- 18 Ekim 2017
- 56
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi sigortacikiz
-
hanımlar lutfen yorum yapıp bana yardımcı olum kafam çok karışık
''' aılesı ıle ılgılı konu oldugunda ben haklı oldugum halde annesını aılesını savndu erkek arkdasım ve o da bazı seylerın farkında bılıyor aılesının ozellıkle annesının benı ıstemedıgımın ama sırf ben duymayayım dıye yok oyle bısey dıyor cok kafam karısık ve onceden hıc tartısmazken son 2 aydır sureklı tartısır olduk cunku erkek arkadasım benı dınlemıyor ve kendı dedıgını kabul etmemı ıstıyor'''
Sizce de ilerde sizi nelerin beklediği şu cümlelerinizde çok açık değil mi?
ben kendısıne nısan zamanı cekmesını soyledım fakat benı dınlemedı her konuda benım fıkırlerıme onem vermeden hareket edıyor ve bu kredı mevzusu benı de dusunduruyor kendımı ayrılırsam vebale gırmıs olarak gormekten korkuyorumBu zengin kismetle olsa da olmasa da ayrilin erkek arkadasinizdan akliniza bunlar dusuyorsa demek ki o kadar sevmiyorsunuz. Yazik bir de evleniriz diye kredi cekmis. Cok uzuldum dustugu duruma.
tanısma oldu 2 kez bızım eve geldıler 2.sınde söz yapmak ıstedıler annemde sımdıkı genclere guvenmıyorum bıraz daha bırbırlerını tanısınlar gerısı nasıp dedı annem sehırdısındayken sureklı annem ne zaman gelecek dıye soruyorlarmıs fakat annem geldı on gun gecı aramadılar erkek arkadasımın ısrarıyla aramıs annesı o da sadece 2 dk ısteyen bırı arayıp hal hatır sorar kendı ıstemıyorsa bıle oglu ıstıyor dıye de yapmaz mı bazo seylerı kı ben asla ön yargı ıle yaklasıp aılesıne saygısızlık yapmaddım dogum gunu anneler gunu hastalıklarla bayramlarda hep arayıp hal hatır sordumöncelikle diğer çocuğa bakayım beğenirsem eldekinden ayrılırımvari bir düşünceye asla ama asla girme. başkasının aklını karıştırmasına izin verme. bir sorununuz varsa çözün çözemiyorsanız ayrılın ondan sonra başka seçeneklere bakarsın.
ama ben sevgilinle ileride olabilecekmiş gibi görmüyorum. maddi durumdan değil manevi olarak ailesi sorun yaşatır size sen bunu ne kadar kaldırabilirsin? bir de 10 aylık bir ilişki için çok fazla her şeyi hızlı bekliyorsun. ailesi seni ve aileni arasın sorsun istiyorsun da bir tanışma için bunlar çok erken. ortada nişan yok bir şey yok. kendi kendine gelinlik bekliyorsun ama o sana kv lik yapmayı henüz uygun bulmuyor anlaşılan ki bence de samimiyet için erken.
bu 2. kısı ortaya cıkmadan once de hesap kıtap yapıp hareket edelım dıyordum fakat hep aılem yaprdım edecek moduna gırıyordu bende aılesı bıze dugunden sonra cok yardım ıstemıyorum acıkcası cunku ne kadar cok destek o kadar cok minnet durumuna düşüp huzursuzluk cıksın ıstemıyorumailenin yani annenin beklentisi ilginç
beni aramadılar sormadılar vs vs
annem kv mi bir beni isterken gördü bir de düğünde
arada da kimse telefonda falan da konuşmadı
o aile şöyle zengin, böyle iyi diye aklınızı çelmişler
bu para ile geçinemeyiz demeye başlamışsınız bile
hakkınızda hayırlısı olsun ama kararınızı bir an önce verin de boşuna kimseyi oyalamayın
Her ne olursa olsun sevgilinizden ayrilmadan diger tarafla gorusmeyin. Gorusmek tanimak istiyorsaniz ayrilin.ben kendısıne nısan zamanı cekmesını soyledım fakat benı dınlemedı her konuda benım fıkırlerıme onem vermeden hareket edıyor ve bu kredı mevzusu benı de dusunduruyor kendımı ayrılırsam vebale gırmıs olarak gormekten korkuyorum
aılemde zaten sadece maddıyatla olmayacagına fakat oturup bır kez bıle olsa gorusmemı ıstıyor sonucta senı zorla baskasıyla evlendırecek degılız fakat tanımadan karar verme dıyorlarEvliliklerde sevginin karın doyurmadıgına inanıyorum ama sevgisiz evlilik olmaz bunu da unutma
Bence görüş diğer tarafla
farklı konulardan ayrılma durumuna geldık fakat cok zorluyor o aglıyor bende aglıyorum sonra kıyamıyorumHer ne olursa olsun sevgilinizden ayrilmadan diger tarafla gorusmeyin. Gorusmek tanimak istiyorsaniz ayrilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?