ailecek görüşmek istemiyorum!

Ben tokalaşırım sadece öpmem yakın bir arkadaşım değilse. Bazı kişiler de tanıdığı kişilerle selamlaşma şekli öpmeyle oluyor. Bu konuda yadırganacak bir şey yok, alışkanlıktır.
Diğer kadın garip evet. Ondan uzak durun.

Herkezin kocasini kapmaya calistigiyla alakasi yok, oyle birseyde demiyor yanilmiyosam, sadece rahatsiz oldugunu söylüyor buda bana göre normal bi durum. Tabiki dogum gununde olabilir herkez farkli davraniyo yanakdan öpebilir ama ben bunu hanimi olarak hos görmek zorunda degilim. Ben kendime guvenen bi kadinim ama arkadasim eliyle esimin bacagini ellese ben hos gormem bunu sonucza saygi diye birsey var.

Kocalarimizi kapatcaz kafese cik cik cik otecekler... cunku kadinlar sapik. Kadin kadina bu muameleyi yaparsa erkek her muameleyi mustehak gorur.

Sonuna kadar katiliyorum size...

önceki sayfaları tek tek bir daha oku istersen
ilk kim kime hakaret etmiş
yanak yanağa öpüşmek normal dedik diye
bize yaptığın yakıştırmalara bir bak bakalım

su kosa takimindan esiyle bosanmanin esiginden donen bayansiniz.
bosa deyilmis kavganiz.
diliniz cok sivri gercekten de.
farkli goruslere de hic tahamullunuz yok.
sadece kendi gercek ve dogrulariniz var, diyerleri ne derse desin.
Allah esinize de sabir versin bence.
onunla da boyle tartisiyorsaniz kavgalarinizin buyumesi cok normal olur.
baya kizdim bu konudaki tutumunuza.

Ben kızın davranışları, yetişme tarzından kaynaklanıyor. Kendi tarzınca, samimiyet göstermiş, kıyamam.
Sizin eşinizle ilgili bir durum yok, yani.
Ve muhtemel bu kızcağız, evde sıkılıyorum sıkılıyorum diye dert yanıyordur. Eşide sizin abla tavırlarınızdan hoşlandığı için sizinle arkadaşlık kurmasını istiyordur.
Beğenmiyorsanız, hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz, Herkes herkesle kanka olacak diye bir durum yok.

Ne yazıkki böyle düşünen kadın çok. Ne kötü bir şey bir kadının başka bir kadına sadece bir kere görmeyle böyle yakıştırma yapması. İnsan önceden tanıdığı arkadaşı evlenince bile nasıl konışacağını davranacağını şaşırıyor böyleleri yüzünden. Aman yanlış mı anlar diye sizin içinizde en ufacık bir kötü niyet olmasa bile karşınızdakinde art niyet varsa tamam. Bu yakıştırmaları yapan için güzel tabirler vardır ama demeye gerek yok nasıl olsa konu sahibi dikkate almıyormuş. Bu da çok kötü bişey ama ya. İnsan sadece kendi düşündükleri hep doğru diye düşünür başkalarının fikrine at gözlüğü ile bakar ve düşüncesinin değişmekliğine inanırsa bir arpa boyu yol alamaz şu hayatta.

Ne alaka
:)
Sırf muhalefet olsun diye yorum yapan entel gözükmeye çalışan üye
sana söylüyorum
komiksin:)

eeh yettin artik sen
Sen paranoyakmisin be?
Amacin ne senin, hem yorum istiyorsun fikir istiyorsun.
Hemde gelmis burda seciyosun o yazmasin bu yazmasin diye.
O zmn kendin yaz kendin oyna neden burya konu acma geregi duyuyosun?
Tovbe estagfrullah ya, gelmis burda agalik tasliyor ya.
Kimsin sen be?
Senin tavrin kime?

Senle ayni fikirleydim evet yanlis davranislari var o her iki kadininda.
Ama simdi gelmis burda arkadaslarimizi siraya dizip hepsine akil dagitmak ne demek?
O aklini kendine sakla sen!
Sikayet ediyorum seni

Yorumları okumadan yorum yapmışım, kesinlikle geri alıyorum.
Lütfen bu kızcağızla görüşmeyin, yazıktır. Eşinizide alın ıssız bir adaya gidin, aman sakın çıkarmayın, çıkmayın.
Hiç bir kadında tokalaşma bahanesiyle, eşinizi o elmas değerinde yanaklarından öpmez, öpmesinde canım,^^ne bu rahatlık!^^.
Ohh!! Mutlu mesut yaşarsınız...

Ps: Bana kalırsa yeni bir bayanla,eşiniz karşılaşırsa, lütfen eşimin sadece tokalaşmasına izin veriyorum, sakın yanaklarından öpmeyin, rahat kadınlıktan hiç haz etmem diye uyarın,
böylelikle kimse de zan altında kalmamış olur...

Fikirlerinizi saldırmadan anlatabilseniz çok daha güzel olurdu aslinda. Konu sahibinin yorumunu beğenmezken sizin yaptığınızın altta kalır yanı yok (alınanlar alınabilir).

Siz bir kaç gün önce boşanma dilekçesi veriyorum diyordunuz o ne oldu? Hani anneniz geliyordu koltuk takımı yüzünden kavga etmiştiniz falan... Kullanıcı adınızdan hatırladım.
Bu konuya gelince 2. olayda neye tepki verdiniz anlayamadım ben, ayrıca sırf sarılıp öptü diye "rahat kadın" çok çirkin bir kelime bence. Eşinize de "sözünün eri değilsin" demiştiniz. Bence siz insanlarla konuşurken kullandığınız kelimelere dikkat etmelisiniz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…