- 16 Mart 2021
- 34
- -65
- 29
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Sana kalsın çocuklarına kullanırsınMeşhur terliğim var istermisin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana kalsın çocuklarına kullanırsınMeşhur terliğim var istermisin..
Bu kafayla evliliği ne zannediyorlar acaba:))
Bu kafayla evliliği ne zannediyorlar acaba:))
Asosyal tavukmu acaba gezmediği içinGezmeyentavuk nedense aklıma ilk o geldi abla.
Neyseki o hataya düşmedim ben ajdhshhdhd. Astrom neresinden dönsen kardır, bırak ciddi yorum yapmayı
Ben bana hastasın dediğini düşünmemiştim yaa ben de lince katıldım diye tebrik etti sanmıştım bazen çok saf oluyorum yaaKadın size hak vermiş, siz hastasın demişsiniz. Ortalık karıştırmaya mı geldiniz? Miksersiniz sanırım.
Bunlar bence senin kafandaki normaller o toplumumuzda dediğin de artık çok kalmadı en uygun şehir hangisiyse orada yaşanır iş imkanları kimin işi bırakıp bırakamayacağı vs hepsi önemlidir ve kadın erkeğin ailesiyle yaşaması da normal değil evlenmek demek gidip başkasının evine yerleşmek değildir kimse sizi linçlemedi beklentileriniz komik anne babamı sevsin saygı duysun bende onu görünce saygı seveyim duyayım falan e sevmeyin zorla mı ? Boşanın işte ne adamın hayatını zehir ediyorsunuzPeki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
Çok şükür hiç kullanmadım..Sana kalsın çocuklarına kullanırsın
Jafjjshdhs.Adam niye konu sahibinin ailesi dururken kendi ailesini sevsin yahu ayıp oluyor
Buralarda mı takılıyor dersinAsosyal tavukmu acaba gezmediği için
Emin ol çocuğunuzda aynı şeyleri yaşayınca aklına gelir o terliği keşke çocuğuma teklif etseymişim diye komiksin manyak kadın yaÇok şükür hiç kullanmadım..
Senin düşünde yapındakilere iyi gelir terlik yemek..
Anamı sev.. Benim anamı.. Sadece benimkini.. Benden çok ksjfjsjd.Ben bana hastasın dediğini düşünmemiştim yaa ben de lince katıldım diye tebrik etti sanmıştım bazen çok saf oluyorum yaa
Hee hastayım konu sahibi, bütün dünya anamı sevsin istiyorum töbe töbeeee...
Haddini bil, gülüyoruz eğleniyoruz ama kimseye burada manyak diyemezsin. Yaşını başını almış kadına ne haddine manyak demek?Emin ol çocuğunuzda aynı şeyleri yaşayınca aklına gelir o terliği keşke çocuğuma teklif etseymişim diye komiksin manyak kadın ya
Nolur benim başıma gelsin ya böyle daha anasıyla göbek bağını koparamayan erkek gelsin annemi babamı benden çok sev falan desin de bir tarafına tekmeyi vurup hadi kalk git ananın evine senle mi uğraşacağım diyip göndereyim ah bir başıma gelse gelmez ki işteGerçekten alaylı dalgacı sert yorumlarınızla kalp kırıklığı yaşatıp bu mecradan soğuttunuz eyvallah umarım dalga geçenlerin hepsinin başına gelir
Tamam söz, kimseye söylemicez.sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim
Fırça attım birde tek tekgezemeyentavuk muş ya :)
ay bi de ciddili yorum yaptım
Bünyeye zarar sonra sjksjksjkİşte bunlar hep seks abla
Tanımam etmem bilmem bile ben yaşlıyımBuralarda mı takılıyor dersin
Tüylerim diken diken olduJafjjshdhs.
Ya bu eşinin ailesini çok sevenler itici olmuyor mu? Ölçülü sevsin işte.
Benim sevgilim bi ara öyleydi, aaayy annem aşağı annem yukarı,her cuma yaranmak için kadını arardı, görüntülü sohbet ederlerdi falan. Bak dedim herkesin anası kendine, o benim annem. Ben seninle evlenmeden annemle bu kadar samimi olmanı istemiyorum birini arayacaksan bu senin annen olsun. Sonra duruldu bu sefer kardeşime sardı çocuğa habire pasta alıp duruyor jsjfjsjd. Çok irrite edici ya, uyuz oluyorum ben.
Emin ol çocuğunuzda aynı şeyleri yaşayınca aklına gelir o terliği keşke çocuğuma teklif etseymişim diye komiksin manyak kadın ya
Seeen hepimize taş çıkarırsın ablaFırça attım birde tek tek
Bünyeye zarar sonra sjksjksjk
Tanımam etmem bilmem bile ben yaşlıyım
Ya Allah korusun iş başka yere gider. Müge Anlı'da neler görüyoruzAnamı sev.. Benim anamı.. Sadece benimkini.. Benden çok ksjfjsjd.