ben onun ailesiyle tanıştım. annesi, babası kardeşi babaannesi ve dedesiyle. o da bu haftasonu bize yemeğe gelicek bizimkilerle tanışmaya. bayramdan sonra da artık isteme,tanışma falan olucak. ama nasıl yapsak, karşı tarafı nasıl yönlendirsek onu bilemedim. annem de çok kararsız, tanışma için ayrı gelmeye gerek yok, siz birbirinizi zaten tanıyosunuz, karar vermişsiniz, biz tanışır konuşuruz istemeye geldiklerinde diyo. karşı taraf da acemi, onlar da net olarak şunu yapalım bunu yapalım demiyolar. biz ne dersek öyle olucak gibi.[/QU
zor işler gerçekten canım siz tanışmış olabilirsinz ama yinede aileler bi ön tanışma yapsın derimazıcıkta naz yapıverin öyle kız almak kolay mıymış ohh bi kere gel iste al git olmaz olmaz :dance::dance:
Selam kızlar,
Kafam çok karışık. Bir konuda fikir danışmak istiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi başka şehirde, 2-3 saatlik mesafemiz var. Kız isteme olayı olacak. ama aileler birbirini tanımıyor. Onun için bayramdan sonra erkek tarafının kadınları gelsin annemlerle tanışsın diye düşündük. Ondan birkaç hafta sonra da istemeye gelirler diye düşünüyoruz. Şimdi bu tanışma işleri nasıl olur? Erkekler de tanışır mı, normal bi misafirlik gibi mi çağırmak gerekir, kadınlı erkekli? Yoksa, direkt istemeye gelseler, tanışma olmadan, öyle olur mu?
Öneriler için teşekkürler şimdiden
hmmm. şimdi kadınlar geleceği zaman annesi,babaannesi halası, belki kız kardeşi falan gelir diye düşünüyorum ben. babası gelicek olursa, eniştesi, dedesi falan da gelir, epey kalabalık olur. istemedeki gibi bi kadro olur yani. hem onların organize olması açısından daha yoğun bişey olmaz mı?
fikirler için teşekkürler kızlar :)
bakalım, birkaç gün içinde ailesiyle konuşacak. bi sor bakalım, onlar ne düşünüyolar dedim. bakalım ne diyecekler.
bu arada sevgilim yarın akşam ailemle tanışmaya iftara geliyo bize :)) çok heyecanlıyım çok :))
bizde önce kadınlar tanıştı kayınvalidem eltisi görümcem falan 4-5 kişilik bir kadın topluluğu öğlen bize gelmişti. annemde işte börek çörek felan aypmıştı. zaten kadınlar bir araya geldimi konuşacak illaki bişeyler buluyolar. baya sohbet muhabbet etmişlerdi öyle gelin damat olaylarına da girmemişlerdi zaten annemde eşimi tanıyordu...
ondan sonra bi akşam yemeğine geldiler bize bu sefer ailecek geldiler haliyle babalarda tanışmıştı tabi eşimle babamda tanışmıştı bu görüşmeden önce...
sonra bi akşamda biz gittik onların evine ailecek (ammada git gel yapmışız )
sonra telefonlaşıp isteme tarihini belirlediler istemeye geldiler :))
nasıl geçti iftar yemeği anlat bakalım en son ne karar verdinizforest eltin varmıydı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?