- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi Bizguzellikkk
-
Sen de ne koca merakımlasıymışin anlamadım gitti.3 gün sonra belki adını ile anmayacağın adam için ailene kızıyorsun.Neden yazlık almışlar.Ya kaç yaşın da insanlar elzem olması gerekmiyor birşey yapmaları için sonuçta kendi paraları ister yazlık alırlar ister karavan ister motorsiklet.Arkadaşım ben burada moral verin diyorum abuk subuk yorum yapıyorsunuz, yok bencillikmiş yok bilmem ne ben kendi ailemi de düşünüyorum kendi geleceğimi de yazlık çok elzem olmazsa olmaz bir şey değil. Herkes de ne keyif meraklısıymış anlamadım gitti
Hayatta da hep böyle sadece destek beklersen beğenmeyenin çok olur. Burada yorum yapanlardan senin geçtiğin yolları geçen, hatta annenin konumunda olan kadınlar var. Düşüncen bencilce geldi diyor insanlar. Çünkü evlat bakmak, okutmak yetiştirmek öyle 1 yazlık parasıyla ölçülecek kadar bile değil. Kaç yazlık parası harcanıyor bizler o evlilik cağına gelene kadar. Bırakın bi yazlık keyifleri olsun diyor insanlar. Neyse siz hiçbirşeyi beğenmeyip, hep bana demeye devam edinArkadaşım ben burada moral verin diyorum abuk subuk yorum yapıyorsunuz, yok bencillikmiş yok bilmem ne ben kendi ailemi de düşünüyorum kendi geleceğimi de yazlık çok elzem olmazsa olmaz bir şey değil. Herkes de ne keyif meraklısıymış anlamadım gitti
Aynı durumdayım 3 cocukla 3 yıldır ucretsiz izindeyim ne uyuyabiliyorum ne kahve içebiliyorum doğru dürüst.Ilerde de benim çocuğum benim keyfime karışacaksa böyle diye ağlamak istiyorumŞu an uykusuzluktan bitkinim, 17 ayda 10 yaş yaşlandım, çocuk taşımaktan iskelet sistemim çöktü, sosyal hayatım zaten kalmadığı gibi eşimle de eskisi gibi değiliz. Maddi olarak ise kendime en son ne zaman bir şey aldım bilmiyorum.
Pardon da sırf şu 17 ayın sebebine bile çocuğum ileride böyle düşünecek olsa ve bilsem alnını karışlarım. Daha büyüyene kadar vereceğim emekleri saymıyorum. Yahu sen benim bütün hayatımı alt üst etmişsin, her şeyimi vermişim ve bir çok şeyden mahrum kalmışım. O da ne için sırf mutlu ol, ayaklarının üzerinde durabilen, kendine yetebilen biri ol diye bir de dahasını mı istiyorsun
Arkadaşım ben burada moral verin diyorum abuk subuk yorum yapıyorsunuz, yok bencillikmiş yok bilmem ne ben kendi ailemi de düşünüyorum kendi geleceğimi de yazlık çok elzem olmazsa olmaz bir şey değil. Herkes de ne keyif meraklısıymış anlamadım gitti
İnan ki zaten sizi de düşündükleri için almış olabilirler o evi. Allah uzun ömürler versin ailenize , ancak ilerde size kalacak nasılsa aldıkları her gayrimenkul. Eve verecekleri 300 bin sizin düğün masrafınızdan çok daha fazla bir meblağ. Siz evleneceğiniz zaman taksitle bile alacaklarını alabilirler için rahat olsun o yüzden.Keyif yapıyorlar zaten yeterince yapmasınlar da demiyorum, her yıl tatile farklı şehire giderler gezerler. Ama şuan sanki o masraf bizim yaşam kalitemizi düşürecekmiş gibi hissediyorum belki de daha önce bu kadar yüklü bir miktar olmadığı için. Zaten güzel bir mesleğim var çalışacağım da onlardan bir beklentim olmasın isterim ama insan ailesinin mahcup olmasını da istemiyor. Onların bizim için en iyisini düşünerek hareket etmesi gerekmez mi.
Ne ağlıycam ya, şu an demek ki sınırları iyi çizmek lazım diye düşünüyorum. Şimdiden "ben senin için yaşamıyorum, kendi hayatım var" mesajını vermeye başlayayımAynı durumdayım 3 cocukla 3 yıldır ucretsiz izindeyim ne uyuyabiliyorum ne kahve içebiliyorum doğru dürüst.Ilerde de benim çocuğum benim keyfime karışacaksa böyle diye ağlamak istiyorum
Ben de yorum yapanlara nazaran küçük yaşta birine bu şekilde hakaret vari aşağılayıcı üslupla yorum yapanları kaba buluyorum. Emoji kullanmakta da özgürüm hoşlarına gitmeyen bir durum varsa güzellikle izah edebilirler diye düşünüyorum.Öncelikle bir şey söylemek istiyorum, konu sahibinin konu açıp hoşuna gitmeyen mesajlara "beğenmedim" emojisi koymasını son derece kaba buluyorum.
Fikir danışmışsınız, bir derdinizi anlatmışsınız insanlar size farklı pencerelerden bakış açıları sunuyor, tak yapıştır beğenmedim'i..
Siz konu sahibisiniz, ev sahibi gibi düşünün kendinizi.
Rica ederim benim yorumuma da koyun o emojiden!!
Konuya gelecek olursam, ailenizle konuştunuz mu bu kaygılarınızı ? Ben olsam annemle konuşur fikrimi söylerdim. Onlara da hak vermek lazım, yaşları ilerliyor. E siz evlenip gideceksiniz kalacaklar karı-koca başbaşa. Yazlıklarına giderler oyalanırlar. Siz de eşlerinizle çocuklarınızla kafa dinlemeye gidersiniz, iyi ki almışsınız dersiniz, belli mi olur..
Ay di mi ya?Senin anne babana birşeyler yapman gerekirken ev alıyorlar diye dertlere düşmek vah vah Allah hayırlı evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?