- 13 Ağustos 2010
- 1.264
- 74
-
- Konu Sahibi ikiyolvaronumde
Eğer yanlış anlamadıysam, 1. Kadının olayla hiçbir alakası yok şuan, görüştükleri bir insan değil artık. Problem 2. Kadın ve eşinin eşli olarak bu çifte oturmaya gelmek istemesi. Kocası siz mutfakta oturursunuz biz salonda demiş hatta. Bence konu sahibi de içten içe abartılı bir tepki verdiğinin farkında, 1. Kadını tepkisini meşrulaştırmak için dahil etmiş konuya.
Muhtemelen eşiminde kafasına bulduğumu fırlatırım zatenHadi diyelim ki öyle bir şey oldu, yani omza dokunma, espiri yaparken bacağına vurma vs. benim eşim ne yapıyor acaba orada? Gülüp hiç bir şey olmamış mı gibi mi davranıyor, yoksa bana gitmelerinden sonra hareketlerinden rahatsız oldum, gelmeseler daha iyi gibi bir şey mi diyor? Bu önemli, bana yapılsa ben rahatsız olduğumu belli ederim, eşim de eder, etmiyorsa tabi ki sorun vardır yani.
Ama dur sen otur şeklindeki omza vurma hareketinden ben mana çıkarmam, küllükteki sigarayı o içiyorsa otlakçı mısın sen? diye şakaya vururum, saçma sapan bir hareket olduğunu kendim belli ederim. Anlamamazlığa gelirse de başkasının sigarası içilmez derim vs. İlla konuyu başka taraflara çekerek rahatsızlık belli etmeye gerek yok.
Kocalarimizin yaninda bekar erkek arkadaslarimizla tokalasip opebiliyor muyuz simdi?
Hayir okuldan arkadaslarim geliyor sariliyor öpüyorum rahatlikta kacinci dereceyim merak ettim
arkadaşın bekarsa olabilir, evlenince karısı görüştürmez.
ne sandın
sadece öpme mevzuna mı takıldınız bütün anlattıklarını okuyunca gayette rahat tiplerBende arkadaşlarımızı selamlaşırken öperim ,hemde kocamın yanında.
Şimdi ben rahat kadın mıyım?
Elalemin kocası için tehdit mi oluşturuyorum?
Sevmiyorsanız görüşmeyin ,nedir bu "rahat" yakıştırmaları.
Bu konu yüzünden banlanıcam kesinKocalarimizin yaninda bekar erkek arkadaslarimizla tokalasip opebiliyor muyuz simdi?
Hayir okuldan arkadaslarim geliyor sariliyor öpüyorum rahatlikta kacinci dereceyim merak ettim
Bütün anlattıklarını okuyunca 2 ayrı kişiden bahsettiği anlaşılıyor.sadece öpme mevzuna mı takıldınız bütün anlattıklarını okuyunca gayette rahat tipler
Iyide canım konuda anlatılan iki kadında farklı,1. Anlatılan olayda bir nebze konu sahibine hak verenler oldu ki bende tuhaf buldum zaten 2. Olayda tuhaf bir haraket yok kadın teşekkür etmiş alt tarafı yani. Ve evlerine gelmek istiyorlar demek ki arkadaş olmak istiyorlar.sadece öpme mevzuna mı takıldınız bütün anlattıklarını okuyunca gayette rahat tipler
+ sarılmış da.. bir de tabiki şu var sizin eşinizin arkadaşlarıyla samimiyetiniz ilişkinizin boyutu başkadır.. belki bu insanlar yeni tanışıyor bunu bilemeyiz..Bütün anlattıklarını okuyunca 2 ayrı kişiden bahsettiği anlaşılıyor.
2. Anlattığı bayan sadece doğumgününde öpmüş kocasını,oda rahatmış.
Diğer hanımefendiyede aynı cevabı verdim hani belki yeni tanışmışlardır belki fazla samimi değillerken böyle yapması kadının tuhafına gitmiş olabilir bunu kastettim.. hem bi kadının hislerine güvenirim ben hani olur ya a arkadşın aynı hareketi yapınca batmaz ama başka bi arkadaşın sana batar bunun gibi benceIyide canım konuda anlatılan iki kadında farklı,1. Anlatılan olayda bir nebze konu sahibine hak verenler oldu ki bende tuhaf buldum zaten 2. Olayda tuhaf bir haraket yok kadın teşekkür etmiş alt tarafı yani. Ve evlerine gelmek istiyorlar demek ki arkadaş olmak istiyorlar.
tam aklimdan gecenleri yazdinizElin adamiyla opusen rahat kadindir elbette..
Bunu normal gostermeye calismayin ..
P.rno normal diyende cok burada
Herkesin normal olcusu farkli tabi
Olcuyu insan kendi koymaya kalkinca boyle oluyor..
Koyulan olçu isine gelmeyen boyle olcusuz olcusuz yasar...artik kendisine normaldir ..
Konusahibi taviz tavizi dogurur mesafeni koyacan...
İlle çağırmak istemesi nedir ya eşinizde yani tövbe şimdi bişey derdimde.Onane? Sonuçta bu kız,onunla değil seninle oturucak bundada hemfikiriz.Eşin iyi gördü diye sevmediğin kızla mı oturucaksın? Ne münasebet canım hayret bişey yani.Eşin bidaha illede çağır tavırlarında yok iyidir gelsindir filan şeklinde konuşursa yırt ağzını otursun.Kusura bakmasında yani kimle görüşüceğinede sen karar ver.Ayrıca ''Ahlak'' denen bir kavramımız var çoğu insan bunu unutmuş olsada,ve bu çokkkk önemli bir kavramdır.Seni ahlaki sebeplerden dolayı rahatsız eden hiç bir insanla görüşmemelisin bence.Ki ben olsam arkadaşım eşime böyle davransa hayırdır arkadaşım der yüzüne bide evden kovarım ama bunu herkes yapamaz o yüzden sana da yap yap diyemiyorum tabi.Ama ağır kovalarım yani öyle böyle değil.Terbiyesiz ya.Resmen sinirlendim bak