üzülmem. Ailesine yazık. Burada herkes akıl vermiş ama dinlemeyeceği belli. Kendi düşen ağlamaz.

O da suçluydu, suçlu olduğu için yargılanıp ceza aldı. Medyada niye o kadar güzellendi o çocuk hiç anlamamıştım. Cebinde 20 cm’lik bıçakla gezen masum insan mı olur?

İşte. İlk başta meyve bıçağı diye çıktı mesela. Sonra büyük bıçak dediler. Sonra bıçak ona ait değildi karşı tarafındı dediler. Sonra bıçak taşınması yasaklı bıçaklardan çıktı,ona ait çıktı falan filan. Bir sürü şey var. Bir güzelleme de mevcut ona katılıyorum.

Hayır o kadar temiz biriymiş ki öyle şeyler yapmazmış. Hem zaten istemiyormuş yurtdışı falan. Yurtdışı yasağı falan bahaneymiş yani çocuk Türkiye aşığıymış
Cok temiz dediği geçmiş de ilk okul, orta okul zamanları. Malum lise zamanında cebinde bıçakla gezen, kavgada birini öldürmüş biri...

Evet. Usülü devam ettirerek büyüttüler bizi. Öyle modern bir aile değiliz yani. Babam kültüre epey bağlıdır
Peki annen baban sevgilinizi istememede haklimi empati kur sen olsan kiz cocugunu boyle birine kizini emanet edermisin ben mesela asla etmem kinamiyorum kimseyi kiz evladim var
Sevgilinizin evet belki sucu olmaya bilir kendini kuruya bilir ama cakı nedir allah aşkina
Canim erkeklik silah cakiyla erkeklik olmaz
benim 2 tane erkek kardeşim var ve buyudugumuz yer hic iyi olmayan yer oyle bir yerde buyumelerine ramen ne silah ne cakı asla ellerine almazlar
Karar senin ailene karşi geleceksen devam et hayir ailem her zaman kizlari icin dogrusunu düşünür dersen ayril daha cok gencsin elbet önüne daha iyisi cikar
Birde sabıkasi var ben olsam oyle bir sevgiliyi kocayi kimseyle taniştiramam utanirim sabıkali sevgili veya koca
Ben senden yaşca büyügüm gel heekesi dinle birak önüne bak 1 gün aglarsin 2 gün ondan sonfa önüne bakarsin
Şunuda unutma ruhsatsiz silah veya kesici aletler taşiyan adamdan adam olmaz kendine güveni olmayan taşir niye benim kocam taşimiyor veya kardeşlerim
Cünkü oyle bir durumda bilegine güveniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…