Aile yemeğinde görümce ve kaynanamla yaşanan 2. Büyük kavga.

Aman yok niye adım atacaksınız. Ayy gorumceyi de hatırladım sanki başka konu daha vardı böyle çocuk gibi istiyordu olmayinca bağırıyordu o mu?
Hiiicccc karışma. Onlar barışır eninde sonunda bosver
Evet o canım. Kız bi kere bu bizi işe giderken gördü abi bana bak akşam gelince işten döner slcan dedi. Biz birlikte geliyoruz ya da eşim erken geliyor bensiz yemek yemek ne alaka bir dur yani. Saygısız hiç demediler geline ayıp olur diye neden abi kardeş. Bunların hepsinide söylemek istiyorum ama neyse geçmişte kaldı unutayım ağzımdan falan kaçar

Aa yok görümcem gidince kayınpederim kız haklı benden neden istiyorsun dedi. Eşimde ben senden ilk kez istemedim kaç kere o kız istedi senden gitmiceksem gitmicem dersin o niye ötüyor dedi. Kayınvalidem de damada düşmez diyince eşim söylendi ben onlara giderken sipariş veriyorlar ama ben isteyince niye böyle yaptınız dedi. Ki çokta haklı.

Ne cok bilenmiasiniz. Herseyin hesabini yapip kinini tutmussunuz. Bir hamburger bile listenizde. Oyle ufak tefek seyler ki bu yazdiklariniz: siz resmen sorun ariyorsunuz.

Haklı olduğunu bildiğimi biliyor. Onlar hep öyle. İlk sene devam etti ben tepki gösterdim. 30 yaşındaki kadınının hareketlerinin saçma olduğunu bana saygısızlık olduğunu evli olduğumuzu söyledim. Zamanla benim sınırıma uydu. He yeri geldi ben aldım. Ben söyledim. Ama öyle 3 günde 15 kere istek yok yani.

Konu sahibinin sinsiligi beni benden aldi yalniz ahahhshshs, nasil durdun laf etmeden? Bir de kavga devam ederken oturmus yemek yemis, ben duramazdim herhalde. Takdir ettim, bu sakinlikte devam.
Merhametliyim kuzum. O an diyebilirdim tamam abartma bağırma abine yemek yiyoruz diye iş çığrından çıkardı. Ki ben bağırmaya gelemem bakmam suratına benden özür dilemem seviyeliyimdir.
Kız ben ne yapayım yemesem dahada gerilicek kayınpederimde bi yandan içecek dolduruyor ye kızım diye. Kaynanam yanımda kocama laf ediyor. Eşim dolu yorum yapsaydım ki alasını yaparım öyle bağırarakta değil kelimelerimi iyi seçerek. Kızının yaptığının saygısızlık olduğunu sinirli olduğunu destek alması gerektiğini iletirdim. Eşim zaten dolmuş bir de ben saydırırdım. Üzüldüm kadına annedir yani. Karışma bırak seninde annem baban var dedim sustum.

Butun kaos beklentimi bir anda sondurdun.

Ne cok bilenmiasiniz. Herseyin hesabini yapip kinini tutmussunuz. Bir hamburger bile listenizde. Oyle ufak tefek seyler ki bu yazdiklariniz: siz resmen sorun ariyorsunuz.
Keşke sadece hamburger olsa. Babamın aldığı kokumlar vardı evde eşime bana neden getirmedin getirsene diye darlardı. Yav babam almış ? Pasta istiyor her hafta alıyoruz öf bu ne istediğimden değil.hediye alıyoruz bu ne parada ver.bunlara tabi kavga çıkarmadım eşime bazen ekonomik olarak uymadığını söylerdim. Abartı olduğunu bilir karışmazdım mümkün mertebe.

İyi yapmışsın, ben eşimle annesi tartışırken ölü balık taklidi yapıyorum, dikkatleri dağılmadan devam etsinler diye fkfkfkföckv
Ay güldürme ksjdjdjd bende tam öyle yaptım herhalde. Oluyormu böyle şeyler bana garip geliyor yaşanmaması gerek bence. Eşim çünkü annesinede sende yapıyorsun bir oluyorsun kızınla diyince kadın daha da üzüldü. Kadın bana salamura almış gardım düşüktü boşluğuma geldi

Uzulecekse yapmayacak. Adil olacak. Kızım avını darlama diyecek.

Hiç karışmayın, eşiniz zaten her şeyin farkındaymış. Ailesine toz kondurmayan erkekler demek ki her şeyin farkında. Kv çok hatalı, böyle kardeş ilişkisi olmaz, eğer abisi kardeşinin isteklerini alacaksa bir zahmet saygılı da olacak. Şımarık yetiştirmişler ama koca Kadın olmuş evlenmiş çocuğu var, hadi 15-16 yaşında olsa neyse. Ne demek bana da pasta alacaksınız, çok istiyorsa kendisi alsın. O gün pasta alınsa hep birlikte yense ve ona bir dilim ayrılmasa sitem edebilir. Bence boşverin, iyi olmuş.

Butun kaos beklentimi bir anda sondurdun.
Hahaha ben böyleyim böyle olmasam şuan eşim ailesiyle görüşmezdi. Çok tatlıyımdır kaosa mümkün mertebe girmem. Doktor asistanıyım meslek icabi sakinimdir. Cevap vericeksemde düzgün tonla söylerim ya da muhatap olmam.
Ama o gün hiç bu kadar konuşmak istememiştim. Sanki benim içimdekileri Allah eşimle söyletmiş gibi. Benim kayınvslidem kızına tapıyor. Böyle normal değil. Biri laf etse yıkar ortalığı. Asla laf söyletmez kardeşler arasınada aynı. O yüzden de mesafe koydum yüzgöz olmadım. Yoksa çoktan ben bundan rahatsızım derdim.

Yani aslında olmasa daha iyi tabi, netice itibariyle gelin-damat yabancı, ailenin daha dikkat etmesi gerekiyor.

Benimkiler genelde kayınvalidemin her şeye karışmasından dolayı tartışıyorlar, eşim söyleniyor annesi susuyor fkfkf 5 saniye sonra yine karışmaya başlıyor djfkf salamura mı dkfkfkfkfkfm

Sakın karışma olayı sana mâl ederler , sen sessizliğini koru ve eşinden yana ol , eşin herşeyin farkında zaten , Kayınvalidenin eseri bunlar, kızını bu kadar pohpohlayıp oğlunu ezdirmeseydi, kızına sus demeyi bilseydi bunlar olmazdı, yuh yani görümcen eşini karı koca sömürdüler , eşin bişey istedi diye mi bunları yaptı, eğer bu saatten sonra onların tek istediği biseyi yaparsanız suç sizde olur , uzak durmalısın ki eşinin farkındalığı artsın, asla yorum yapma uzak dur ...

Sinirlerim bozuldu masada da tek yemek yiyebilen bendim bir de kp ndnd adam çok açtı hem konuştu hem yedi kuzum o tartışma normal bu baya kötü oldu ya. Hepimiz tartışırız. Kayınvalidenin istikrarlılığına bayıldım zndnxnznznzn

Takdir ediyorum. Bu sabirla kazanan siz olursunuz.

Sakın ha sakın yorum yapmayın ne eşinize ne karşı tarafa özne siz değilsiniz o ve ailesi kendi aralarinda çözerler çozmeselerde sizi ilgilendirmez o sırada sessiz kalmanız çok iyi olmuş olay durulur sizin dedikleriniz yıllarca konuşulurdu sonuç olarak hiç birşey yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…