- 11 Mart 2025
- 24
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi benimderdimbitmez
-
O zaman hiç gerek yok tanışıp napacaklar?sevgilimle daha evlenme nişanlanma gibi planlarımız yok
2, 3 yıl sonra yapılacak planlar için şimdi tanışılması çok çok erken bana göre. Sonuçta ileride ne olacağı bilinmez. Ben olsam bu kadar erken tanışılmasını doğru bulmuyorum ve istemiyorum derdim sevgilime. O da ailesine söylesin yani.Kızlar selam, 3 senelik bir ilişkim var 25 yaşındayım, evlenmeyi düşünüyoruz ama 2-3 yıl daha evlenme nişanlanma gibi planlarımız yok malum maddi konular iş, güç derken ancak o kadar zamanda toparlarız diye düşünüyoruz. Durumu onlara da söyledik ama ailesi tanışmaya gelmek istiyor hatta gelecekler de ama kafam çok karışık bir yanım istemiyor çünkü zamanlama olarak sanki 2 3 sene varken fazla acele gibi... Herkes fazla uzadıkça sorunların arttığını söylüyor aileler arasında vs. Aile tanışmasını ertelesem nasıl erteleyeceğim bilmiyorum, kötü mü olur iyi mi sizce ne yapmalıyım?
Evlilik kolay bir şey değil walla 2-3 sene daha varsa tanışmasınlar bence. Çünkü aileler ciddiye binsin adı konulsun isticek özellikle de senin ailen. Gözünüz kesmiyosa sakın evlenmeyin herşeyi bir hevesle yapmayın zamana bırakın mantıklı davranın. Zamanında aklım olaydı herşey ilk defa oluyor diye tutturmaz 100 kişilik bir aile yemeği verirdik yine müzikli felan sade nikah sonrası bitti gitti yapardım arkama dönüp baktığımda yok altın kavgası yok davetiyesidir yok bilmemnesidir uğraşmazdım ama ailenin tek kızı olunca da aileler diretiyor işte gelenekleri felan..Kızlar selam, 3 senelik bir ilişkim var 25 yaşındayım, evlenmeyi düşünüyoruz ama 2-3 yıl daha evlenme nişanlanma gibi planlarımız yok malum maddi konular iş, güç derken ancak o kadar zamanda toparlarız diye düşünüyoruz. Durumu onlara da söyledik ama ailesi tanışmaya gelmek istiyor hatta gelecekler de ama kafam çok karışık bir yanım istemiyor çünkü zamanlama olarak sanki 2 3 sene varken fazla acele gibi... Herkes fazla uzadıkça sorunların arttığını söylüyor aileler arasında vs. Aile tanışmasını ertelesem nasıl erteleyeceğim bilmiyorum, kötü mü olur iyi mi sizce ne yapmalıyım?
maalesef anlaşılamıyorum ki, erkek arkadaşım ailemle tanıştı, ailesi de madem sen görüşüyosun biz de görüşelim diyorlarmış (ben de onun ailesiyle tanıştım), aileleri şimdiden tanıştırmak istemiyorum dedim ama bunu duyunca da erkek arkadaşıma onunla ciddi düşünmediğim tarzı imalar yapıyorlar2, 3 yıl sonra yapılacak planlar için şimdi tanışılması çok çok erken bana göre. Sonuçta ileride ne olacağı bilinmez. Ben olsam bu kadar erken tanışılmasını doğru bulmuyorum ve istemiyorum derdim sevgilime. O da ailesine söylesin yani.
evet kesinlikle ben de öyle yapmak istiyorum, düğün vs zaten maddi olarak mümkün görünmüyor şu an için evlenmeye dair ev olsun, eşyalar olsun hiçbirini alacak birikmişimiz yokEvlilik kolay bir şey değil walla 2-3 sene daha varsa tanışmasınlar bence. Çünkü aileler ciddiye binsin adı konulsun isticek özellikle de senin ailen. Gözünüz kesmiyosa sakın evlenmeyin herşeyi bir hevesle yapmayın zamana bırakın mantıklı davranın. Zamanında aklım olaydı herşey ilk defa oluyor diye tutturmaz 100 kişilik bir aile yemeği verirdik yine müzikli felan sade nikah sonrası bitti gitti yapardım arkama dönüp baktığımda yok altın kavgası yok davetiyesidir yok bilmemnesidir uğraşmazdım ama ailenin tek kızı olunca da aileler diretiyor işte gelenekleri felan..
Ben de aynı durumdayım. O yüzden henüz ailesiyle tanışmadım. Hem dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun ölüm olur hastalık olur ya da ayrılma olur. Maddi manevi hazır olunduğu zaman ailelerin tanışması daha doğru olurevet kesinlikle ben de öyle yapmak istiyorum, düğün vs zaten maddi olarak mümkün görünmüyor şu an için evlenmeye dair ev olsun, eşyalar olsun hiçbirini alacak birikmişimiz yok
Yaşın zaten daha küçük ben senden de küçüktüm evlendiğimde :) kolay değil tadını çıkarın gezin sevin birbirnizi kıymetinizi bilin birbirnizi incitmeyin şimdilik anın tadını çıkarın. Tabi ki zor şartlar şuan ama elbet el birliği ile yaparsınız inşallah vakti gelince. Böyle düşünceleriniz varsa birikim yapın calışınevet kesinlikle ben de öyle yapmak istiyorum, düğün vs zaten maddi olarak mümkün görünmüyor şu an için evlenmeye dair ev olsun, eşyalar olsun hiçbirini alacak birikmişimiz yok
yani evlenmeye yakın daha uygun değil mi, ben mecbur kaldım en son ısrar ısrar tamam dedim görüşsünler ama içim asla rahat değil doğru gelmiyor. Ertelemek çok mu ayıp olur? ne desem ertelesemBen de aynı durumdayım. O yüzden henüz ailesiyle tanışmadım. Hem dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun ölüm olur hastalık olur ya da ayrılma olur. Maddi manevi hazır olunduğu zaman ailelerin tanışması daha doğru olur
Ailem, aile tanışması olduğunda ciddi adımlar yüzük bekler bu yüzden istemiyorum diyeceksiniz bitti gitti. Aileler tanışıp ne yapacaklar? Ne konuşacaklar, isteme ne zaman söz ne zaman bunlar konuşulur tutup 3 sene sonrasını mı konuşacaklar. Siz durumu lehinize çevirerek anlatın, aile karşı zor durumda bırakacaksınız beni diyerekmaalesef anlaşılamıyorum ki, erkek arkadaşım ailemle tanıştı, ailesi de madem sen görüşüyosun biz de görüşelim diyorlarmış (ben de onun ailesiyle tanıştım), aileleri şimdiden tanıştırmak istemiyorum dedim ama bunu duyunca da erkek arkadaşıma onunla ciddi düşünmediğim tarzı imalar yapıyorlar
Yani çocuğun direkt ailesi tanışmak istemiş. Sen sevgilini ikna etmeye çalış daha erken olduğunu onlara uygun bir dille söyle de.yani evlenmeye yakın daha uygun değil mi, ben mecbur kaldım en son ısrar ısrar tamam dedim görüşsünler ama içim asla rahat değil doğru gelmiyor. Ertelemek çok mu ayıp olur? ne desem ertelesem
eşya alacak bi birikimimiz de yok maalesef, her şey çok pahalı ve benim henüz düzenli bi işim yok arıyorum, düzenli bi işim olmasını bekliyorum aslındaİş durumlarınız nasıl?
Düzenli gelirleriniz varsa aslında 3 yıl çok uzun bence. Evi evlenince alırsınız kuzum eşyanızı alın sanki yalı döşemiyorsunuz ya.
Canım birikim hangi 20li yaşlarda insanlarda var ki şu dönemde?eşya alacak bi birikimimiz de yok maalesef, her şey çok pahalı ve benim henüz düzenli bi işim yok arıyorum, düzenli bi işim olmasını bekliyorum aslında
o da anlamıyor ki erken değilmiş ona göreYani çocuğun direkt ailesi tanışmak istemiş. Sen sevgilini ikna etmeye çalış daha erken olduğunu onlara uygun bir dille söyle de.
Bana kalsa hiç evlenmemek lazım.Gez toz ye iç eğlenKızlar selam, 3 senelik bir ilişkim var 25 yaşındayım, evlenmeyi düşünüyoruz ama 2-3 yıl daha evlenme nişanlanma gibi planlarımız yok malum maddi konular iş, güç derken ancak o kadar zamanda toparlarız diye düşünüyoruz. Durumu onlara da söyledik ama ailesi tanışmaya gelmek istiyor hatta gelecekler de ama kafam çok karışık bir yanım istemiyor çünkü zamanlama olarak sanki 2 3 sene varken fazla acele gibi... Herkes fazla uzadıkça sorunların arttığını söylüyor aileler arasında vs. Aile tanışmasını ertelesem nasıl erteleyeceğim bilmiyorum, kötü mü olur iyi mi sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?