Insnalar sosyal ortamlara ilk girdiginde once karsisndakileri bi olcer tartar ,ona gore ne sekilde davranacagima karar verir
. Bu bazen bilincli bazen otomatik olarak bilicaltyla yapilir.
Simdi o kadinin esinizi ilk gordugu dakikada degil de en az bikac saat filan zaman gectikten sonra belli bi muhabbet olustuktan sonra optügünü düsunuyorum.
Yani kadin bu hareketi yapmadan once kocanizin öpülecek adam mi yoksa sadece tokalasak mi yoksa hic mi dokunulmayacak adam olduguna bilincli veya bilincsiz karar vermis.
Esinzin hal ve hareketleri tarzi öpülebilir bi adam sinifindaysa kiz öper de sarılır da.
Yani herkesin bi tarzi ,prensipleri, sinirlari vardir, bunu dışa yansıtır, insanlar da ona göre davranir.
Kimi insan cok resmidir, uzak durur, öpülesi degildir.
Kimi insan ilk dk can ciger kanki olur, öpersin sarılırsın, ensesine saplak atarsin filan,
Burada belirleyici olan esinzin tavri, esiniz hic opulmek istemese zaten kadina resmi davranir cok samimi olmaz degil opmek yaklasamaz bile,
Ben mesela bazi ortamlarda cok resmi davranirim, insanlarin havasi hosuma gitmez samimi olmak istemem, karsimdakiler de ona gore davranir
Bazen de cok rahat davranirim, cok samimi olurum
Kisaca, kadinin opmesi esinizin verdigi veya veremedigi samimiyetle alakali,
Kimse de aman x'in kocasi gelse de şöyle bi öpsem diye kapida beklemez, sanmiyorum
, spontan olan bisey yani olay.
Bazilari da nevar cnm ben de herkesi operim demis de,
kac kisi mahallenin imamini kac kere öpmüs acaba merak ettim
Karsindakinin tavri önemli,
Herkes öpülmez kızlar, herkese de öptürülmez