Aile yemeğinde görümce ve kaynanamla yaşanan 2. Büyük kavga.

Aynı mevzular bizdede oluyor. Bu gorumceler damatlar yemeye gelince hep varlar zaten . Almaya gelince dış kapının dış mandalı olur. Kayınvalidem hep bir tarafa sus alttan al diyerek en büyük yanlışı orda yapıyor. Ben böyle durumlarda asla karışmam eşin son noktayı güzel koymuş birdaha benden bişey istemeyin diye. Somurecek kapı buldularmi senden iyisi yok ama bı kere hayır de yada onlardan iste senden kötüsü olmaz. Almayın birşey isteselerde boş gidip aaa almayı unuttuk diyin. Esimede konuyu açma yeterince dolmuştur onlara karşı zaten yok yere gaza gelip sana patlamasın

Yok canım benim abidir benim abidir muhtemelen masaya sürterdi kafamı dermişim rahatsızsam abime birdahakine kendin git abi derdim ya da ver ben alayım derdim söylenmezdim. Geçenlerde bir lafına kızmış bana ses attı dedim abime kızdırdıysam özür dilerim ama hakettin sonra barıştık. Ki biz daha sıkıntılı durumlardan geçtik ama saygısızlık yapıp bağırmak olmaz. Anne babamın yanında hiç olmaz.

kafa yorman gereksiz. zaten lafi da yemissin "ayy onceden hic boyle degildi" diye. esine bir iki kere nasihat et kusmek olmaz vs diye ,gerisine de karisma

Adım atayım mı uğrayıp hal hatır sorayım mı yoksa eşime göremi hareket edeyim şuan ?

Aman yok niye adım atacaksınız. Ayy gorumceyi de hatırladım sanki başka konu daha vardı böyle çocuk gibi istiyordu olmayinca bağırıyordu o mu?
Hiiicccc karışma. Onlar barışır eninde sonunda bosver

Cok uzun yazmışsın yine de okudum
Tavsiyem hiiiççç karışma .
Fırsat bu fırsat görüşmeyi de kes , krizi fırsata çevir .
Akışkan yazayım istedim uzun olunca. Öyle canımda bana da çok iyi kayınvalidem ya. Kadına da üzüldüm ağlıyordu kalktığımızda. 2 yıl önceki kavgadan sonra zaten baya mesafe olmuştu görümcelede şimdi ne olur bilmiyorum. Eşim ne hissediyor kızgın mı pişman mı onuda bilmiyorum. Tek hissettiğim yaşanması gerektiği için yaşandığı.

Konuda gerçekten seni ilgilendiren bir şey yok. Bak adın bile geçmemiş. Onlar kendi aralarında hallleder. Eşin aklı başında biri. onun yanında ol yeter

Tartışma esnasında eşim soru yöneltti bana şöyle olmadı mı böyle olmadımı illk kez mi oluyor diye sesimi çıkarmadım. Ay tamam barıştırmaya çalışmayayım bana patlamasın bir de ben sinirlenip kavga çıkarmayayım. Şuan eşim daha tahammülsüz sadece. Mesela bunu neden buraya koydun dediğimde daha da alınıyor kavganın etkisiyle sanırım daha anlayışlı olayım.

Söyledi de kayınpederim mecbur alcaksın 2 can var orda kardeşinle yeğenin dedi. Kız adam suscak susturmadılar da. Kayınvalidem de dök kinini anladım ben seni ben ne yetiştirmişim diyor. Umarım kaynanam hastanelik falan olmaz.

Tabii ki. Bir süre idare edip yorum yapmamak en iyisi.

İster ister merak etme. Ama hiç karisma. Kimi ailede erkek çocuk hizmetkar kimin de kız çocuk. Neyse ki eşinin gözü açılmış.
Valla isterse yuh derim. Hangi yüzle? Ya bir de olaydan önce kocaman pasta hediye alıp çocuğuna süpriz yaptık. Eşime dedim gidelim sevinir çocuk. -10 bindeyiz ama yaptık yani.

Dok kinini mi kimse kimseye bişey almak bakmak zorunda değil ne münasebet kocası var alsın o almıyorsa babası alsın. Çok güzel insan kayiriyorlar. Olayı bu kadar büyütüp dillendiler büyükler yani sessiz kalsalarmis kardeşler bidahaki yüzyüze gelişinde bişey yokmuş gibi davranirlardi zaten.

Konuda gerçekten seni ilgilendiren bir şey yok. Bak adın bile geçmemiş. Onlar kendi aralarında hallleder. Eşin aklı başında biri. onun yanında ol yeter
Bizim evliliğimiz daha iyi olunca o da güçlendi calcifer. Sanki level atladı. Fesat gelin olsa daha da kızıştırırdı ortalığı sesimi çıkarmadım. İyiyiz eşimle biraz durgun ama gülüyoruz eğleniyoruz. Herşeyin fazlası zarar. Fazla bağımlı kardeş ilişkisi isteyen ebeveynler aslında kötülük yapıyor.

Valla isterse yuh derim. Hangi yüzle? Ya bir de olaydan önce kocaman pasta hediye alıp çocuğuna süpriz yaptık. Eşime dedim gidelim sevinir çocuk. -10 bindeyiz ama yaptık yani.
Şimdi çocukluktan bu yana böyle yetismisler. Kimi erkek evlenince gözü açılıyor. Kimi de aynı tas aynı hamam devam.
Sen karışma ama sen haklısın, o gün iş daha da karışmasın diye sessiz kaldım, canını sıkma de. Şimdi orada sen susunca esin de yalnız kalmış gibi olmuş.

İyi yapmışsın, ben eşimle annesi tartışırken ölü balık taklidi yapıyorum, dikkatleri dağılmadan devam etsinler diye fkfkfkföckv

Biriken tüm enerjiyi üstünüze çekmek için daha etkili bir yöntem olamaz
Kız sus Allah korusun yorum yapmadım zaten. Kendi evimde bana misafirliğe gelirken neler isterdi görümcem. Börek yapmışım 2 tepsi börek alcaksın derdi abisine. Gülerdi kaynanam hoşuna giderdi. Biz giderken yine isterdi. Belki kaynanamada ders olur abinden birşey isteme der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…