- 18 Ekim 2017
- 56
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi sigortacikiz
-
ıstanbul gıbı bır sehırde benım en az 3 sene cocuk yapmamam gerekırkı calısayım borclar bıtsın sonra cocuk yapayım durumu da var tabıağlamalarına inanma.
şimdiden annesini savunuyor.
kendine güveni yok, aileden gelecek maddi destekle yuva kurulmaz,.o ortaklık olur.
kv benim paramla aç açıkta değilsiniz der, sevgilin hemen anasına sarılır, dımdızlak ortada kalırsın.
sürekli çalışmak zorunda kalacağın için çocuklara o kv bakacak ya da bakıcı masrafı olacak.
bu iş olmaz.
yol yakınken ayrıl.
bazen en ıyısı evlenmeyeyım 5 sene daha oturayım babaımın evınde mınnetsiz anneme arkdaslık edeyım azıcık asım agrısız basım deyıp durayımAman diyim Allah ne güzel göstermiş yüzlerini sakın evlenme sonra kafanı taşlara vurursun
evlilik sadece aşkla yürümezevet aptal aşık degılım bunun farkındayım sevıyorum kendısını fakat sevgım herseyın ustunde mı bunları dusundugum ıcın degıl sanırım bende bılmıyorum
Kesinlikle grill❤çünkü aşık değil.
sadece mantıklı sevgi. :)
annesine kızmıyorum.Kesinlikle grill❤
Aşık değilim, sadece seviyorum diyor.
Ama sevmek dahi diğer alternatiflere sürüklemez insanı. Sevgi de sadakat ister. Aşkı tüketip sevgiyle devam eden evlilikler biliyorum, sadakati ilk günkü gibi...
Belki de bizde sorun var, bilemedim :)
beynen bazı seylerı dusunuyorum fakat amaa asla kendısıne ıhanetım olmadı ve bu durumdan dolayı cokta kendımı suclu gıbı de hıssettım karsı tarafla da gorusmedım sadece bazı gerceklerı daha net gormemı sagladı bu durumKesinlikle grill❤
Aşık değilim, sadece seviyorum diyor.
Ama sevmek dahi diğer alternatiflere sürüklemez insanı. Sevgi de sadakat ister. Aşkı tüketip sevgiyle devam eden evlilikler biliyorum, sadakati ilk günkü gibi...
Belki de bizde sorun var, bilemedim :)
Herseyı enıne boyuna dusunuyorum kı ılerde ılla ki keskelerım olacak fakat bunu en aza ındırgemek ve hayal kırıklıgına ugramamkannesine kızmıyorum.
sonuçta kızı için en iyisini istiyor.
konu sahibine de kızmıyorum çünkü aklı karışık.
seviyor ama yeterli bir sevgi değil. belki sadece 10 ayın alışkanlığını hala sevgi zannediyor.
aslında çok mantıklı biri. inşallah doğru kararı verecektir.
anlattıklarına bakılırsa tek yol ayrılmak.Herseyı enıne boyuna dusunuyorum kı ılerde ılla ki keskelerım olacak fakat bunu en aza ındırgemek ve hayal kırıklıgına ugramamk
aslında ıkımız calısarak bı hayat kurabılsek baskasına gebe olmayacagımı bılse bı sanıye bıle dusunmem fakat su an kv kp işine gelmeyen durumda hemen ınsanların yuzune vuran donemdeyız o yuzden o lafları kaldıracak kadar sabırlı bı ınsan degılım herkes cocuguna yardım eder etmelı fakat bu dugune kadar olmalı dıye dusunuyorum o bıle olmasa daha temız bı hayat baslangıcı olurŞimdiden ikilem yaşıyorsunuz zaten.Annenizin teklifine de soğuk değilsiniz. Normalde konuşturmamaniz lazımdı.Aklinizda acabalar varken iki tarafa da tamam demeyin.
Ayrıca siz evlenince kirayı eşinizin ailesinin ödeyecek olması hiç mantıklı değil. Hoşlarına gitmeyen bir durum olsa " sizin kiranizi da biz ödüyoruz" diyerek başlayan cümleler kurulacak. Onun ailesine gebe olacaksiniz hep.
Aklınızda soru işaretleri varsa evlenmeyin çünkü evlenince o soru işaretleri bir bir gerçek olarak yüze çarpılıyor.
en korktugum sey 3 yıl cocuk yapmayacam kı bende kendımı cocuk ıcın hazır hıssetmıyorum cunku cocuk sorumluluk ısteyen bısey oldu kı hamıle kaldım ve bı sure calısmayacam o zaman ne olacak dıye soruyorum annemler bakacak dıyor belkı ben kendım cocuguma bakmak ısteyecem belkı kendısı ıcın bakıcı ya da ogretmenlerın bakmasını ıstyecem buyuklerın bakmasını ıstemyecem cunku bı cocugun egıtımı ufaktan gelır kı o kadar zor bı dunya da yasııyoruz kı sımdıden gelecegını dusunmemız gerekıyor cocukların o yuzden egıtım benım ıcın cok onemlı cocugumunBende dahil hepimiz in sorunu kıskanç kayinvalide paragoz kayinpeder ve ailesine kiyamayan ama eşini harcayan koca bi çok konu basligi var mantikli düşünüp geleceğini düşünmek sadece senin elinde yoksa ilerde bizler gbi cocuktan dolayı bosanamadigini yazarsınız buraya düşman basina
belkı de gerkceklerı erken gormem ıcın bu da farklı bı sınav benım ıcın oyle de bakmıyor degılım konuyaanlattıklarına bakılırsa tek yol ayrılmak.
zaten gerçekleri görmüşsün, hepsini yazdın buraya.belkı de gerkceklerı erken gormem ıcın bu da farklı bı sınav benım ıcın oyle de bakmıyor degılım konuya
her şeyi de anasından bekliyor.en korktugum sey 3 yıl cocuk yapmayacam kı bende kendımı cocuk ıcın hazır hıssetmıyorum cunku cocuk sorumluluk ısteyen bısey oldu kı hamıle kaldım ve bı sure calısmayacam o zaman ne olacak dıye soruyorum annemler bakacak dıyor belkı ben kendım cocuguma bakmak ısteyecem belkı kendısı ıcın bakıcı ya da ogretmenlerın bakmasını ıstyecem buyuklerın bakmasını ıstemyecem cunku bı cocugun egıtımı ufaktan gelır kı o kadar zor bı dunya da yasııyoruz kı sımdıden gelecegını dusunmemız gerekıyor cocukların o yuzden egıtım benım ıcın cok onemlı cocugumun
SANIRIM BEN YANMAK ISTEMIYORUM CUNKU GÖZÜMÜN ÖNÜNDE YANAN ABLAMLAR TANIDIKLARIM VAR ANNEM BI DE BANA UZULMESIN KADIN KAÇ PARCAYA BOLUNECEGINE KIME UZULECEGINI BILEMEZ HALE GELDIzaten gerçekleri görmüşsün, hepsini yazdın buraya.
imtihanın şu, kendini bile bile yakacak mısın, kurtaracak mısın?
her şeyi de anasından bekliyor.
kendisini yormasın beyefendi.[/QUOTE
O DA CABALIYOR BUNU ES GECEMEM FAKAT SIKISTIGI ANDA AILESININ DESTEGINDEN BAHSEDIYOR VE BU BENI TATMIN ETMIYOR
yapman gereken belli o halde.SANIRIM BEN YANMAK ISTEMIYORUM CUNKU GÖZÜMÜN ÖNÜNDE YANAN ABLAMLAR TANIDIKLARIM VAR ANNEM BI DE BANA UZULMESIN KADIN KAÇ PARCAYA BOLUNECEGINE KIME UZULECEGINI BILEMEZ HALE GELDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?