Ailem haksız yere bana sırtını döndü

Amin Allah razı olsun güzel kalpli kardeşim Rabbim yuvadan huzuru eksik etmesin ailelerimiz malum beddua üstüne beddua ediyor inşallah onlara inat ömür boyu mutlu olursun oluruz. Biz de dün resmi nikahımızı kıydırdık gecesine evden ayrılacakken yakaladılar nikahı bilmiyorlar henüz ama gün alın evlenin defolun gidin elaleme rezil olmadan kapansın konu sonra da ne halin varsa gör dediler bir sürü dayak beddua küfür uğramadığım şey kalmadı. Düğüne kadar da burada kalmak istemiyorum çok zor durumdayım dua et bana da

Estağfurullah kültürsüzlük demedim aksine herkesin her yörenin kültürü vardır zaten. Sadece onların kültürü farklı bizimki farklı ya kendileri alevi olmuş olsaydı bunu öne sürmelerini bir nebze anlardım demek istedim. Ama sırf akrabaları alevi diye sanki ben ömür boyu onlarla yaşayacakmışım gibi saçma sapan yakıştırmalar yapıyorlar ona sinir oluyorum. Yoksa ben bizimkiler gibi düşünsem buraya kadar ilerlemezdim dün de zaten resmi nikahımızı kıydırdık ailemin kafasında değilim asla yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Kusura bakmayın ama anneniz tam bir geri...... Bunu demek istemezdim, hersey onun altından cıkmıs ustune sızı tehdit ediyor hayret, sikayet Edin bence

Elhamdülillah mutluyuz siz de mutlu olursunuz inşallah nikah isinize cok sevindim kacabildigin kadar kac uzak dur ailenden. Beddualari ancak kendilerine döner hic takma Rabbim tez zamanda tamamen kurtarsin.amin
Rabbim ne kapilar acar Fetih suresi cok okuyun bir de hacet namazi. Hakli sensin mazlum sensin. Allah zulme ugramislarin yardimcisidir hic korkma. Ben de yasadim Rabbim ummadigim kapilar acti yuregini ferah tut. En guzel care Allah a dayanmaktir korkma kimseden

Ev içinde baya bürokrasi var bu ne böyle
Muhtemelen aile baskısı çevrenizde dışlanmamak için erken yaşta tesettüre girdiğini tahmin ediyorum
Çok üzüldüm senin adına ama ailede olsa biyere kadar, yaşınız küçük değil tavrınızı almanız lazım zincirleri bi kırmak lazım

Haber alan varmı acaba durum ne oldu

Tatlım yeni açtığım konuyu okumanı öneririm benimde abim aynı şeyleri yaptı bende dik durdum istiyorum dedim çünkü bu tarz insanlar kardeşin bile olsa senin hayatına saygı duymuyor seçimine saygı duymuyor herşeyi biz yönetelim istiyorlar hatta bu devirde abim bırak nisanlanma mi nişanlım ile gorusmemi dahi yasakladi abilik bu değil bence.

Hemen bakıyorumm, aynı şeyleri yaşayan insanlar anlıyor birbirini.. Dik durmanıza çok sevindim Allah yardımcınız olsun umarım işiniz gönlünüzce yoluna girmiştir

Bir evde once babanin sonra annenin sozu geçer herzaman erkek kardeslerin soz gecmesine karsi olmusumdur hayirdir o da evlat bnde evladim benden once dogdu diye benim başım olamaz. Ozellikle bukadr ugras varken siz bukdr hershi kabul ediyorsunuz guzelce uyumlusunuz bazi oneriler sunupta bir sure nisanli kalablrdniz o surecde onlarda emin olurdu veya birsuru cozum bulunurdu ama burda suclu abilerin değil annen.... valla bn vermesseler kacardim ama o zamanda Allah korusun kocanda olsa el adami cok vicdan sahibi, deger bilen, merhamet sahibiyse ne ala yoksa fuskiyi yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…