Aileler tanışacak ama erken mi emin değilim?

kimseden bi beklentim yok aslında, sadece tanışma ısrarı edilince ister istemez beklentiye girdim ama erkek arkadaşımın ailesi bi yardım yapıcaz diyorlar sonra hiç söylememiş gibi paralarını başka şeye harcayacaklarını söylüyorlar, ben de çelişiyorlar diye laf edince suçlu oluyorum ve biz istemiyorken dahi kendilerinin söyleyip sonra çelişmeleri kafa karıştırıyor

Erkek arkadaşınızın ailenizle görüşmesi farklı ailelerin görüşmesi farklı. Hem sevgilinize önem vermeseniz niye ailenizle tanıştırasınız. Bence bu kadar erken tanışılmamalı. Ortada fol yok yumurta yok. İstedikleri imaları yapsınlar. Bana sanki aceleye getirmek istiyorlar gibi geldi, dikkatli olun. Sevgilinize söyleyin o ailesiyle konuşsun. Olayı çözecek kişi sevgiliniz. Eğer ailesi size sorarsa neden istemiyorsun diye, ''ailelerin tanışması için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Tüm odağımızı işimize, gücümüze ve birbirimizi tanımaya vermek istiyoruz'' dersiniz.

Aileler tanışınca beklentiler artacak 2-3 sene için çok erken.

Ailesinin katkısına şu an yorum yapmaman daha iyi. Çünkü sonra ortalık karışıyor
Sen erkek arkadaşına şunu söyle: Canım neden ailen ısrarla hemen tanışmak istiyor? Düğün tarihi falan sorarlar o durumda ne diyecek ailen? Sonuçta geldikleri zaman iş ciddiye binecek 1 sene içinde evlenmemize yardım mı edeceklermiş ben ailemle ona göre konuşayım. Bu cümlelere cevabını merak ediyorum açıkçası

ama zaten hiç beklentim yok ki en başından beri kendimiz yapalım diyorum ne yapacaksak ;( onu da dedim zamanı gelince verecekler diyor ama şu an için bi kesinlik yok ( verseler de almam da )

Gerek yok bence de.
Sonra yüz göz olunup problemler artar.
Ama sizin bir bahane bulmanıza gerek yok, zaten tanışma konusunda ısrarcı olan erkek arkadaşınız.
Onu ikna edin, o ailesini ikna etsin erken olduğuna.

Ailesi destek verir, vermez o bir muamma.
Ama genelde erkek aileleri destek vermekte cimri olurlar, bilginiz olsun şimdiden.
Ne kadar yapacağız, edeceğiz derlerse desinler, illa kendilerine bir masraf çıkartır, sonrasında da durumumuz yok diye sizi zor durumda bırakırlar.
Bu konularda hiç yorum yapmayın, o topa girmeyin.
Çünkü sonra konu döner dolaşır sizde patlar.

2-3 Sene varken ailelerle tanışmak ilişkinizi yorar diye düşünüyorum.

Tanışın belki süreciniz de daha kısa olur. Sadece maddiyattan dolayı mı uzatmak istiyorsunuz aileler yardımcıyla maddi olarak seviyorsanız evlenin gitsin

Şöyle ki herşey çok pahalı demişsiniz 3 yıl sonra da daha da pahalı olacak. Ve evet kesinlikle aileler tanışırsa bi süre sonra beklenti oluşacak aaa sonra bi bakmışssın nişanlanmıssın sonrada dügün dernek kuruyorsunuz

haklısınız artık hiç yorum yapmayacağım, sadece kafamdaki şuydu, sevgilimle şu an için hatta uzun bir süre ciddi adım atmaya maddiyatımız elverişli olmayacak madem yardım da gelmeyecek neden bu tanışma ısrarı diye düşündüm, yoksa zaten bir beklentim yoktu

evet haklısınız ama kenarda hiç birikim olmadan da, çünkü gerçekten yok, bu şekilde hızlandırılıp yüklü şekilde borca girmekten de çok çekiniyorum, acelem yok en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…