ailecek görüşmek istemiyorum!

Belki eşinize eğilmistir öpmek için bayan da opmustur.benim misafirim gelse mutaassıp biriyse hosgeldin derim yakın ve kötü niyetli olmayan bir arkadaşimsa tokalasirim tokalasirken özel bir günse ve öpmeye yeltendiyse yanak degdirm ek zorunda kalabilirim bu kişiler de kardes gözüyle baktıklarım eşimin kardes gibi yakın arkadaşları var ne ben onların eşinden nede kendilerinden şüphe etmem.kişi kendisi gibi biliyor karşıdaki yani kendi düşüncelerini karşıdaki düşünmüş gibi.

O zaman iş değişir tabi. Ben el kol şakası yapan arkadaş gelmek istiyor sandım yahu yok yok,doğum günü olayında bir mesele yok bencede.böyle ayrıntılara takılmayalım

Muhtemelen eşiminde kafasına bulduğumu fırlatırım zaten Hakkaten eşimde ne yapıyor orda ben arkadaşımla otururken.İlk sopayı hak eden o.

farklı kişiler sanırım bunlar ilki pek iyi gelmedi de ikincisi belki o an anlayamadı optu olabilir bir iki defa daha gorus baktın tavır aynı arayı sogutursun

Kocaniza durumu soylediniz mi ?uyuyan yilanida uyandirip kendi elinizle is cikarmayin basiniza.sayet ben yedim oyle bir halt bin pisman oldum.s..ctim sivadim gibi oldu Afedersiniz. Allahtan baska sehre tasindikta uzaklastik..esime guvenim cok ama essegin aklina karpuz kabugunu sokmak gibi oluyor.kadin rahatsiz olduysa vardir bi durum hissetmistir arkadaslar.onlar gelsin bi kez at ustunden bidaha gitmeyin gelmezler ama kizlar suda bi gercek devir cok tuaf gozunun acik olmasi lazim kadininda erkeginde falso olunca uzaklasabilsin

Kocalarimizin yaninda bekar erkek arkadaslarimizla tokalasip opebiliyor muyuz simdi?

Hayir okuldan arkadaslarim geliyor sariliyor öpüyorum rahatlikta kacinci dereceyim merak ettim

arkadaşın bekarsa olabilir, evlenince karısı görüştürmez.

ne sandın

Ayy en sinir olduğum tipler yaa gerçekten o kadar haklsın ki ben söylediklerini gözümde canlandırnca sinir oldum ya kesinlikle görüşme böyle insanlarla çok haklısın

sadece öpme mevzuna mı takıldınız bütün anlattıklarını okuyunca gayette rahat tipler

Bizim arkadaslarimiz geldiginde bizde genelde mutfakta otururuz rahat rahat konusuruz güleriz her gittigimiz yerede kocalarimizi tasimayiz ayni evde yasasaniz bile biraz özlem sart diye düsünüyorum bu benim sahsi düsüncem...

Kocalarimizin yaninda bekar erkek arkadaslarimizla tokalasip opebiliyor muyuz simdi?

Hayir okuldan arkadaslarim geliyor sariliyor öpüyorum rahatlikta kacinci dereceyim merak ettim
Bu konu yüzünden banlanıcam kesin
Bizim kurtarır yanımız yok, üst seviyede rahatlık var bacım bizde.
Dahada evli bir adamın elini bile sıkmam ben

sadece öpme mevzuna mı takıldınız bütün anlattıklarını okuyunca gayette rahat tipler
Iyide canım konuda anlatılan iki kadında farklı,1. Anlatılan olayda bir nebze konu sahibine hak verenler oldu ki bende tuhaf buldum zaten 2. Olayda tuhaf bir haraket yok kadın teşekkür etmiş alt tarafı yani. Ve evlerine gelmek istiyorlar demek ki arkadaş olmak istiyorlar.

Bütün anlattıklarını okuyunca 2 ayrı kişiden bahsettiği anlaşılıyor.
2. Anlattığı bayan sadece doğumgününde öpmüş kocasını,oda rahatmış.
+ sarılmış da.. bir de tabiki şu var sizin eşinizin arkadaşlarıyla samimiyetiniz ilişkinizin boyutu başkadır.. belki bu insanlar yeni tanışıyor bunu bilemeyiz..

Diğer hanımefendiyede aynı cevabı verdim hani belki yeni tanışmışlardır belki fazla samimi değillerken böyle yapması kadının tuhafına gitmiş olabilir bunu kastettim.. hem bi kadının hislerine güvenirim ben hani olur ya a arkadşın aynı hareketi yapınca batmaz ama başka bi arkadaşın sana batar bunun gibi bence

tam aklimdan gecenleri yazdiniz

bence konuyu tam okumamışsın
2 farklı kadın var
ısrar eden adam değil 2. kız
adam da kızla görüşmeyi değil, kızın kocası ile görüşmek istiyor, seviyor kızın kocasını
ayrıca yanak yanağa öpüşmek için çok "rahat kadın" olman lazım vs vs vs

tam okumamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…