- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Kalmasına gerek yok anlayan anladı zaten..(aramızda kalsın)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalmasına gerek yok anlayan anladı zaten..(aramızda kalsın)
Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
okurken sanki evlenmiş yetişkin bi insan değilde 17 yaşında bi çocuğun yazdıklarını okur gibi oldum. Yuva dağıtmak bu kadar kolay mı böyle bi sebep için eşiniz ne kadar hayal kırıklığına uğrar kim bilirAilemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
Burdaki kadınlar hiç bir zaman erkeğin ailesiyle yaşasın demez aksine yaşamayın diye her zaman bas bas bağırıyor. Çalışıyor musun? Çalışmıyorsundur. Adam niye işini gücünü düzenini senin ailen için değiştirsin. Adamda da hata emzikli biriyle evlenmişPeki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
büyümeden evlenmeyin arkadaşlar
Kim normal görüyor aynı evde yaşamayı?Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
Bacım her ikiside iç güveysi oluyor ama yine de sen bilirsin.Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
Burdaki kadınlar hiç bir zaman erkeğin ailesiyle yaşasın demez aksine yaşamayın diye her zaman bas bas bağırıyor. Çalışıyor musun? Çalışmıyorsundur. Adam niye işini gücünü düzenini senin ailen için değiştirsin. Adamda da hata emzikli biriyle evlenmiş
Kafabeden yaşı mı kafa yaşı mı ?
Kalmasına gerek yok anlayan anladı zaten..
Adam niye konu sahibinin ailesi dururken kendi ailesini sevsin yahu ayıp oluyorbu da değişik bir piremses sendromu kuzum ya.
beni herşeyden çok sevsincilerden sonra ailemi herşeyden çok sevsinciler.
kendisi kv sinden hiç hazetmiyordur ama muhtemelen :)
Bu platformda bunu yazanlara da tepki gösteriyoruz. Yaşamayın efendim kimsenin evinde. Açın kendi evinizi, kurun düzeninizi, geçinin gidin...Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
Bak evlat,kocan kişisi senin aileni senden daha çok sevemez bu 1..Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
Adam niye konu sahibinin ailesi dururken kendi ailesini sevsin yahu ayıp oluyor
Bedduaya kadar geldi mi simdi, çok hızlı oldu buGerçekten alaylı dalgacı sert yorumlarınızla kalp kırıklığı yaşatıp bu mecradan soğuttunuz eyvallah umarım dalga geçenlerin hepsinin başına gelir