- 11 Mart 2025
- 24
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi benimderdimbitmez
-
kimseden bi beklentim yok aslında, sadece tanışma ısrarı edilince ister istemez beklentiye girdim ama erkek arkadaşımın ailesi bi yardım yapıcaz diyorlar sonra hiç söylememiş gibi paralarını başka şeye harcayacaklarını söylüyorlar, ben de çelişiyorlar diye laf edince suçlu oluyorumCanım birikim hangi 20li yaşlarda insanlarda var ki şu dönemde?
Sevgilinin maaşı düzenliyse gireceksiniz taksidine olacak. Aileler tanışırsa kız tarafı beklentiye girer. Hem aileler destek olup süreci kısaltabilir belki.
Erkek arkadaşınızın ailenizle görüşmesi farklı ailelerin görüşmesi farklı. Hem sevgilinize önem vermeseniz niye ailenizle tanıştırasınız. Bence bu kadar erken tanışılmamalı. Ortada fol yok yumurta yok. İstedikleri imaları yapsınlar. Bana sanki aceleye getirmek istiyorlar gibi geldi, dikkatli olun. Sevgilinize söyleyin o ailesiyle konuşsun. Olayı çözecek kişi sevgiliniz. Eğer ailesi size sorarsa neden istemiyorsun diye, ''ailelerin tanışması için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Tüm odağımızı işimize, gücümüze ve birbirimizi tanımaya vermek istiyoruz'' dersiniz.maalesef anlaşılamıyorum ki, erkek arkadaşım ailemle tanıştı, ailesi de madem sen görüşüyosun biz de görüşelim diyorlarmış (ben de onun ailesiyle tanıştım), aileleri şimdiden tanıştırmak istemiyorum dedim ama bunu duyunca da erkek arkadaşıma onunla ciddi düşünmediğim tarzı imalar yapıyorlar
Aileler tanışınca beklentiler artacak 2-3 sene için çok erken.Kızlar selam, 3 senelik bir ilişkim var 25 yaşındayım, evlenmeyi düşünüyoruz ama 2-3 yıl daha evlenme nişanlanma gibi planlarımız yok malum maddi konular iş, güç derken ancak o kadar zamanda toparlarız diye düşünüyoruz. Durumu onlara da söyledik ama ailesi tanışmaya gelmek istiyor hatta gelecekler de ama kafam çok karışık bir yanım istemiyor çünkü zamanlama olarak sanki 2 3 sene varken fazla acele gibi... Herkes fazla uzadıkça sorunların arttığını söylüyor aileler arasında vs. Aile tanışmasını ertelesem nasıl erteleyeceğim bilmiyorum, kötü mü olur iyi mi sizce ne yapmalıyım?
Ailesinin katkısına şu an yorum yapmaman daha iyi. Çünkü sonra ortalık karışıyorkimseden bi beklentim yok aslında, sadece tanışma ısrarı edilince ister istemez beklentiye girdim ama erkek arkadaşımın ailesi bi yardım yapıcaz diyorlar sonra hiç söylememiş gibi paralarını başka şeye harcayacaklarını söylüyorlar, ben de çelişiyorlar diye laf edince suçlu oluyorumve biz istemiyorken dahi kendilerinin söyleyip sonra çelişmeleri kafa karıştırıyor
ama zaten hiç beklentim yok ki en başından beri kendimiz yapalım diyorum ne yapacaksak ;( onu da dedim zamanı gelince verecekler diyor ama şu an için bi kesinlik yok ( verseler de almam daAilesinin katkısına şu an yorum yapmaman daha iyi. Çünkü sonra ortalık karışıyor
Sen erkek arkadaşına şunu söyle: Canım neden ailen ısrarla hemen tanışmak istiyor? Düğün tarihi falan sorarlar o durumda ne diyecek ailen? Sonuçta geldikleri zaman iş ciddiye binecek 1 sene içinde evlenmemize yardım mı edeceklermiş ben ailemle ona göre konuşayım. Bu cümlelere cevabını merak ediyorum açıkçası
Yahu den yine bekleme amaç topu atmakama zaten hiç beklentim yok ki en başından beri kendimiz yapalım diyorum ne yapacaksak ;( onu da dedim zamanı gelince verecekler diyor ama şu an için bi kesinlik yok ( verseler de almam da)
tamam dedi konuşayım konuşurum ama sen tek gel görüş diyor dışardaYahu den yine bekleme amaç topu atmak
haklısınızİşler ciddiye binmeden kimse kimseyle tanışıp yüzgöz olmasın sonra pişman olursunuz
2-3 Sene varken ailelerle tanışmak ilişkinizi yorar diye düşünüyorum.Kızlar selam, 3 senelik bir ilişkim var 25 yaşındayım, evlenmeyi düşünüyoruz ama 2-3 yıl daha evlenme nişanlanma gibi planlarımız yok malum maddi konular iş, güç derken ancak o kadar zamanda toparlarız diye düşünüyoruz. Durumu onlara da söyledik ama ailesi tanışmaya gelmek istiyor hatta gelecekler de ama kafam çok karışık bir yanım istemiyor çünkü zamanlama olarak sanki 2 3 sene varken fazla acele gibi... Herkes fazla uzadıkça sorunların arttığını söylüyor aileler arasında vs. Aile tanışmasını ertelesem nasıl erteleyeceğim bilmiyorum, kötü mü olur iyi mi sizce ne yapmalıyım?
Tanışın belki süreciniz de daha kısa olur. Sadece maddiyattan dolayı mı uzatmak istiyorsunuz aileler yardımcıyla maddi olarak seviyorsanız evlenin gitsinKızlar selam, 3 senelik bir ilişkim var 25 yaşındayım, evlenmeyi düşünüyoruz ama 2-3 yıl daha evlenme nişanlanma gibi planlarımız yok malum maddi konular iş, güç derken ancak o kadar zamanda toparlarız diye düşünüyoruz. Durumu onlara da söyledik ama ailesi tanışmaya gelmek istiyor hatta gelecekler de ama kafam çok karışık bir yanım istemiyor çünkü zamanlama olarak sanki 2 3 sene varken fazla acele gibi... Herkes fazla uzadıkça sorunların arttığını söylüyor aileler arasında vs. Aile tanışmasını ertelesem nasıl erteleyeceğim bilmiyorum, kötü mü olur iyi mi sizce ne yapmalıyım?
haklısınız artık hiç yorum yapmayacağım, sadece kafamdaki şuydu, sevgilimle şu an için hatta uzun bir süre ciddi adım atmaya maddiyatımız elverişli olmayacak madem yardım da gelmeyecek neden bu tanışma ısrarı diye düşündüm, yoksa zaten bir beklentim yoktuGerek yok bence de.
Sonra yüz göz olunup problemler artar.
Ama sizin bir bahane bulmanıza gerek yok, zaten tanışma konusunda ısrarcı olan erkek arkadaşınız.
Onu ikna edin, o ailesini ikna etsin erken olduğuna.
Ailesi destek verir, vermez o bir muamma.
Ama genelde erkek aileleri destek vermekte cimri olurlar, bilginiz olsun şimdiden.
Ne kadar yapacağız, edeceğiz derlerse desinler, illa kendilerine bir masraf çıkartır, sonrasında da durumumuz yok diye sizi zor durumda bırakırlar.
Bu konularda hiç yorum yapmayın, o topa girmeyin.
Çünkü sonra konu döner dolaşır sizde patlar.
yani onlar karşılamak istemeyince ya da çelişkili konuştuklarını duyunca güvenip adım atamam ki, yoksa istiyorum evlenmekBence senin evlenmeye niyetin yok 2 3 sene cok uzun sure onun ailesi neden hicbir seyi karsilamiyor siz birikim yapiyorsunuz.
Gelsinler belki karsilarlar sizin evlenmenizi istiyorlar belli ki.yan onlar karşılamak istemeyince ya da çelişkili konuştuklarını duyunca güvenip adım atamam ki, yoksa istiyorum evlenmek
evet haklısınız ama kenarda hiç birikim olmadan da, çünkü gerçekten yok, bu şekilde hızlandırılıp yüklü şekilde borca girmekten de çok çekiniyorum, acelem yok en azındanŞöyle ki herşey çok pahalı demişsiniz 3 yıl sonra da daha da pahalı olacak. Ve evet kesinlikle aileler tanışırsa bi süre sonra beklenti oluşacak aaa sonra bi bakmışssın nişanlanmıssın sonrada dügün dernek kuruyorsunuz
artık karşılayacağız deseler de güvenip iş yapamam ki, sonra vazgeçiyorlarGelsinler belki karsilarlar sizin evlenmenizi istiyorlar belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?