Ailem mi eşim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aramızda nasıl kalacak buraya yazdıktan sonra? 🙄

Bu mantıklı bi beklenti değil
Gerçekçi zaten değil
Adam niye ailenizi sizden çok sevsin?
Siz de sevmeyin aynı şekilde onun ailesini mesela
Ne saçma bi istek

Adamın başını daha fazla yakmadan boşanın bence de
Er ya da geç arıza çıkaracaksınız belli ki
Aramızda kalsın dediği konuyu binlerce kişinin olduğu/okuduğu platformda paylaşması peki? :KK70:

Konu sahibi boşanmalısın.

Toplumumuzda evlenene kadar aileyi takmayan, arkalarından gizli iş çeviren evlendikten sonra anne baba düşkünü olan kızları anlayamıyorum. Madem çok düşkünsün evlenmeyi ver. Yada ailene yakın biriyle evlen. Birini seviyorsam annem babam dahil severim dünyanın öbür ucu olsa dahi bunu kimse değiştiremez. Çok değişik insansınız🤷🏻‍♀️

Evlilik cocuk oyuncagi mi? Niye baskasinin basini yakiyorsunuz. Bosanmak cocuk oyuncagi mi? Kadin bosanmis damgayi yiyiyor, erkekler yemiyor mi sizce. Tövbe estragfurullah. Gidin biraz profesyonel destek alin. Düsünme tarziniz hic normal degil. Büyük konusmak istemiyorum ama benim cocuklarim bana bu kadar bagimli olsa Allahim nerde hata yaptim derim

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
Ailenin rızası olmayan evliliklerin yürüdüğü binde birdir. Yani ben çok rastlamadım. Mutlaka arkanda aile desteğini hissetmelisin eşinde bilmeli

Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)

Boşanmak mı? Ve söylediğiniz sebep yüzünden? Bence sizin başka sorunlarınız var o yüzden pişmansınız, ailenizi özlüyorsunuz ve boşanmak istemenizin sebebi de eşinizle olan sorun.

Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
Bunu buradaki insanlarla değil, kocanla cozmelisin. Baştan bizim olduğumuz şehre gel diyecektin, kabul ederse evlenecektin. Ayrıca erkeğin ailesinin evinde yaşamak da hiiic normal değil. Buradaki öyle konuları ve yorumlarını oku istersen.

kimse kusura bakmasın ama beni doğurup büyütmemiş bir aileyi eşimden daha çok sevmem mümkün olamaz. mantıklı olan da budur.
elbette sevgi ve saygı olmalı ama abartmak bu kadarı.
ayrıca ailesine çok fazla düşkün kadın-erkek kimsenin evlenmemesi lazım bence. çünkü aile düşkünlükleri yüzünden karşıdaki kişinin de hayatını bloke ediyorlar.

Böyle bir kural ya da zorunluluk yok.
Nasıl anlaşıldıysa orada yaşanılıyor.
Benim eşimin bir arkadaşı İzmir'den İstanbul'a gitti.

Yani erkek iç güveysi gitti :)

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
Bastan her sey belliyken evlenip simdi ayağım yer tuttu der gibi adami zorlayamazsin.Herkes herkesi sevmek zorunda degil.Saygisizlik ederse baska ama nasil ki gelinler kv yakininda kalmak,onları zoraki sevmek zorunda degillerse eşin de buna mecbur degil.Olani olduğu gibi ufak dokunuşlarla değiştirebilirsin suan ki isteklerin eşinin de yüreği ısınırsa mümkün.Aksi halde evliliğini felakete sürüklersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X