ailem beni mahvetti psikolojik olarak bittim akıl verin lütfen

Çok üzüldüm okurken ,bazı yönlerini de benim aileme çok benzettim ,maalesef cahil insanlar düzelmiyor napsanoz düzelmiyorlar senden yaşça büyük bi ablan olarak söylüyorum benzer şeyleri yaşadık ama nen hep peşlerinde koştum kendim maffoldum onlar daha da azdı ,birbirlerini aldatıp birbirlerini bırakmama durumundalar şu an ,muhtemelen sizinkiler de o psikolojide birbirleri ile mutsuz da olsalar birbirlerinden vazgeçmezler çünkü cahil ve hastalar ! 4 ay çalış deli gibi mutlaka Üniversite kazan kendini kurtar onlar aynı tas aynı hamam devam eder senin hayatın gider ! Benim ailem de öyle bwn kardeşimi kurtarma derdindeyim onlara bir şey olmaz ,Allahtan kardeşin yok

Yazdıkların çok derin. Hangi bölümde okumayı hedefliyorsun merak ettim. Hangi şehirdesin? Ailenden uzakta bir şehirde okursan eğer ailen gönderir mi başka şehre? Koparman lazım kendini ailenden. Umarım hersey gonlunce olur.

evet farkettim bende onlar için endişeleniyorum ama onlara bişey olmuyor .allah bilir siz neler yaşadınız kardeşiniz adına da çok üzüldüm umarım en az hasarla kurtulur sizin gibi bilinçli bir ablası var bu çok büyük bir avantaj.güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

mühendislik düşünüyrorum . istanbuldayım.en güzel üniversiteler de istanbulda ama yapacak bişey yok bir yolla kurtulacağım.defalarca kez kendilerine dedim şehirdışına gidicem diye rahatsız hissettiler acıtasyon falan yaptılarb ama tek net olduğum konu bu .eğer yazarsam göndermeme şansları yok , eğitim konusunda hassaslar ama gittikten sonra ne olur orasını bilemiyorum .daha kötü de olabilir umarım olmaz. mesajınız için cok teşekkür ederim

Kuzum çok küçüksün. Yetişkinleri birbirinden korumak çocukların görevi değildir. Bırak ne halleri varsa görsünler, isterlerse öldürsünler birbirlerini, bu seni bağlamaz. Hakem değilsin, hakim değilsin. Kütüphanene git, eve döndüğünde de fısıldaşmalarını falan umursama sadece kendine odaklan. Sesleri yükselmediği sürece çıkıp bakma bile, ebeveynlerinin ebeveyni olamazsın ve olmamalısın. Bencil olmaya çalış, bu şu an kendine yapacağın en büyük iyilik olur. Sen unv için gidince ne yapacaklar, ya da sen ne yapacaksın, koyver gitsin onlar çilelerinden memnunlar aslında

canim calisacaksin calisacaksin calisacaksin suan ders ilerde bir işte calisacaksın
inan ki zaten hayat ne kocaya ne babaya yaslanarak yaşanılır
ekonomik özgürlüğünü alıp dimdik gezeceksin kraliyetini sen kendin inşa edeceksin
sonrasında her şey güzel oluyor

Maalesef aynı durumdayız benzer mevzular ; sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden, Allah yardımcınız olsun ne denir ben alışmaya çalışıyorum herşeye rağmen stres sahibi olmadan yaşamayı ve dersime odaklanmayı çünkü başka çare yok biliyorum evlilik kurtuluş değilmiş çok şükür bunu acı bir şekilde tecrübe etmeden öğrenmiş oldum insan o psikolojiyle sağlıklı düşünüp hayatının kararini alamıyor inan ki hep sonradan sonradan...

Merhaba, konunu yeni okudum. Çok etkilendim. Sınavın nasıl geçti merak ettim. Ben de mühendisim, mühendislik hakkında soru sormak istersen cevaplarım. Aklım sende kaldı. Umarım her şey istediğinden iyi olur ve ilerde sen çok iyi bir ebeveyn olursun. Hayat bize malesef daha doğduğumuz günden itibaren kötülükleri öğretmeye başlıyor. Gerek anne ile gerek baba ile bazen ikisi ile de. Senden iyi olanlar var elbette. Ama seninle aynı durumu hatta belki daha kötüsünü de yaşayan çok kişi var. Hayatını güzelleştirmek ellerinde. Sen değerlisin, kendi değerini kendin belirle. Güçlü, ayakları yere basan kariyerli bir kadın olmanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…