ailecek görüşmek istemiyorum!

benim sorunum aşırı Relax tavırları olan evli bayanlar!
Bi arkadaşım vardı kiz. Ailecek gorusuyorsunuz sizde de çocuk yok onlarda da. Kız o derece rahat ki. Kendi esi yokken , bize geldi bi aksam. Oturuyorduk Eşim lavaboya gittiğinde eşimin kul tablasında yarim duran sigarasini icebiliyor rahatlıkla!
Eşime espri yaparken ha ha ha diye gülerek elini eşimin bacağına vuruyor .. kendi eşi yanında iken dikkat ediyor ama eşi yokken mesela esim bardak getirmek icin yerinden kalkacak oluyor , benim eşimin omzuna dokunuyor cekiyor sen otur diye. .
Bunun gibi bi sürü hareket. .
Şimdi asıl mesele su : esimle bi arkadaşının doğum gününe gittik karısının yani.. kız daha küçük 22 yaşlarında filan.. Ev hanimi. . Ben çalışıyorum çok yoğun bi şekilde .. kız da rahat bir tip yine belli.. eşim doğum gününü kutlamak icin kıza elini uzattı kız eşime sarılıp öptü!
Eşinin yanında..
Neyse ben haftada 6 gün sabah 8 akşam 8 çalışıyorum şimdi bu kız eşi vasıtası ile sürekli haber yolluyor çaya gelmek istiyorum diye evde canı sıkılıyormus..
şimdi bir çağırsam yarın o bizi çağıracak eşime çok yoğunum alamam dedim nedenini de söyledim rahatsız oldum dedim siz ayrı mutfakta oturun diyor..
offfff ne yapacağım ben ya...

Kac yillik evlisin canim?

Beni rahatsiz eden hic birseyi yapmazdim sahsen. Sende yapma, cagirma !!!
Demekki hayat tarziniz bir degil, olmasida gerekmiyor !!! Hic bir zaman baskasi icin, hic bir sey yapma derim canim. Sen nasil dogru buluyorsan öyle karar ver ama kararindada dur.
Arkadas ve cevre secimi cok önemli. Iyi insanlar sec, hayatin güzel olsun... bence cok sinirlari Asan bir tipe benziyor, hic haz almam böylelerinden. Kendi seviyende olsun arkadasliklarin. Iyi aksamlar :KK51:

Bi arkadaşım vardı kiz. Ailecek gorusuyorsunuz sizde de çocuk yok onlarda da. Kız o derece rahat ki. Kendi esi yokken , bize geldi bi aksam. Oturuyorduk Eşim lavaboya gittiğinde eşimin kul tablasında yarim duran sigarasini icebiliyor rahatlıkla!
Eşime espri yaparken ha ha ha diye gülerek elini eşimin bacağına vuruyor .. kendi eşi yanında iken dikkat ediyor ama eşi yokken mesela esim bardak getirmek icin yerinden kalkacak oluyor , benim eşimin omzuna dokunuyor cekiyor sen otur diye. .
Şimdi asıl mesele su : esimle bi arkadaşının doğum gününe gittik karısının yani.. kız daha küçük 22 yaşlarında filan.. Ev hanimi. . Ben çalışıyorum çok yoğun bi şekilde .. kız da rahat bir tip yine belli.. eşim doğum gününü kutlamak icin kıza elini uzattı kız eşime sarılıp öptü!
Eşinin yanında..
Neyse ben haftada 6 gün sabah 8 akşam 8 çalışıyorum şimdi bu kız eşi vasıtası ile sürekli haber yolluyor çaya gelmek istiyorum diye evde canı sıkılıyormus..
şimdi bir çağırsam yarın o bizi çağıracak eşime çok yoğunum alamam dedim nedenini de söyledim rahatsız oldum dedim siz ayrı mutfakta oturun diyor..

Onları çağırmayı birak bir daha hiç görüşme bence. Eşinle öyle istemediğin bir tavrı olan kadınlara hemen o anda o hareketi istemediğini belli et.

Eşime söylüyorum ama çocuk çok iyi bir çocuk diyor .
illa çağırmak istiyor onu da kiramiyorum
siz olsaydınız :KK43:
desin boşver çağırma ne kadar iyi çocukmuş bu böyle haaa çok seviyor ise eşiniz dışarda bi kahve içsinler iki arkadaş. Mecburmusun sen istemedğin insanı evine çağırmaya bi de canını sıkıp gidecek.

kabul etmek zorunda degilsin.. ana degil baba degil kardes degil, nedir yani? cok gorusmek istiyosa gunduzden gorusup postala ya da sen ona git kisa bi oturmayla gecistir, en olmadi disarda takil 1-2 saat..
istemiyosan da sessizde kal, yapismaz diye dusunuyorum..

ilk banımı yiyebilirim ama yazacağım
insanın fikri neyse zikri de odur
eğer sizler yanaktan öpüşen tüm kadınları "rahat kadın" , "ölçüsüz ölçüsüz yaşayan kadın" vb. olarak görüyorsanız
içinizde buna benzer şeyler var demektir
demek ki sizler, eşinizin arkadaşı bir erkeğin eli elinize değdi diye veya yanaktan yanağa öpüşünce
aklınızdan abuk, sabuk düşünceler geçirip, cinsel bir etki hissediyorsunuza gelir!!!
hayır ne alaka? konu sahibi ölcüsüz veya rahat kadın diye adlandırabilir ama ben öyle düşünmüyorum. Tokalasıp öpenede saygım var yapmayanada ama illa öpüp tokalaşmak yapacağim bir davranış değil. namahremlerle tokalasıp öpüşmem eşimde yapmaz dini açıdan bakış açısı sadece benimkisi. Anladın? Yoksa dediğim gibi yapanada saygım var yapmayanada beni bağlamaz.

ben haklı buldum sizi rahatsızlığınızda.bende yapı olarak zaten kıskanç bir insanım ve birçok şeye tahamülüm yok kendimde karşımdakinin partnerini düşünerek hareket ederim daima. insanların kırmızı çizgileri olduğunu söylüyor psikologlar o görünmez çizgilere çok çok samimi olunmadan girilmemesi gerekir bence. öyleki bazen ilk tanıştığımız bir bayanın eşime ismiyle hitab edip bana mesafeli bir şekilde hanım demesinsen bile çok rahatsız olmuştum.temennim benim gibi kıskanç birini yanında umarım kimse eşimi yanağından filan öpmez.insanın zoruna giden şey burada eşinin kapılmak istenmesi değil sizin onun yakınına gelebildiğiniz kadar yaklaşabilmesi.ben anlıyorum sizi.

hayır ne alaka? konu sahibi ölcüsüz veya rahat kadın diye adlandırabilir ama ben öyle düşünmüyorum. Tokalasıp öpenede saygım var yapmayanada ama illa öpüp tokalaşmak yapacağim bir davranış değil. namahremlerle tokalasıp öpüşmem eşimde yapmaz dini açıdan bakış açısı sadece benimkisi. Anladın? Yoksa dediğim gibi yapanada saygım var yapmayanada beni bağlamaz.

Yapana da saygınız varsa yapmayan kadar, o zaman neden bu cümlelerin altına "tam aklımdan geçenleri yazdınız" yazdınız?
Bu cümleler gerçekten saygılı mı sizce? ki evveliyatı da var bu cümlelerin!

Elin adamiyla opusen rahat kadindir elbette..
Bunu normal gostermeye calismayin ..
P.rno normal diyende cok burada
Herkesin normal olcusu farkli tabi
Olcuyu insan kendi koymaya kalkinca boyle oluyor..
Koyulan olçu isine gelmeyen boyle olcusuz olcusuz yasar...artik kendisine normaldir ..
Konusahibi taviz tavizi dogurur mesafeni koyacan...

Ilk Kadina olan tepkini anladimda ..

Ikinci kadini neden tehtit olarak goruyosun anliyamadim , Dogum ghnunde opmekte ne gibi bir sakinca var ?

Ayrica RAHAT kadin yakistirmasida hic olmamis ..
3. Bir kadin gelae eminim ondada hoslanmadigin bir huyu olur ..

Eşinin yanında..
Çok fazla insanların hareketlerini takip ediyorsun.

senmadem o kadar yoğun çalışıyorsun, bence eve gelince biraz kocana işve cilve yap.. ya da varsa ımkanın ızın al sen,bır ıkı gun evde dur..kocana bıraz daha vakıt ayır, bır haftasonu kaçamagı falan yapın.. yanı adamı elinde tut kızım,, ne o öle, kocamın yarım sigarasını alıp iççekmiş, yok öpcekmiş kocamı..
yolarım saçını başını vallaaa....

X