- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
- Konu Sahibi Bizguzellikkk
Ben nişanlıyken ailem ev aldı. Kimseye hesap vermek zorunda değillerdi. Kendileri için bişey yapıyorlar bencillik yapmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ablası,mesajlarin hepsini okumadim,okulun bitmek uzere sanirim.Ben de yorum yapanlara nazaran küçük yaşta birine bu şekilde hakaret vari aşağılayıcı üslupla yorum yapanları kaba buluyorum. Emoji kullanmakta da özgürüm hoşlarına gitmeyen bir durum varsa güzellikle izah edebilirler diye düşünüyorum.
Konuştum konuyu her hangi bir verimli cevap alamadım. Yazlık almalarına karşı da değilim sadece şuan doğru zaman mı onun kaygısındayım. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum sadece.
İstersen siz önceden söyle ne yazmamız gerektiğini, biz onları yazalım. “İbik sibik yirim yipiyirsiniz.’’ Çok biliyorsunuz.Arkadaşım ben burada moral verin diyorum abuk subuk yorum yapıyorsunuz, yok bencillikmiş yok bilmem ne ben kendi ailemi de düşünüyorum kendi geleceğimi de yazlık çok elzem olmazsa olmaz bir şey değil. Herkes de ne keyif meraklısıymış anlamadım gitti
Omur boyu calismis insanlarin emeklilikte dinlenmelerindense sizin dugununuz mu elzem?Arkadaşım ben burada moral verin diyorum abuk subuk yorum yapıyorsunuz, yok bencillikmiş yok bilmem ne ben kendi ailemi de düşünüyorum kendi geleceğimi de yazlık çok elzem olmazsa olmaz bir şey değil. Herkes de ne keyif meraklısıymış anlamadım gitti
Olur mu hic kullanilmayacak esyalarla dolmalı ev. Bizim milletimizi tanımıyor gibisiniz br sürü fincan takımı olmalı. Çeyizlik adı altında ne kadar gereksiz sey varsa alınmalı. Bir tanidigimin kızı evleniyor. Henüz yeni mezun birkac aydır calısıyor bir yıl bile olmadı,asgari ücretli bankada. 1500 tlye kahve makinesi aldırmış. Yahu el insaf kahve makinesi de aldırmayıver. Al bi kettle kullan onu. Mesela L koltuk olmazmış misafir gelince nerede oturacakmış,aileler gelirse nerede yatıracaklarmış.Mutfakta ayrı salonda ayrı yemek masası ve takimi olmalıymış. Basit masa olmazmış. İlla kocaman koltuklar olmalı ağır masalar olmalı ahşap değil ceviz olmalı. Esyalar bambu olmalı. Zaten çalışan insanın sunum tabagı servis falan gözü görmez.Şamdanmış vs.. hele. 20 liraya alınan gayet güzel görintülü tabaklar var. 5 liraya porselen tuzluklar var. Ama yok ille gidecek 1.kalite porselen takımı alınacak.Bak ablası,mesajlarin hepsini okumadim,okulun bitmek uzere sanirim.
Bak canim,liseye giden cocuklarim var.
Ve inan o kadar cok cabaliyorum ki onlar icin,madden ve manen,bazen kendimi cok yorgun hissediyorum.
Fakat bir gucle yeniden basliyoruz kaldigimiz yerden biz ana babalar.
Hic birsey eskisi gibi degil,bizim cocuklugumuzda bayramdan bayrama aldiklarimiz,yasadiklarimiz,artik gunun rutini.
Hic bir sey mutlu etmiyor neredeyse cocuklari.
Annen baban da eminim bunlari yasadi.Arti,sizi buyuten, hayatla savasan,okutan giydiren,gonlunuzu yapan,yani tum bunlari basaran ailen hesap kitap yapmadan mi girismistir bu ise sence?
Sizin evleneceginizi bilmiyorlar mi?
Arti evlensen bile ne olur biraz orta fiyatli ceyizin olsa?
Ornegin 6 kisilik yemek takimlari 200 tl.
2 takim alirsin olur 12 kisilik.Aynisinin corbalik tuzluk eklenen seti 1200 1400 en az.
Ne gerek var.
Bir daha hic kullanmayacagin ama alirken basdonduren alisverisleri biraz mantik cercevesine cekersin olur biter.
Valla ana babaniza da aciyin biraz.
Sizi dogurup buyuttukleri icin minnet edin demiyorum,cezalandirmayin yeter...
Bunlar gercekten senin fikirlerin mi?Merhaba kızlar belki bu da dert mi diyeceksiniz ama inanın canım çok sıkkın. Ailem durup dururken yazlık almaya karar verdi ve bunun için kredi çekecekler 300 bin ₺.
Babam öğretmen annemin küçük bir dükkanı var. Çok zengin değiliz. Benim çok sevdiğim ciddi bir ilişkim var 2 3 yıl içinde inşallah evlenmeyi düşünüyoruz. Bu borç beni korkutuyor ister istemez her ay oraya masraf yapılacak 2 kardeş üniversite okuyoruz bizim zaten masrafımız var.
Benim okurken biriktirdiğim bir mebla var ama ilerde bana destek olmazlar diye korkuyorum sıkıntı çekmek istemiyorum. Kendim çalışacağım zaten okulum bitince ama aileye de iş düşecek bu hareketleri bana hiç mantıklı gelmiyor lütfen bana biraz moral verin
Annen baban daha iyi bilir dogru zaman mi degil mi kucuk yastaki kiz.Ben de yorum yapanlara nazaran küçük yaşta birine bu şekilde hakaret vari aşağılayıcı üslupla yorum yapanları kaba buluyorum. Emoji kullanmakta da özgürüm hoşlarına gitmeyen bir durum varsa güzellikle izah edebilirler diye düşünüyorum.
Konuştum konuyu her hangi bir verimli cevap alamadım. Yazlık almalarına karşı da değilim sadece şuan doğru zaman mı onun kaygısındayım. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum sadece.
Keyif yapıyorlar zaten yeterince yapmasınlar da demiyorum, her yıl tatile farklı şehire giderler gezerler. Ama şuan sanki o masraf bizim yaşam kalitemizi düşürecekmiş gibi hissediyorum belki de daha önce bu kadar yüklü bir miktar olmadığı için. Zaten güzel bir mesleğim var çalışacağım da onlardan bir beklentim olmasın isterim ama insan ailesinin mahcup olmasını da istemiyor. Onların bizim için en iyisini düşünerek hareket etmesi gerekmez mi.
Ben de yorum yapanlara nazaran küçük yaşta birine bu şekilde hakaret vari aşağılayıcı üslupla yorum yapanları kaba buluyorum. Emoji kullanmakta da özgürüm hoşlarına gitmeyen bir durum varsa güzellikle izah edebilirler diye düşünüyorum.
Gidişatı hiç iyi deil..Bu arada konu sahibesi bir önceki konusunda erkek arkadaşına 10 bin borç verdiğini ama ödemediğini içeren bir konu açmış.O dönemde ayriymislar sonra barismislar 2000 ini ödemiş 8000 borcu varmış.Elalemin oğluna para çok ailesinin kendi parasını harcamasına izin yok
Arkadaşım ben burada moral verin diyorum abuk subuk yorum yapıyorsunuz, yok bencillikmiş yok bilmem ne ben kendi ailemi de düşünüyorum kendi geleceğimi de yazlık çok elzem olmazsa olmaz bir şey değil. Herkes de ne keyif meraklısıymış anlamadım gitti
Çok Zeki bir kızımız belli zaten bu konusunda da anladığımız üzereBu arada konu sahibesi bir önceki konusunda erkek arkadaşına 10 bin borç verdiğini ama ödemediğini içeren bir konu açmış.O dönemde ayriymislar sonra barismislar 2000 ini ödemiş 8000 borcu varmış.Elalemin oğluna para çok ailesinin kendi parasını harcamasına izin yok