- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.186
- 83
- Konu Sahibi Bizguzellikkk
-
Ay Allahım mahcup olacak ne var ben yazdiklarinizdan baştaki de dahil olmak üzere hiç birinde tek bir mantık göremedim. Sen aileni mahcup görürsen taaa 3 yıl sonrası için herkes görür unutma. Sen aileni ne kadar önemsersen karşındaki de o kadar önemserKeyif yapıyorlar zaten yeterince yapmasınlar da demiyorum, her yıl tatile farklı şehire giderler gezerler. Ama şuan sanki o masraf bizim yaşam kalitemizi düşürecekmiş gibi hissediyorum belki de daha önce bu kadar yüklü bir miktar olmadığı için. Zaten güzel bir mesleğim var çalışacağım da onlardan bir beklentim olmasın isterim ama insan ailesinin mahcup olmasını da istemiyor. Onların bizim için en iyisini düşünerek hareket etmesi gerekmez mi.
Sizin için en iyisini düşünüp okutup meslek sahibi ediyorlar işte. Başka bir şey yapmalarına gerek yok. Gencecik üstelik eğitimli bir kadının hala bu ataerkil kafalara sıkışıp kalmış olması çok vahim.Keyif yapıyorlar zaten yeterince yapmasınlar da demiyorum, her yıl tatile farklı şehire giderler gezerler. Ama şuan sanki o masraf bizim yaşam kalitemizi düşürecekmiş gibi hissediyorum belki de daha önce bu kadar yüklü bir miktar olmadığı için. Zaten güzel bir mesleğim var çalışacağım da onlardan bir beklentim olmasın isterim ama insan ailesinin mahcup olmasını da istemiyor. Onların bizim için en iyisini düşünerek hareket etmesi gerekmez mi.
sabaha kadar beğenmedim'e basıcak şimdiAyrica yazlik iyidir.
Yarin obur gun coluk cocuk olur anneanne ile yazlari yazlikta gecirir
Madem 3 yil sonrasini dusunuyoruz, 13 yil sonrasini da dusunelim.
Aile ileri goruslu.
Çocuk olunca insan kendinden vaz mı geçmeli.Keyif yapıyorlar zaten yeterince yapmasınlar da demiyorum, her yıl tatile farklı şehire giderler gezerler. Ama şuan sanki o masraf bizim yaşam kalitemizi düşürecekmiş gibi hissediyorum belki de daha önce bu kadar yüklü bir miktar olmadığı için. Zaten güzel bir mesleğim var çalışacağım da onlardan bir beklentim olmasın isterim ama insan ailesinin mahcup olmasını da istemiyor. Onların bizim için en iyisini düşünerek hareket etmesi gerekmez mi.
Neden mahcup olacaklar anlamadım.Keyif yapıyorlar zaten yeterince yapmasınlar da demiyorum, her yıl tatile farklı şehire giderler gezerler. Ama şuan sanki o masraf bizim yaşam kalitemizi düşürecekmiş gibi hissediyorum belki de daha önce bu kadar yüklü bir miktar olmadığı için. Zaten güzel bir mesleğim var çalışacağım da onlardan bir beklentim olmasın isterim ama insan ailesinin mahcup olmasını da istemiyor. Onların bizim için en iyisini düşünerek hareket etmesi gerekmez mi.
Bu mesajıma neden hala beğenmedim gelmedi ay bekliyorum ama üzülüyorum yoksa okumuyor musunBenim çocugum bana böyle dese banane evlenme birlikte yaşa madem paran yoksa derdim
Birlikte yaşamaya da paran yoksa ondan da banane uzaktan uzağa takılın derdim
kesin parası yokken çocuk yapanlardan olursunuz o zman da biz çok zor durumdayız bize ailem yardım etmedi dersiniz
yapmayın bakın her şeyin çözümü var
Sen de evlenme meraklısısın o zaman onu ne yapacağız?Arkadaşım ben burada moral verin diyorum abuk subuk yorum yapıyorsunuz, yok bencillikmiş yok bilmem ne ben kendi ailemi de düşünüyorum kendi geleceğimi de yazlık çok elzem olmazsa olmaz bir şey değil. Herkes de ne keyif meraklısıymış anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?