Ailem mi eşim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)

kadında yaşamasın erkeğin ailesi ile ne münasebet. herkesin evi ayrı olsun.

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
okurken sanki evlenmiş yetişkin bi insan değilde 17 yaşında bi çocuğun yazdıklarını okur gibi oldum. Yuva dağıtmak bu kadar kolay mı böyle bi sebep için eşiniz ne kadar hayal kırıklığına uğrar kim bilir

Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
Burdaki kadınlar hiç bir zaman erkeğin ailesiyle yaşasın demez aksine yaşamayın diye her zaman bas bas bağırıyor. Çalışıyor musun? Çalışmıyorsundur. Adam niye işini gücünü düzenini senin ailen için değiştirsin. Adamda da hata emzikli biriyle evlenmiş

Kim normal görüyor aynı evde yaşamayı?

Siz kabul edip gitmişsiniz eşinizin yaşadığı şehire.

Ayrıca tek derdiniz ailenizle aynı şehirde yaşamak değil eşinizin onları çok sevmesi, peşlerinde pervane olması, neden eşinizi daha çok sevecekmişsiniz böyle, oldu. 🥴

Bacım her ikiside iç güveysi oluyor ama yine de sen bilirsin.

Burdaki kadınlar hiç bir zaman erkeğin ailesiyle yaşasın demez aksine yaşamayın diye her zaman bas bas bağırıyor. Çalışıyor musun? Çalışmıyorsundur. Adam niye işini gücünü düzenini senin ailen için değiştirsin. Adamda da hata emzikli biriyle evlenmiş

bu da değişik bir piremses sendromu kuzum ya.
beni herşeyden çok sevsincilerden sonra ailemi herşeyden çok sevsinciler.
kendisi kv sinden hiç hazetmiyordur ama muhtemelen :)

Çocuğunu kendine bağımlı yetiştiren toksik anne-babalardan nefret ediyorum.
Yaşım ilerledikçe ailelerin çocuklara neler ettiğini daha çok görür oldum.
Bu kızcağızın suçu yok. Onu böyle yetiştirenler çok kötü insanlar. Bir anne/babanın çocuğuna yapacağı en büyük kötülük bu olabilir herhalde. Onu birey olarak yetiştirememek.
Ailemi benden çok sevsin ki ben de onu seveyim diyor. Allahım sabır ver 🤦‍♀️

Git tedavi ol ablacım, hastasın.

Bu platformda bunu yazanlara da tepki gösteriyoruz. Yaşamayın efendim kimsenin evinde. Açın kendi evinizi, kurun düzeninizi, geçinin gidin...

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
Bak evlat,kocan kişisi senin aileni senden daha çok sevemez bu 1..
Madem çok özlüyorsun neden evlendin(aramızda kalsın) kısmına girmyorum bile bu 2..
Herkes anasının yakınında oturmuyor bu 3..
Boşan madem göbek bağın kesilmemiş nasılsa bu 4....

Oldumu yeterli geldimi...

Peki sen hiç düşündün mü evlilik öncesi ben bu adamla evlenip ayrı şehre gidicem ailemden ayrilicam bunu yapabilir miyim diye

Adamın işi orda senin aileni sevsin diye şehir değiştirecek bunu düşündüm mü bu saçmalığı mesela

Kimse seni linç etmiyor sen evliliği galiba oyuncak sandım kendin kendini linç ediyorsun

Kocan senin kuklan değil herkese düşünmekten bahseden kişi önce kendi düşünür sağlam adım atar

Eşim ailemi severse bende onu severim diye cahilce konuşmaz

Gerçekten alaylı dalgacı sert yorumlarınızla kalp kırıklığı yaşatıp bu mecradan soğuttunuz eyvallah umarım dalga geçenlerin hepsinin başına gelir 😂
Bedduaya kadar geldi mi simdi, çok hızlı oldu bu 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back