• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem Esimi seviyor,esimde onlara karsi soguk, arada kaldim...

Serotonin,
cok güzel yazmissin gercekten, bazen yol bulamadimda bunu okuyorum ve tekrar kendime geliyorum diye bilirim..
Ama gercekten kullaniliyormuyum diye kendi kendime soruyorum..
2 sene olmadik evleneli ve esim 4. arabayi almaya düsünüyor yine ve esim toplasan bu 2 yil icinde 9 ay calismisligi var ve araba parasi benim emegim o ama kendisi kabul etmiyor..ben alirim ben cekerim kredi BEN BEN BEN, kadin söz söylemicekmis para konsusunda.
Evlendigimizde 5 kuru birikimi yoktu..banka hesabimiz ayni cogu harcamalar ona gidiyor arabasina,ailesine, giyim kusam olsun... bikere laf etmedim..ama artik bu arbaba konusu haliyle canimi sikiyor capi hep genisliyor gittikce ...limitimizi bankadan asip yine para cekip araba alacak ..artik nereye kadar..?
Sunun surda 3 haftadir yeni ise girdi oda kimbilir kac hafta bilemedin ay sürecek? Artik gercekten yoruldum biseyde otursun artik
Banka hesablari ayirmaya düsünüyorum!
Kendimi kullanilmis gibi hissediyorum neden cünkü tüm altinlarimi onun araba alabilmesi icin bozdurdum ve tüm aldigi arabalari beni bikere sürdürmedi kimseye vermiyor okadar hasta arabasina..insan bikere al sen sür eve kadar falan der yada nebilim unutma sürmesini diye arada bi 5 dak. verir dimi... bosuna ehliyet var bende anlicaniz!

Hayir hic bi maddi yardim almiyorum ailemden evlendik evleneli almadim cunku calisiyorum ve bugunku normal gelirli birikadar maasim var...esim ilk evlendigimiz zaman 6ay issizdi ve iyi idare ettik tek maasla parasiz kaldimiz gunler oldu ama aileme hic bahsetmedim...
Ailem konusu gecmedigi zaman veya müdahale olmadimi sorunumuz yok kavgalarimizda ufak tefek buda normal,o konu bile degil benim icin ...
Baska sehire gidip tutuna bilirmiyiz ben tutunurum esim ayni burdaki tavri ordada gostericeginden pek guvenmiorum iste ondanda kalkip gitmek istemiyorum...
Araba sevdasi tamam anliyorum erkekler sevdigi araba olsun ister ama esimde hasta oldugu arabayada kavussa huzur yok paramiz hep arabanin ya tamirine gider yada guzellestirilmesine..buda artik tersime gitmeye basladi..paralarimizi ayirsakmi daha iyi olur diye dusunuyorum kendi istemiyor hatta kiziyor ozaman aramiza sogukluk girer kopar gideriz diyor alakasi neyse artik para erkekde olur hesabi yani yapiyor..ama obur turlude hicbiyere varamiyoruzki..
Ailemden ornek verim bi yere misafirlige giderler gel hadi senide goturelim diyorlar esim gelmesede gel sen hadi diyorlar bende yok hayir falan dedimde bozuluyorlar aman sen sakin ayrilma yanliz birakma kocani diye soyleniyor..
Aslinda cok seyler ver ama hangisini soylesem benim tek sizden yardim istemem acaba yanlisligi benmi yapiyorum diyorum cunku artik neyin dogru neyin yanlis oldugunu algilamakta zorlaniyorum..
Basligida yanlis yazdim...ailem esimi sevmiyor ama yinede normal caktirmamaya bakiyorlar esimde bunu hissetiginden beri oda onlara cephe aldi..asil bas konu biz aile rizasiyla evlenmedik kacarak oldu aile vermek istemedi bundan once bi nisanlilik gecirdim onuda ailem zorla vermisti 2 sene zorlama kakirmayla nikahda olmustuk dugune az kala caydira bildim ailemi.. beni kendi eliyle ittiler buna...simdi bile gecen annem bana bi cocuk var gerci bekar ama cook iyi
ellerde neler var diyor kizim bekar olsa sana verirdim falan konusma gecmis aralarinda yasida benim kadarmis... yani bosansam hazir biri var veya bos kalmazsin sen demek istiyor bundan bin kat iyidir hesabi :'(

bu nasıl bir olaydır ya . evliyken kızına başka birini önermek ? aynı şeyi erkeğin annesi yapsa çıksa oğluna kız baksa tepkin ne olurdu ? afedersin ama annende bu tavırlar olduğğu sürece mutlu olamazsın

Back