Ailem erkek arkadaşımla evlenmeme razı değil

Evet biraz öyle oldu ama şimdi yavaş yavaş nişan ve düğün tarihini soruyorlar. Eskisi gibi değiliz ama yine de konuşuyorlar benimle. Bu da bir şeydir. İnşallah daha sonrası daha hayırlı olur herkes için.

Üç kardeş olsalar eşinizin annesi hasta olsa yine sizin bakmayacağınızın garantisi var mı ? YOK.Bu olay kişinin kendisinde bitiyor eğer bakmak istemiyorsanız evlenmeden önce söyleyin sonrasında sorun olmaz.

Kesinlikle. Ben de çok duydum ne kadar beş para etmez adam varsa bu şekilde getiriyor ana babası. Günümüzde akla uygun bir durum değil risk

Bence eğer sevgilinden eminsen iyi biri olduğuna snei uzmeyecegine kesinlikle aileni dinleme ve sonuçta hayat senin hayatın onunla yaşayacak olan sensin onlar değil aileler neden bu kadar müdahale ediyor anlamıyorum bide annen kendini acindararak seni manipule ediyor sadece söylediklerine aldırış etme sen kotu bisey yapmiyosun hayat senin..

Size bir tavsiye. Ailenizin bu yorumlarindan erkek arkadasiniza mumkun oldugunca bahsetmeyin. Su ana kadar anlattiysaniz bile bundan sonrasinda, "sizi taniyinca yumusadilar biraz" seklinde yalan soyleyin.

Olur da evlenirseniz, burda cok okuyoruz maalesef, esler birbirinin yuzune bu durumu cok vuruyor ve olmaz dediginiz seyler oluyor. Sevgiliniz kendisini sevmeyen istemeyen bir aileye kopruye gecene kadar susabilir. Sonrasinda bilemezsiniz, insanoglu, sizin ailenizle gorusmenizden bile rahatsiz olmaya baslayabilir. O yuzden ailenizle ilgili kotu seyleri, erkek arkadasiniza anlatmamanizi tavsiye ederim

Ne alaka yahu. Aileler kendi yaşam tarzlarına uygun olmayan birini gördüklerinde hep aynı davranışı gösteriyorlar. Görücü usulü yada severek ikisininde kötü mü yoksa iyimi çıkacağını bilemezsiniz. Kader alın yazısı elbet var ama nazende seçimlerimiz kaderimizi etkiler. İki şekilde de risk hep var. Benim savundugum şey bir anne baba her ne olursa olsun çocuğunun arkasinda durmalı. Yanlış da yapsa doğruda yapsa. Anne baba olmak bu dur

Aileniz resmen kibir abidesi. ALLAH korusun ya sizin anne babaniz bakıma muhtaç hale düşerse eşiniz olacak kişi yardım etmeyecek mi. Bu kibir neden. Aileniz normal gelmedi bana. Sırf elalem ne der diye yaşıyorlar bence

Aileniz resmen kibir abidesi. ALLAH korusun ya sizin anne babaniz bakıma muhtaç hale düşerse eşiniz olacak kişi yardım etmeyecek mi. Bu kibir neden. Aileniz normal gelmedi bana. Sırf elalem ne der diye yaşıyorlar bence
Oha ya. Afedersiniz anneniz resmen sizin onurunuzla oynuyor farkindamisiniz buna müsade etmeyin ya. Ve uzulmeyinde aileniz asla normal değil. Sağlıklı dusunemiyorlar. Erkek arkdasinizdan eminseniz yolunuza devam edin. Aileniz resmen iyi gün dostu gibi. Kötü gununuzde yüzünüze bakmayacaklar gibiler

Sözde Müslüman bir ailen var

Tamam da bu konuda aule karsi tarafi daha tanimadan etmeden istemiyor .istememe nedenleride kizla oncesinde sevgili olmalari ve muhafazakar olmalari .adamin kotu bir huyu ve ailesi oldugu icin degil .sapla samani karistirmayyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…