Ailem, olmayan cinsel hayatım,psikolojik sorunlarım kısacası bir manik depresifin hayatı..

Merak etmeyin kolay olduğunu söylemedim. İbadet isteği bir çok kişinin içinden gelmez zaten insan kendisini zorlayarak yapar sonradan onun tadını aldıkça rahatladıkça yapası gelir.

Evet ben kendimde oluyor bu istek sadece sanıyordum kadınlarda pek olmuyor sanıyordum. Bu yazılanları okuyunca rahatladım, size de teşekkür ederim beni anladığınız için.

Senin de dedigin gibi boş kaldikca bu istek daha da artar. Enerjini bedenen ve zihnen yor surekli biseylerle mesgul ol. Yorgun oldugun günleri düşün mesela bu kadar istekli degilsindir. Evde oldugun zamanlar temizlik falan yap disariya cik saatlerce yürü. Herkesin bi imtihani var hic kimse iradesiz degil kimi sigaraya kimi alkole direnc gostermeye calisiyor. Allah yardimcin olsun sevgiler....

Neden yeteneğin olmasın ki mezun olmuşsun zaten otur seneye olan sınav için çalış.
Bir sen değilsin ataması olmayan ben de öğretmenim 3 yıldır özel sektörde çalışıyorum mesela ben şimdi başarısız mı oldum ya da yeteneksiz?
Nice ıssız gençler var ki senin yaşın daha 24.
Ben universite okurken bi oda arkadaşım vardı kız 30 yaşındaydı o zaman yüksek lisans yapıyordu hala ailesinden para alıyordu part time çalış diyordum çalışmıyordu bile hanımefendi umurunda değildi valla.

Birincisi kendinizden utanmayın.Yazdığınız şeyler suç değil,her insanın cinselliğe merakı/isteği farklı farklı olur.Kimse birbirinin aynısı değil.Size ''kadınlar böyle konularda konuşmaz,böyle şeyler düşünmez'' diye öğretildiği için bu kadar suçlu hissediyorsunuz,halbuki gayet de düşünür ve isterler.Bunlar doğal şeyler,kendinizi suçlamayın bunun için.Ama sonrasında pişman olacağınız şeyler de yapmayın,adımlarınızı dikkatli atın.Eğer cinsel istek takıntı gibiyse bence bunun için de uzmana danışın.

İkincisi de çalışmaya hevesiniz sadece anne babanızın zoruyla olmasın.Para kazandıktan sonra yapabileceklerinizi düşünüp motive olmaya çalışın ama en önemlisi tedavinizi sakın yarım bırakmayın.

Aynen katılıyorum

Evleniyor konu sahibi araştırdım
Psikolojik rahatsızlığı olan biri kesinlikle evlenemez diye bir şey yok çok mu komik gerçekten? Evlenmiyorum ama evlenmeyi düşünüyorum evet çok fazla tanıdığım var evli ve bu hastalığa sahip tabi siz öcü gözüyle baktığınızdan anlayamazsınız diğer yadırgayanlara da aynı cevabı veriyorum.

Bayan arkadaşımın eşi de bipolar... 5-6 yıllık evliler. Çocukları var.

Canım ben evlenemez veya bisey demedim ki konuyu merak etmişler bende dedim evleniuor arkadaş son konun okula gidiyorum olsaydı okula gidiyor derdim hayatın hep güzel geçsin insallah mutlu ol

Allah şifa versin.Aile büyüklerinde de benzer rahatsızlik vardır diye düşünüyorum.Bu tür hastalıklar soya sirayet ediyor.Sizin artiniz farkinda olmaniz.Atak döneminde cinsel isteğin arttiğinin bilincindesiniz.İlaci kullanmadiğinizda sıkıntı artiyor onu da biliyorsunuz.Benim tavsiyem enerjinizi ailenizle beraber yürüyerek ya da sporla atin.Maneviyatinizi güçlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…