- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi teacherr23
35 mi :O evli değil mi kardeşiniz
hayır hiç evlenmedi armudun sapı üzümün çöpü derken. ideallerindeki zengin ve sosyetik dr brad pitt arıyor. bulamayacak da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla belki benimle aynı şekilde evde yaşayıp çalışmıyorum diye başıma her şeyi kakmasa belki bu yaptığını iki yüzlüce bulmazdım dikkatimi bile çekmezdi. ama hiçbir masraf yapmadığım halimle "annemlerin parasını yiyorsun" diye başımda artistlenince komik oluyor :) çünkü çalışıyor haliyle benden daha fazla masraf çıkarıyor onlara üstelik ben evde kendi işlerimi kendim hallederim. valla bi insan 35 yaşındayken de donunu annesine yıkatmaya çekinmesi lazım bence.
Bitlis`te yasayip para dayandiramamak gercekten buyuk beceri.
insan ne alir hangi esyaya takar ki aklini?sadece sizin ve annenizin maasi 5000lira yapiyor ki cok rahat gecinmeniz gerek..
hic soylemeyin kenara para attiginizi ki suan kenarinizda olan para yuklu miktarda degil.
dunyanin binbir turlu
Samsundan bursaya tasinirken butum koltuk vitrin takımı buzdolabi vs bırakmıştı. Bedavadan dagitti birilerne. En azindan 2. Ele ver be insaf. Sonra bursada yeni koltuk takimi ve tv unitesi aldi halılar yolluklar vs. Onların borcunu hala ödüyor.
Bitlise taşınırken de benim odayi orda birakmayi istedi ben izin vermedim sapasaglam genc odasi niye birakcan dedim ben sana orda yeni alirim dedi he tabi sonrq o da bana yıkılır dedim bıraktırmadm odayi. Tv bozulmuştu orda onu satti abim burda yeni tv aldık. Hali perde vs aldi yine borca girdi. Daha bursadaki bitmeden . Mubarek borc oduyo anca. Diyorum anne tam rahata erdin niye kendini zora sokuyosun ye iç gez biraz tadini çıkar bari. Esyayi doldurup borca giriyor sonra kendine don alamadan geziyo cozemedim nasıl bi kafa yapısı bu
En iyisi. Çünkü ileride evlenirken lazım olacak ve aileniz yardımcı olmayacak belli.
O zaman da "nereden çıktı bu para" diyebilirler ama kredi çektim dersiniz siz de.
Son cümlenize istinaden, 25 yaşında yıkatabiliyor ama 35 olunca mı abes oluyor ? Donu anneye yıkatma yaş üst sınırı ne size göre onu anlayamadım ben.
hep derim bir evde kese ayrıldımı bereket kaçıyor, o keseyi tutacak olan kişide anne, onun sizi yönlendirmesi gerekir.Aldığım maaş sizden daha az ama mayıs ayından itibaren 8000 tl biriktirmişim.Yedimde içtimde gezdimde bu sürede evde yardım ettim faturaları ödedim.Mayıs ayından öncede biriktirdiğim para ile yaptığım bir arsa yatırımı var.Sağolsun annemin yönlendirmeleri idare etmişliği sayesinde.Sizdeki sorun annede bence
Ben de 35 yaşımda evlendim annem de 33 yaşında evlenmiş neden şaşırdınız ?
Peki abin neyi ödüyor? Valla az bile yapıyosun bence her ay minimum 600-700 at kenara.Ev kira. Ev kirasını ve elektrik ile su faturalarıni ben ödüyorum. Kalorifer parasini da annem ödüyor 300 lira falan.
annen kendi maaşından yollamıyor mu yeğenlerineKesinlikle param oldugunu duymayiversin hemen sıvıyo byere. Gecen ay noldu bak. Benim teyzem vefat etti yeni 2 ay oldu. Enistem bakiyor 2 cocuklari vardi. Enistemin işi pek iyi değil okumamis kartonpiyerci is bazen oluyo bazen olmuyo durumlari kötü. Ben de hep yardim ederdim 100 tl filan yollardim teyzem yigenlerim canim cigerim acimam elbet. Teyzem öldükten sonra annem kafayi onlarla bozdu enisteme 400 lira para yollatti gecen ay. Bu ayda yollayacakti 400 yollayamam dedim 200 lira yolladm. Tamam teyzemin emanetleri kardesim gibi onlar benim ama baslarinda babalari var ben niye adama her ay 400 lira yollayım. Is olmuyorsa baska is bulsun. Düşünmüyor ya demiyor Bu kızın gelecegi nolcak nasil dugun yapcam bu kiza dye ortada ceyiz diye bi ignesi yok diye. Yigenine varana kadar dusunuyor da beni düşünmüyor kafayi yicem.
hayır hiç evlenmedi armudun sapı üzümün çöpü derken. ideallerindeki zengin ve sosyetik dr brad pitt arıyor. bulamayacak daöyle bi adam yok çünkü dünyada varsa da sana neden baksın demi haksız mıyım
![]()
Peki abin neyi ödüyor? Valla az bile yapıyosun bence her ay minimum 600-700 at kenara.