Ailem mi eşim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣

Sizin gibi insanlar sakın evlenmesin yasak edilsin

Şimdi eşinizin ne sucu var o kadar masraf o kadar emek boşa
Neymiş ailesini sevecekmiş
Neymiş yoksa olmazmış
Neymiş boşanacakmış

Boşanın o adamın hayatından çıkın gidin ALLAH askina

Son düzenleme:
Mecazi anlamda yani onlara karşı saygısını sevgisini arttırsın ki b3nimde ona karşı sevgim artsın bunu görünce
Neden uğraşsın böyle birşeyle eşiniz?
Sevmiyorsaniz evlenmeseydiniz, bu kadar basit, aileniz istemiyorken kendi rızanizla evlenmişsiniz. Şimdi de gözünüze girmesi için taklalar atsın istiyorsunuz, ne güzel dünya.

Mecazi anlamda yani onlara karşı saygısını sevgisini arttırsın ki b3nimde ona karşı sevgim artsın bunu görünce
Ne yapsın mesela ?
Sağ omuzuna babanı, sol omuzuna da anneni, kucagına da seni alıp la fonten'den masallar mı anlatsın ?

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
Aile çok önemli evet ama bi aile kurmuşsunuz önceliklerin değişmediği sürece nasıl mutlu olabilirsin ki yaptığın hata eğer anladığım şey ise mutsuzluğu kabul edip evlendiysen de olmaz eğer ailensiz yapamıyorsan ve kocanı sevmiyorsan boşanmayı seçmelisin kocana da bunu yapmaya hakkın yok aynı durumda sende olabilirdin sevilmeden aynı evde yaşamak kolay değildir diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun

Evlenmeden önce cinsellik yaşanış ve "namusu korumak" adına evlenilmiş belliki. Bence ayrıl , adamın başını yakma boşu boşuna. Senden daha çok aileni sevmesi nedir yaa... Evlat mı bu? Ayrıca neden senden daha çok sevecek? Ailenle mi ev kurmaya karar verdi de evlendi?:işsiz:
"Müge anlıya bağlanış"
Beni çıldırtmak mı istiyorsun? senin kocan senle evlendi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X