ailecek görüşmek istemiyorum!

bence konuyu tam okumamışsın
2 farklı kadın var
ısrar eden adam değil 2. kız
adam da kızla görüşmeyi değil, kızın kocası ile görüşmek istiyor, seviyor kızın kocasını
ayrıca yanak yanağa öpüşmek için çok "rahat kadın" olman lazım vs vs vs

tam okumamışsın
Benim kafada bir numaralı kızla iki numaralı kız yer değiştirmiş fark ettim. :KK22: El kol şakası yapan arkadaş konusunda fikrim sabit.Ötekinin garibim bişey yapmamış zaten :KK70:

Rahat kadın ne ya ne kötü bir kelime. Ne oluyor yani bende arkadaşlarımı yanağından öpüyorum bu kadar fikriniz bozuk olmasın bence. He anam he bütün kadınlar sizin kocalarınızın peşinde. Arkadaşça bir doğum günü kutlaması aaaa ne rahat kadın :KK57: diye abartmışsınız. Fikir - zikir meselesi :KK66: Belki araalrında bir samimiyet var eski arkadaşlar, kocası bir şey demiyorken size ne?
Sanki hepinizin kocası dünya yakışıklısı ve bütün kadınlar kocişlerinizin peşinde :KK51::KK14:

Insnalar sosyal ortamlara ilk girdiginde once karsisndakileri bi olcer tartar ,ona gore ne sekilde davranacagima karar verir:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

. Bu bazen bilincli bazen otomatik olarak bilicaltyla yapilir.:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Simdi o kadinin esinizi ilk gordugu dakikada degil de en az bikac saat filan zaman gectikten sonra belli bi muhabbet olustuktan sonra optügünü düsunuyorum.

Yani kadin bu hareketi yapmadan once kocanizin öpülecek adam mi yoksa sadece tokalasak mi yoksa hic mi dokunulmayacak adam olduguna bilincli veya bilincsiz karar vermis. :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Esinzin hal ve hareketleri tarzi öpülebilir bi adam sinifindaysa kiz öper de sarılır da.

Yani herkesin bi tarzi ,prensipleri, sinirlari vardir, bunu dışa yansıtır, insanlar da ona göre davranir.

Kimi insan cok resmidir, uzak durur, öpülesi degildir.:63::63::63::63::63::63::63::63:

Kimi insan ilk dk can ciger kanki olur, öpersin sarılırsın, ensesine saplak atarsin filan,:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Burada belirleyici olan esinzin tavri, esiniz hic opulmek istemese zaten kadina resmi davranir cok samimi olmaz degil opmek yaklasamaz bile,:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Ben mesela bazi ortamlarda cok resmi davranirim, insanlarin havasi hosuma gitmez samimi olmak istemem, karsimdakiler de ona gore davranir

Bazen de cok rahat davranirim, cok samimi olurum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kisaca, kadinin opmesi esinizin verdigi veya veremedigi samimiyetle alakali,
:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Kimse de aman x'in kocasi gelse de şöyle bi öpsem diye kapida beklemez, sanmiyorum:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

, spontan olan bisey yani olay.

Bazilari da nevar cnm ben de herkesi operim demis de,

kac kisi mahallenin imamini kac kere öpmüs acaba merak ettim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Karsindakinin tavri önemli,

Herkes öpülmez kızlar, herkese de öptürülmez :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Ya neden dalga geçme ihtiyacı hissediyorsunuz anlamadım
Bir üyeye bi cevap verdim üye cevap verememis diye hemen kankasi gelmiş
arada sen yetti beyaaaa şeklinde iğrenç bir Kabadayı resmen kadirgali mahalle karısı ağzı ile yorum yapanlar olmuş
onları zaten kendi hallerine bırakıyorum Allah yardım etsin :)
ben kavga çıksın diye konu acmadim
sana göre ben dar kafalı olabilirim
bana göre de sen Relax sindir
herkesin ailesinden aldigi terbiye , yetistigi ortam ve haliyle de ahlaki sınırları farklı ..
aynayi kendime tutacak olursam:
evli bi erkekle asla samimi bi tavır sergilemem. Asla koluna omzuna vs. Dokunmam. Eşini düşünerek hareket ederim. Mecbur kalmadikca asla Aramam. Değil sigarasini içmek ..
zaten genelde abi diye hitap ederim .
Özgüvenim gayet yerinde . Bunu merak edenler olmus
Ben sadece kendim nasıl isem karşı taraftan da aynı özeni bekliyorum hepsi bu.
Anlayan arkadaşlar beni anladi zaten.
Kendi esi kiskansin diye saçma sapan hareketler yapan kadınlar biliyorum ben. bana göre evet aşırı rahat, kadınlar bu anlattigim 2 si de. ilk defa gördüğü bir adamı yanaktan öpmek nedir yaaa..
Size normal gelebilir dediğim gibi sıkıntı yok size de saygı duyarım ben..
ama bana göre aşırı rahatlik hatta adı başka sey neyse. .
Size ters geliyorsa da yapacak bişey yok
Allah herkesi farklı yaratmış sonuçta dimi
beni anlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Dalga gecenlere de hakkımı Helal etmiyorum. .
Konum kapatılabilir
herkese iyi akşamlar......

Son düzenleme:
Elin adamiyla opusen rahat kadindir elbette..
Bunu normal gostermeye calismayin ..
P.rno normal diyende cok burada
Herkesin normal olcusu farkli tabi
Olcuyu insan kendi koymaya kalkinca boyle oluyor..
Koyulan olçu isine gelmeyen boyle olcusuz olcusuz yasar...artik kendisine normaldir ..
Konusahibi taviz tavizi dogurur mesafeni koyacan...

tam aklimdan gecenleri yazdiniz :KK66:

ilk banımı yiyebilirim ama yazacağım
insanın fikri neyse zikri de odur
eğer sizler yanaktan öpüşen tüm kadınları "rahat kadın" , "ölçüsüz ölçüsüz yaşayan kadın" vb. olarak görüyorsanız
içinizde buna benzer şeyler var demektir
demek ki sizler, eşinizin arkadaşı bir erkeğin eli elinize değdi diye veya yanaktan yanağa öpüşünce
aklınızdan abuk, sabuk düşünceler geçirip, cinsel bir etki hissediyorsunuza gelir!!!

ilk banımı yiyebilirim ama yazacağım
insanın fikri neyse zikri de odur
eğer sizler yanaktan öpüşen tüm kadınları "rahat kadın" , "ölçüsüz ölçüsüz yaşayan kadın" vb. olarak görüyorsanız
içinizde buna benzer şeyler var demektir
demek ki sizler, eşinizin arkadaşı bir erkeğin eli elinize değdi diye veya yanaktan yanağa öpüşünce
aklınızdan abuk, sabuk düşünceler geçirip, cinsel bir etki hissediyorsunuza gelir!!!
Yoook valla öyle bi olaya hiç girmedim
girmem de zaten
ALLAH KORUSUN
KONUM KAPANABILORRRR
ben De uyuyorum
herkes e iyi gecelr

benim sorunum aşırı Relax tavırları olan evli bayanlar!
Bi arkadaşım vardı kiz. Ailecek gorusuyorsunuz sizde de çocuk yok onlarda da. Kız o derece rahat ki. Kendi esi yokken , bize geldi bi aksam. Oturuyorduk Eşim lavaboya gittiğinde eşimin kul tablasında yarim duran sigarasini icebiliyor rahatlıkla!
Eşime espri yaparken ha ha ha diye gülerek elini eşimin bacağına vuruyor .. kendi eşi yanında iken dikkat ediyor ama eşi yokken mesela esim bardak getirmek icin yerinden kalkacak oluyor , benim eşimin omzuna dokunuyor cekiyor sen otur diye. .
Bunun gibi bi sürü hareket. .
Şimdi asıl mesele su : esimle bi arkadaşının doğum gününe gittik karısının yani.. kız daha küçük 22 yaşlarında filan.. Ev hanimi. . Ben çalışıyorum çok yoğun bi şekilde .. kız da rahat bir tip yine belli.. eşim doğum gününü kutlamak icin kıza elini uzattı kız eşime sarılıp öptü!
Eşinin yanında..
Neyse ben haftada 6 gün sabah 8 akşam 8 çalışıyorum şimdi bu kız eşi vasıtası ile sürekli haber yolluyor çaya gelmek istiyorum diye evde canı sıkılıyormus..
şimdi bir çağırsam yarın o bizi çağıracak eşime çok yoğunum alamam dedim nedenini de söyledim rahatsız oldum dedim siz ayrı mutfakta oturun diyor..
offfff ne yapacağım ben ya...

çok rahatsız edici bir durum baştan mesafeni koymazsan sonradan çok üzülürsün.

Ya neden dalga geçme ihtiyacı hissediyorsunuz anlamadım
Bir üyeye bi cevap verdim üye cevap verememis diye hemen kankasi gelmiş
arada sen yetti beyaaaa şeklinde iğrenç bir Kabadayı resmen kadirgali mahalle karısı ağzı ile yorum yapanlar olmuş
onları zaten kendi hallerine bırakıyorum Allah yardım etsin :)
ben kavga çıksın diye konu acmadim
sana göre ben dar kafalı olabilirim
bana göre de sen Relax sindir
herkesin ailesinden aldigi terbiye , yetistigi ortam ve haliyle de ahlaki sınırları farklı ..
aynayi kendime tutacak olursam:
evli bi erkekle asla samimi bi tavır sergilemem. Asla koluna omzuna vs. Dokunmam. Eşini düşünerek hareket ederim. Mecbur kalmadikca asla Aramam. Değil sigarasini içmek ..
zaten genelde abi diye hitap ederim .
Özgüvenim gayet yerinde . Bunu merak edenler olmus
Ben sadece kendim nasıl isem karşı taraftan da aynı özeni bekliyorum hepsi bu.
Anlayan arkadaşlar beni anladi zaten.
Kendi esi kiskansin diye saçma sapan hareketler yapan kadınlar biliyorum ben. bana göre evet aşırı rahat, kadınlar bu anlattigim 2 si de. ilk defa gördüğü bir adamı yanaktan öpmek nedir yaaa..
Size normal gelebilir dediğim gibi sıkıntı yok size de saygı duyarım ben..
ama bana göre aşırı rahatlik hatta adı başka sey neyse. .
Size ters geliyorsa da yapacak bişey yok
Allah herkesi farklı yaratmış sonuçta dimi
beni anlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Dalga gecenlere de hakkımı Helal etmiyorum. .
Konum kapatılabilir
herkese iyi akşamlar......

Hala eşinizin tavrından bahsetmiyorsunuz, eşiniz bu kadar yazdığınız şeyi önemsemiyorsa isterseniz kendiniz hakkında destan yazın. O mutfakta oturur, o kadınla muhabbet etmek zorunda kalırsınız.

• Beğen
Reactions: anu
Arkadaş grubunuz baya renkliymiş hatunlar bildigin potansiyel sapık siz uzaylı gören masum köylü gibi kalmışsınız aralarında

Goruyomusun beyazlar icinde zenci kibin kaldim ..
Öpün öpturun rahat rahat..
Fikirini sevdiklerim...:KK55:
Ufukta medeniyet gorunuyor cikisi buldum:KK71:

Goruyomusun beyazlar icinde zenci kibin kaldim ..
Öpün öpturun rahat rahat..
Fikirini sevdiklerim...:KK55:
Ufukta medeniyet gorunuyor cikisi buldum:KK71:

hem Mevlana'dan alıntılar
hem beyaz - zenci ayrımı :KK53:

"öpün öptürün rahat rahat"
ırkçılık sana yakışıyor da canııım Mevlana yakışmıyor o diline!!!:KK20:

hem Mevlana'dan alıntılar
hem beyaz - zenci ayrımı :KK53:

"öpün öptürün rahat rahat"
ırkçılık sana yakışıyor da canııım Mevlana yakışmıyor o diline!!!:KK20:

Irkcilik yapacak en son insanimdir ..
Ironi yaptim kuzum ..
Haklisin cumle irkcliga gidiyor ama kastim o degil gayette anliyosun..
Hadi barisalm :KK68:

Ben tokalaşmam.Bekarken evimize erkek olsun kadın olsun gelen misafirle tokalaşırdım her şeyden önce annem uyarırdı ama eşimin ailesi böyle değil kuzenlerine bile uzaktan hoşgeldin diyorum. sarılıp görüşmesi normal o öyle yetişmiş olabilir.Zaten kötü niyetli olsa senin yanında görüşmez yada kendi eşinin yanında samimi bulmuştur.Ben aynı benim baba evinde tokalaşır görüşürdüm eşimle evlendim evlenesi uzaktan "hoş geldiniz" diyorum.Eşimin aile yapısı bu değiştiremem Ama ilk anlattığınız bayandan uzak durun.

X