Ailem borç yapmaya karar verdi 😔

Konuyu tam okumuş olsaydınız 'eski' sevgilimin borcu olduğunu anlardınız. Ne içi pis insanlarsınız tanımadığınız insana bile bu kadar kin güdüyorsunuz. Pes. Allah bildiği gibi yapsın!
iyi oldu söylediğin şimdi baktım.he o tarihten bu tarihe ondan ayrıldın (para noldu meçhul) , yenisini buldun, karantina sonrası hymenoplasti yaptırmayı düşünüyosun, sürekli evlenmek için dua gruplarındasın , 2-3 seneye kesin evleniceksin bununla da anan baban için de bu düşünceleri layık görüyosun bi de bu kadar akıl veren insana kindar diyosun.Allah evladın hayırlısını versin

Aman tanrım öğrenim kredisi mi alıyorsun ne kadar korkunç bişey. Seni nasıl sıradan bir öğrenci gibi kredi almak ve sonra ödemek zorunda bırakırlar. Senin bir piremses olduğunun farkına varamamış ailen. Püüü onlara.

Vay be bir de beğenenler var. bu bilgilerin konuyla ilgisi ne bu ne terbiyesizlik. Ne düşünüyorsanız yazdınız çizdiniz tamam. Bu nedir yani...

Konuyu tam okumuş olsaydınız 'eski' sevgilimin borcu olduğunu anlardınız. Ne içi pis insanlarsınız tanımadığınız insana bile bu kadar kin güdüyorsunuz. Pes. Allah bildiği gibi yapsın!

Bir kaç aylık sevgilinle 3 yıl sonra evleneceksin diye ailenin kredi çekmesine karsisin yani
17 sayfa yazılmış ve hala kendini haklı zannediyorsun
Tıp dünyası çaresiz şu an

Vay be bir de beğenenler var. bu bilgilerin konuyla ilgisi ne bu ne terbiyesizlik
muhattabım olan konu sahibi eski konularına daha dikkatli bakmamı söyledi ve baktım :) kendi yazdıklarını buraya aynen sırayla yazdım terbiyesizlik görmek istiyorsanız evladın ailesi hakkında düşünüp yazdıklarını okuyabilirsiniz.Konu sahibinne diyecek bir şeyiniz varsa diyin, başkasına sataşmanıza gerek yok :) iyi akşamlar

Evladın annesiyle sorunu zaten yani bu kadar nefret kusmanıza ne gerek var.

Ben de kyk aldım, çalışmaya başlar başlamaz paşa paşa ödedim. Düğünümde de takı taktılar sadece, eşyaları eşimle biz aldık. Ev aldık, araba aldık, çocuk yaptık. kuruş kuruş hesaplayarak borç ödüyoruz kimseden de fedakarlık beklemiyorum. Babam emekli oldu emekli ikramiyesiyle erkek kardeşime ev aldılar mesela. Neden bana almadınız demedim çünkü banane, herkesin kendi tasarrufundadır kendi parası ve onlar ölüp size kalmadan bir hak iddia edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…