• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelere Gitme Mevzusu Eşim İle Konuşmalıyım Mı ?

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.117
23.832
478
31
Bu aile mevzuları çok hassas olduğu için kendim bir yol bulamadım ,ve cevremde akıl alabileceğim kimse yok ..
3 yıllık evliyim 18 aylık oglum var :nazar: ikimizde çalışıyoruz.. doğru düzgün kendimize zaman ayırıp boş vakit bulamıyoruz zaten. çalışan anne olmanın zorluğunu eminim benim durumumda olanlar çok daha iyi anlar
ev, iş ,yemek ,cocuk, eş ,derken.. hep koşuşturmaca herneyse.. zaten oglumun hiç düzeni yok bütün gün zombi gibiyim :KK43:
Eşim evliliğimizin ilk 1 yılı ailesine çok düşkündü.. sürekli gitmek isterdi , sürekli çağırırdı ,ve çok sorunlar yaşadık, çok kavgalar ettik.. ben kavga ederek onu daha çok ittim ailesine 2 kat fazla düşleti..
hamileyken hiç unutmuyorum 2 güne bir kesin giderdi.. onun yüzünden sorunlar yüzünden erken doğum yaptım :KK43:
bebegim olduktan sonra bize daha çok düşleşti eş ve birey kavramını ögrendi aradaki dengeyi kurdu bende ailesi ile ilgili hiç kavga cıkarmadm hep sabr ettim dua ettim.. sabrın sonu selamet oldu bana rabbime çok şükür
kv ,kp ile zamanında olanlar bitenler yüzünden hiç sevmiyorum.. yüzlerini görmek bazen işkence gibi geliyor.. en zor zamanımızda yapılanları asla unutmayacağım çok agladım cok göz yaşı döktüm..
Ama yuvam için, oglum için geçmişe sünger cekmek gerekiyor evlilik cidden büyük bir sınav.. !
Şimdi ki rutini söyleyim sizlere..
Haftada 1 kere anneme ,1 kere eşimin ailesine gidiyoruz..
Onlar bize çok sık gelmiyorlar ,onlar geldiği vakit o hafta biz gitmiyoruz..
Eskiye göre şükrediyorum halime, ama çalışıyoruz ve fazla geliyor bana ne yapsam bilemedim..
Örnek vereyim size ; pazartesi günü annemlere gittik , bugünde kv lere gideceğiz yemek yiyip cay içip bir iki sohbet muhabbet ediyoruz kalkıp geliyoruz..
İyi yanları , ogluma değişiklik oluyor evimde huzursuzluk cıkmıyor vs..
kötü yanları ise ; haftada iki gün evde olamıyoruz , zaten calışıyoruz yorgun ,argın inanın hiç çekilmiyor..
Şimdi eşim ile konuşsam mı ? ters tepecek belkide.. :olamaz:
Bir hafta senin ailene Bir hafta benim aileme gidelim desem ' ;
Bana kesin şöyle der eminim , zaten haftada 1 kere görüyorum ailemi onuda çok mu görüyorsun diye..
Annem 2. evliliğini yaptı ve eşini hiç sevmiyoruz, oda bizi sevmiyor ama annem var arada ve o ev anneminde evi..
Annem cagırdı vakit eşim bana ; ben gitmek istemiyorum o adamın yüzünü görmek işkence gibi nefret ediyorum diye söylerdi..
Bende direk lafımı söyledim, hiç esirgemem cok katı ve netimdir ! ; hmm öyle mi bende senin ailene gitmek istemiyorum, onları sevmediğimi biliyorsun lakin senin ve oglumun, hatrina gidiyorum ben gidiyorsam k bkma sende gideceksin diye' birdaha agzını acamadı..
Benim size asıl sormak istediğim bu konuyu eşim ile konuşsam mı ?
hafta da birkere kv, birkere kendi anneme gitmek fazla mı değil mi sizce ;? çalışan bireyler için ?
siz ne sıklıkla gidiyorsunuz
yoksa susup oturayım agzımı acmayım mı eski halime göre şükür mü etmeliyim bir akıl verin bana. !

canım sen çok sıkıntı ediyorsun bazı şeyleri
annen zaten senin çocuğuna bakmıyor mu zaten görmüyor musun her gün?
bide yeni eşi sizi sevmiyor söylediğin kadarıyla
tekrardan neden gidiyorsun ki anne ne
bu yüzden de hafta da bir gün eşinin ailesine gidilebilir
çok değil yani kendi ailene gitmezsin
tabi evladına iyi geldiği için söylüyorum
bide eşin sana hergün anneni görüyorsun zaten gitmeyelim dese
ne hissedersin ona göre eşinle konuş bence

abartma lady
haftada 1 gidilir kv ye bişey olmaz
hem yemeğin falan hazır olur boşveeerrrr :D

bu arada çocuğa hala annen bakıyor değil mi onu daha sık görüyorsunuz

Bence bu kadar takılmayın..
Haftada 2 gün için tadınız tuzunuz kaçmasın, oğlum için eşim için katlanıyorum diye telkin yapın .
Adam zaten düşkünmüş ailesine yok yere tartışma çıkmasın bence .

canım sen çok sıkıntı ediyorsun bazı şeyleri
annen zaten senin çocuğuna bakmıyor mu zaten görmüyor musun her gün?
bide yeni eşi sizi sevmiyor söylediğin kadarıyla
tekrardan neden gidiyorsun ki anne ne
bu yüzden de hafta da bir gün eşinin ailesine gidilebilir
çok değil yani kendi ailene gitmezsin
tabi evladına iyi geldiği için söylüyorum
bide eşin sana hergün anneni görüyorsun zaten gitmeyelim dese
ne hissedersin ona göre eşinle konuş bence
teşekkür ederim yorumun için canm
evet haddinden fazla birşeyleri sıkıntı ediyorum kendime çok haklısınn ama geçmişte cok şey yaşadm
cok yıprandm canm inanın ki.. atamıyorum birşeyleri üstümdem ve dertleşebileceğim derdimi sıkıntımı anlatacğaım kimsem yok
hayat her konuda cok üzerime geliyor
evet annemle hergün görüşüyoruz lakin gitmediğimiz zaman b usefer de annem alınıyor işte evime gelmiyorsunuz diyor ..
iki arada kalıyorum.. kv lere haftada 1 cok değil ama işte kendi annemde ekleninde 2 kere gitmek zor geliyor bana

Çalışanlar için 15 günde ayda 1 ideal bence.
Fakat ger.ekten eşiniz bu konuda ters tepebilir.
Evin içine bende girince çıkmak istemem mümkünse yorgunluğumda kimsenin gelmesinide istemem.
Ama haftada 1 de sıkıntı t-yok ise gidilebilir diye düşünüyorum.

Bence bu kadar takılmayın..
Haftada 2 gün için tadınız tuzunuz kaçmasın, oğlum için eşim için katlanıyorum diye telkin yapın .
Adam zaten düşkünmüş ailesine yok yere tartışma çıkmasın bence .
öyle mi dersiniz bilemedim.. ya haftada 1 kere kv gitmek cok değil ama annemde eklenince işte 2 günde zor geliyor ama bir yandanda yemek yüküm gidiyor ogluma değişiklik oluyor..

bence haksızsın

annene neden gidiyorsun ki her hafta

zaten annen her gün sizde

öğlen geliyorsun görüşüyorsun

adam da baban değil ve sevmiyorsun yani babamla görüşmeye gidiyoruz durumu yok

eee neden her hafta annene gidiyorsun

annene gitme kv ye de her hafta robot gibi gitmezsin o zaman

bu hafta salı gider haftaya perşembe gider yavaş yavaş arayı açarsın

İkiniz de kendi ailenizi ziyarete gidin haftada bir. Ne eşiniz annenizin eşini görsün gıcık alsın ne de siz onun ailesini görüp sinirlerinizi bozmayın. Bayramda felan görürsünüz kayın aileleri.

Ben calismiyorum. Kv ile aramiz 15dk yurume mesafesi ama her hafta her hafta gitmeyiz. Bu beni cok sinir eder. Kendi ailem farkli sehirde zaten. 1 hafta gormese ölmez.

eşin kabul etse senin dediğini 15 gün anneni özlemicekmisin. haftada bir iyi bence hem çalıştığın için hazır yemek var ne güzel
bende bu yönden telkin ediyorım kendimi ama işte kv kp hic sevmem yorgun argın işkence gibi oluyor şimdi 1 hafta sizinkilere 1 hafta bizimkilere desem 15 gün annemi ailemi görmeyeyim mi diyecek bana.

Bu aile mevzuları çok hassas olduğu için kendim bir yol bulamadım ,ve cevremde akıl alabileceğim kimse yok ..
3 yıllık evliyim 18 aylık oglum var :nazar: ikimizde çalışıyoruz.. doğru düzgün kendimize zaman ayırıp boş vakit bulamıyoruz zaten. çalışan anne olmanın zorluğunu eminim benim durumumda olanlar çok daha iyi anlar
ev, iş ,yemek ,cocuk, eş ,derken.. hep koşuşturmaca herneyse.. zaten oglumun hiç düzeni yok bütün gün zombi gibiyim :KK43:
Eşim evliliğimizin ilk 1 yılı ailesine çok düşkündü.. sürekli gitmek isterdi , sürekli çağırırdı ,ve çok sorunlar yaşadık, çok kavgalar ettik.. ben kavga ederek onu daha çok ittim ailesine 2 kat fazla düşleti..
hamileyken hiç unutmuyorum 2 güne bir kesin giderdi.. onun yüzünden sorunlar yüzünden erken doğum yaptım :KK43:
bebegim olduktan sonra bize daha çok düşleşti eş ve birey kavramını ögrendi aradaki dengeyi kurdu bende ailesi ile ilgili hiç kavga cıkarmadm hep sabr ettim dua ettim.. sabrın sonu selamet oldu bana rabbime çok şükür
kv ,kp ile zamanında olanlar bitenler yüzünden hiç sevmiyorum.. yüzlerini görmek bazen işkence gibi geliyor.. en zor zamanımızda yapılanları asla unutmayacağım çok agladım cok göz yaşı döktüm..
Ama yuvam için, oglum için geçmişe sünger cekmek gerekiyor evlilik cidden büyük bir sınav.. !
Şimdi ki rutini söyleyim sizlere..
Haftada 1 kere anneme ,1 kere eşimin ailesine gidiyoruz..
Onlar bize çok sık gelmiyorlar ,onlar geldiği vakit o hafta biz gitmiyoruz..
Eskiye göre şükrediyorum halime, ama çalışıyoruz ve fazla geliyor bana ne yapsam bilemedim..
Örnek vereyim size ; pazartesi günü annemlere gittik , bugünde kv lere gideceğiz yemek yiyip cay içip bir iki sohbet muhabbet ediyoruz kalkıp geliyoruz..
İyi yanları , ogluma değişiklik oluyor evimde huzursuzluk cıkmıyor vs..
kötü yanları ise ; haftada iki gün evde olamıyoruz , zaten calışıyoruz yorgun ,argın inanın hiç çekilmiyor..
Şimdi eşim ile konuşsam mı ? ters tepecek belkide.. :olamaz:
Bir hafta senin ailene Bir hafta benim aileme gidelim desem ' ;
Bana kesin şöyle der eminim , zaten haftada 1 kere görüyorum ailemi onuda çok mu görüyorsun diye..
Annem 2. evliliğini yaptı ve eşini hiç sevmiyoruz, oda bizi sevmiyor ama annem var arada ve o ev anneminde evi..
Annem cagırdı vakit eşim bana ; ben gitmek istemiyorum o adamın yüzünü görmek işkence gibi nefret ediyorum diye söylerdi..
Bende direk lafımı söyledim, hiç esirgemem cok katı ve netimdir ! ; hmm öyle mi bende senin ailene gitmek istemiyorum, onları sevmediğimi biliyorsun lakin senin ve oglumun, hatrina gidiyorum ben gidiyorsam k bkma sende gideceksin diye' birdaha agzını acamadı..
Benim size asıl sormak istediğim bu konuyu eşim ile konuşsam mı ?
hafta da birkere kv, birkere kendi anneme gitmek fazla mı değil mi sizce ;? çalışan bireyler için ?
siz ne sıklıkla gidiyorsunuz
yoksa susup oturayım agzımı acmayım mı eski halime göre şükür mü etmeliyim bir akıl verin bana. !
aynı sehırde olsa ıkısıde her hafta ıkısınede ugrardım ama benarada fırsat varsa esımolmadan da gıderdım aıleme eger evlerımız yakınsa tabıkı...
su an aılemle aynı evdeyız kızıma bakıyorlar yaklasık bır bucuk yıldır durum bu, eşımın aılesıne ıse esım her hafta ugrar yada arada arar ama ben cok nadır gıderım ortalaması ayda bır falan, bırde özel gunlerde kardeslerı ıle bır araya gelırız o kadar..
ama su da var benım aıle baglarım daha kuvvetlı ve genıs bır aılem var aılem yanımızda kalmaz ıken de her fırsatta gıderdım haftasonu falan esımde hıc karısmaz zaten ona o hakkı vermem asla.. burda en buyuk unsur eslerın bırbırıne karısmaması baskı yapmaması bence gercı bızım aıleler denk ve herkes herkesı sayıyor ve sevıyor..

Çalışanlar için 15 günde ayda 1 ideal bence.
Fakat ger.ekten eşiniz bu konuda ters tepebilir.
Evin içine bende girince çıkmak istemem mümkünse yorgunluğumda kimsenin gelmesinide istemem.
Ama haftada 1 de sıkıntı t-yok ise gidilebilir diye düşünüyorum.
işte eşim geçmişte cok ama cok düşkün olduğu için ters tepme ihtimali cok yüksek
bana vereceği ilk tepki 15 gün ailem igörmeyim mi ? olur torunlarını görmesin mi o insanların burda bizden başka kimseleri yok annem hasta zaten vs diye söylenmeye başlar..
aslında haftada 1 kere kv gitmek cok değil ama annemde eklenince cok geliyor insana. anneme gitmessek bu sefer evime gelmiyorsunuz diyor alınıyor..

teşekkür ederim yorumun için canm
evet haddinden fazla birşeyleri sıkıntı ediyorum kendime çok haklısınn ama geçmişte cok şey yaşadm
cok yıprandm canm inanın ki.. atamıyorum birşeyleri üstümdem ve dertleşebileceğim derdimi sıkıntımı anlatacğaım kimsem yok
hayat her konuda cok üzerime geliyor
evet annemle hergün görüşüyoruz lakin gitmediğimiz zaman b usefer de annem alınıyor işte evime gelmiyorsunuz diyor ..
iki arada kalıyorum.. kv lere haftada 1 cok değil ama işte kendi annemde ekleninde 2 kere gitmek zor geliyor bana
inan ki canım burada ki bir çok arkadaş öyle sıkıntılar yaşamıştır ki
ama hepimiz bir türlü yaşamaya çalışıyoruz
bende eşimin ailesinden çok şey gördüm anlatsam buralara sığmaz
ama şuan torunları olacak
benim ailem gibi onlarında sevinmeye sevmeye hakları var
hamileliğimden beri onlar hakkında en ufak olumsuz şey düşünmedim
bebeğim hissetmesin diye
bazen kendime de şaşırıyorum bunca şeyi nasıl unuttun diye
aslında unutmadım ama kin tutmayı tercih etmiyorum
onlara bir kez daha bana yanlış birşey yapmalarına izin vermem
olur biter

bence haksızsın

annene neden gidiyorsun ki her hafta

zaten annen her gün sizde

öğlen geliyorsun görüşüyorsun

adam da baban değil ve sevmiyorsun yani babamla görüşmeye gidiyoruz durumu yok

eee neden her hafta annene gidiyorsun

annene gitme kv ye de her hafta robot gibi gitmezsin o zaman

bu hafta salı gider haftaya perşembe gider yavaş yavaş arayı açarsın
şimdi anneme gitmediğimiz zamanlarda oluyor canm her hafta illaki gitmiyoruz ama işte gtmemeye başlayınca annem alınıyor bu sefer evime gelmiyorsunuz diye üzülüyor..
ama kv rutini hiç sasmas arayı acmaya calışşamda olmadı her hafta gidiyoruz mutlaka ne yapsam bilemedim. sagolasn yorumun için.. gecmste yaşadıklarımdan dolayı bu konu benim için cok hassas

işte eşim geçmişte cok ama cok düşkün olduğu için ters tepme ihtimali cok yüksek
bana vereceği ilk tepki 15 gün ailem igörmeyim mi ? olur torunlarını görmesin mi o insanların burda bizden başka kimseleri yok annem hasta zaten vs diye söylenmeye başlar..
aslında haftada 1 kere kv gitmek cok değil ama annemde eklenince cok geliyor insana. anneme gitmessek bu sefer evime gelmiyorsunuz diyor alınıyor..

Bence hiç huzurunu kaçırma ozaman
Annenize gönlünüz geçtiği için biraz daha sarkıtabilirsiniz.
Hiç çekmeyin eşinizin söylentilerini.

annen her gün sizdeymiş zaten her hafta zorunlu ona gitmen saçma. eşinin ailesine de her hafta sen gitmek zorunda değilsin. müsait olunca da gidersin, müsait değilsen eşinle çocuğunu yollarsın.

Back