• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem erkek arkadaşımı işinden dolayı karşı ne yapmalıyım?

melikeexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
71
31
88
29
Merhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?

Ben 2 yıllık üniv mezunuyum geçen yıl mezun oldum bir işim vardı ama pandemi dolasıyla çıkışım oldu. Şuan bir işim yok 23 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında

Bence de boşver. Ilerde ailece vakit geçiremeyeceksiniz. Çocuğunuz olsa onunla da vakit geçiremez. 12 saatten fazla çalışıyor. Çok çalıştığı için eve gelince ses istemeyecek vs. Evin yükü sende olacak. Alışveriş yapma vs. Çalıştığı iş bekar olan için iyi bence.

Aileni biraz dinle bence :/

Ben aileme kalmadan istemezdim o ne öyle gece 4 de eve gelen kocayı ne yapiyim ben.

Büyük konuşmak istemem ama istemezdim. Doğru düzgün çalışıyor insanlar..

O ortamlarda değişi değişik kadınlar değişik tipler oluyor böyle adamlar genelde evlenmekde istemezler enteresan.

Sen emin misin ki ailene gelene kadar?
Herkesin isine saygimiz var ama boyle de evlilik olur mu bilemedim. Sirf parasi yuksek diye isten vazgecemiyo anladik da birbirinizi gormeden de beraber yasamanin anlami ne
Evet haklısınız ailemde böyle düşünüyor bende böyle düşünüyorum daha öncede dile getirmiştim gündüz bir işe girsen diye ama ilk başta halledicem dedi erkek arkadaşım sonra da İstanbul gibi bir yerde başka işte bu miktarı kazanamam dedi. Bende sende çalışır o parayı denkleştiririz zaten dedim ama sanmıyorum nasıl olcak şuan bu konudan dolayı biraz aramız açıldı

Evlendikten sonra aynı evde yaşayıp da gorusememek insana çok koyuyor. Bir sure sonra da şuan anlayışlı olduğun o iş sartlari göze batıyor ve bu sebeple tartışmalar çıkıyor. Aynı evin içinde ne ile besleyeceksiniz birbirinizi gorusemeden. Sevgi saygı ilgi paylaşım yapabileceğiniz ortak bir zamanınız olmayacak ve zamanla ikiniz de tukeneceksiniz. Aileni dinle diyorum..

Aileni biraz dinle bence :/

Ben aileme kalmadan istemezdim o ne öyle gece 4 de eve gelen kocayı ne yapiyim ben.

Büyük konuşmak istemem ama istemezdim. Doğru düzgün çalışıyor insanlar..

O ortamlarda değişi değişik kadınlar değişik tipler oluyor böyle adamlar genelde evlenmekde istemezler enteresan.
Karakteri çok iyi bana olan sevgisi çok buna inancım sonsuz hissettiriyorda zaten öyle olmasa evlilik teklifi etmezdi ama iş saati sıkıntı

Parayi bi kenara birakin bu aile hayati olmuyorki.siz calismasaniz bile esiniz gece 4 te eve gelse oglene kadar uyur zaten kahvalti yapip cikar.haftasonu yaz tatili yok bu işlerde yani surekli tek basiniza yasayacaksiniz evliligi.ayrica bu tarz yerlerde calisan birini yanlis anlama ama ben istemezdim.

Aileni dinlemelisin. Evlilik bu değil
Akşam birlikte dışarı cıkmak istesen cıkamayacaksın, beraber uyumak hak getire. Kopuk düzensiz yaşam , sevgililik iyidir muhtemelen ama evlilik ve aynı evde yaşamak böyle değil. Çok mutsuz olacağını düşünüyorum

Bence de boşver. Ilerde ailece vakit geçiremeyeceksiniz. Çocuğunuz olsa onunla da vakit geçiremez. 12 saatten fazla çalışıyor. Çok çalıştığı için eve gelince ses istemeyecek vs. Evin yükü sende olacak. Alışveriş yapma vs. Çalıştığı iş bekar olan için iyi bence.
Ayrılmalımıyım?

Karakteri çok iyi bana olan sevgisi çok buna inancım sonsuz hissettiriyorda zaten öyle olmasa evlilik teklifi etmezdi ama iş saati sıkıntı

Karakteri mükemmek olabilir ama böyle bir evlilik olmaz. Bende müsade etmezdim kızımı vermem öyle yerde çalışan birine..

Sen ennn baştan red edicektin be balkız 🤯🤦🏻‍♀️

Şuan çok zor bir karar bu. Hiç yanında olmayacak birisi işinden ötürü vs k idaha sonra koskanclıklarda başlar

Aileni dinlemelisin. Evlilik bu değil
Akşam birlikte dışarı cıkmak istesen cıkamayacaksın, beraber uyumak hak getire. Kopuk düzensiz yaşam , sevgililik iyidir muhtemelen ama evlilik ve aynı evde yaşamak böyle değil. Çok mutsuz olacağını düşünüyorum
Evet bir ömür böyle olmaz ya başka işe girecek yada bu ilişki olmayacak Çok seviyorum oda seviyor üzülecem çok üzülecem ama yapacak bişey yok :(

Karakteri mükemmek olabilir ama böyle bir evlilik olmaz. Bende müsade etmezdim kızımı vermem öyle yerde çalışan birine..

Sen ennn baştan red edicektin be balkız 🤯🤦🏻‍♀️

Şuan çok zor bir karar bu. Hiç yanında olmayacak birisi işinden ötürü vs k idaha sonra koskanclıklarda başlar
Başta ben dedim ona ilerde bu işle olmaz diye halledicem ben dedi ama o işte devam etti.

Back