- 24 Mayıs 2017
- 7.485
- 14.672
- 248
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karadenizden olabildiğince uzak, istediğim dili okuyabilirim ve derslerine baktığımda dersleri de hoşuma gitmişti. seçmeli olarak asya dili bile öğrenebiliyorum.Neden Tekirdağ?
Tekirdağı istemenin başka bir sebebi var sanki? Bu devirde şehir dışında çocuk okutmak çok zor gittiğin bölüme değecekse tabikide git amaa gerçekler diye birşey var ailenin dediği bölümden mezun olduktan sonra direk iş imkanı bulabilirsin bu ülkede sağlık en güzel bölüm. İstediğin bölümden mezun olduktan sonra direk iş bulma imkanın varmı ?
Ayrıca sen aile evinde olmak istemediğin için bir çıkış arıyorsun anlıyorum ama sağlıktan mezun olduktan sonra istediğin şehire gidebilirsin kendi paranı kazandığın sürece kimse karışamaz.
sebebi bunlar. açıkçası çoğu bölümün ataması zor. sağlık kolay ama sağlıkçı olmak istemiyorum. sevmediğim bir mesleği ömür boyu yapmak istediğim konusunda emin değilim.karadenizden olabildiğince uzak, istediğim dili okuyabilirim ve derslerine baktığımda dersleri de hoşuma gitmişti. seçmeli olarak asya dili bile öğrenebiliyorum.
Aileniz hakli bu krizde en iyisi eve yakin biyer ve garanti meslekBen Karadeniz'de yaşıyorum ve Tekirdağ'da üniversite okumak istiyorum ama ailem orası uzak diye göndermek istemiyor. Birey olarak kendi ayaklarımın üzerinde durup hayattan tecrübe kazanmak ve istediğim bölümü okumak istiyorum ben de ama gelip gidip yaşadığın şehirde 2 senelik sağlık okuyup memur olacaksın diye zorluyorlar. parası iyi olsa da istemediğim bir meslekle hayatımı sürdürmek istemiyorum. Yaşadığım şehir de küçük bir şehir ve ailemin beni hala çocuk gibi görüp karışmasını da artık istemiyorum. Ders çalışırken kendi düzenimi oturtup yemeğimi, temizliğimi yapabilirim ama aile evindeyken yap dendi mi yapılmak zorunda olması, dersimin bölünmesi, eve misafir gelmesi gibi şeylerle de uğraşmak istemiyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum. İnat edip listeye istediğim üniversiteyi yazabilirim ama yollamazlar diye de korkuyorum. Psikolojim o kadar bozuldu ki bu konuda kavga etmekten. Yardımcı olun lütfen
Emin ol ömür boyu iş aramaktan iyidir mezun olup yıllarca iş arayıp asgari ücrete belki iş bulabilirsin ama sağlık öyle değil. Yaşından dolayı macera arayısında olmanı çok iyi anlıyorum ama hayat çok zor. Mezun olup işe girdikten sonra kendi paranla istediğini yapabilirsin ayrıca dilini sağlık okurkende geliştirebilirsin böyle düşün ailen çok haklı.sebebi bunlar. açıkçası çoğu bölümün ataması zor. sağlık kolay ama sağlıkçı olmak istemiyorum. sevmediğim bir mesleği ömür boyu yapmak istediğim konusunda emin değilim.
Kimin ailesi çok sağlıklı ki?
aileyle ortak karar şartBen Karadeniz'de yaşıyorum ve Tekirdağ'da üniversite okumak istiyorum ama ailem orası uzak diye göndermek istemiyor. Birey olarak kendi ayaklarımın üzerinde durup hayattan tecrübe kazanmak ve istediğim bölümü okumak istiyorum ben de ama gelip gidip yaşadığın şehirde 2 senelik sağlık okuyup memur olacaksın diye zorluyorlar. parası iyi olsa da istemediğim bir meslekle hayatımı sürdürmek istemiyorum. Yaşadığım şehir de küçük bir şehir ve ailemin beni hala çocuk gibi görüp karışmasını da artık istemiyorum. Ders çalışırken kendi düzenimi oturtup yemeğimi, temizliğimi yapabilirim ama aile evindeyken yap dendi mi yapılmak zorunda olması, dersimin bölünmesi, eve misafir gelmesi gibi şeylerle de uğraşmak istemiyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum. İnat edip listeye istediğim üniversiteyi yazabilirim ama yollamazlar diye de korkuyorum. Psikolojim o kadar bozuldu ki bu konuda kavga etmekten. Yardımcı olun lütfen
Ailende haklı.Yabanci şehir yanında kimse olmayacak.Zaman kötü okumak istediğin bölümü kendi şehrinde oku.Ben Karadeniz'de yaşıyorum ve Tekirdağ'da üniversite okumak istiyorum ama ailem orası uzak diye göndermek istemiyor. Birey olarak kendi ayaklarımın üzerinde durup hayattan tecrübe kazanmak ve istediğim bölümü okumak istiyorum ben de ama gelip gidip yaşadığın şehirde 2 senelik sağlık okuyup memur olacaksın diye zorluyorlar. parası iyi olsa da istemediğim bir meslekle hayatımı sürdürmek istemiyorum. Yaşadığım şehir de küçük bir şehir ve ailemin beni hala çocuk gibi görüp karışmasını da artık istemiyorum. Ders çalışırken kendi düzenimi oturtup yemeğimi, temizliğimi yapabilirim ama aile evindeyken yap dendi mi yapılmak zorunda olması, dersimin bölünmesi, eve misafir gelmesi gibi şeylerle de uğraşmak istemiyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum. İnat edip listeye istediğim üniversiteyi yazabilirim ama yollamazlar diye de korkuyorum. Psikolojim o kadar bozuldu ki bu konuda kavga etmekten. Yardımcı olun lütfen
Ben Karadeniz'de yaşıyorum ve Tekirdağ'da üniversite okumak istiyorum ama ailem orası uzak diye göndermek istemiyor. Birey olarak kendi ayaklarımın üzerinde durup hayattan tecrübe kazanmak ve istediğim bölümü okumak istiyorum ben de ama gelip gidip yaşadığın şehirde 2 senelik sağlık okuyup memur olacaksın diye zorluyorlar. parası iyi olsa da istemediğim bir meslekle hayatımı sürdürmek istemiyorum. Yaşadığım şehir de küçük bir şehir ve ailemin beni hala çocuk gibi görüp karışmasını da artık istemiyorum. Ders çalışırken kendi düzenimi oturtup yemeğimi, temizliğimi yapabilirim ama aile evindeyken yap dendi mi yapılmak zorunda olması, dersimin bölünmesi, eve misafir gelmesi gibi şeylerle de uğraşmak istemiyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum. İnat edip listeye istediğim üniversiteyi yazabilirim ama yollamazlar diye de korkuyorum. Psikolojim o kadar bozuldu ki bu konuda kavga etmekten. Yardımcı olun lütfen
Neden Tekirdağ?
karadenizden olabildiğince uzak, istediğim dili okuyabilirim ve derslerine baktığımda dersleri de hoşuma gitmişti. seçmeli olarak asya dili bile öğrenebiliyorum.
Sevmediğin bölümde çalışmak zorunda değilsiniz. Madem dil okumak çok istiyorsunuz, İki yıl sağlık okuyup, iş bulduktan, ekonomik özgürlüğüne sahip olduktan sonra, istediğin bölümü okursun.sebebi bunlar. açıkçası çoğu bölümün ataması zor. sağlık kolay ama sağlıkçı olmak istemiyorum. sevmediğim bir mesleği ömür boyu yapmak istediğim konusunda emin değilim.