Aile terapistine giden var mı?

Valla bizimkiler bayağı da ünlü bir uzmana gidiyorlar ama onlar bu kadar ödemiyorlar. Eğer ihtiyaç duyuyorsanız başka yerleri araştırın derim. Seans başı 300 lira çok fazla geldi bana hem de 12 seans demişler. 12 seanslık ne yaptınız? :)

Lazerli epilasyon mu bu yaw 12 seanslik ömür biciyo..bana pek inandirici gelmedi.esinde sert cikabilir fiyata.

Amiiiinnnn..

ne güzel araştırma yapmışssınız ay bende bulsam şöyle biyer :/

Bulursun bulursun merak etme. Ufacik arastirmaya bakar. Bekar olunca kitaplardan konusacak evli olunca anlayacak bizi.psikologda olsa evliligin ne demek oldugunu bilmeli tatmis olmali.yaş da onemli tabi tecrube ettigi olaylar acisindan..

Lazerli epilasyon mu bu yaw 12 seanslik ömür biciyo..bana pek inandirici gelmedi.esinde sert cikabilir fiyata.

valla kız 12 seans sizin için uygun dedi haftada bir geliceksiniz dedi
3.600 fiyat verdi bi yutkundum sonra olur dedim ama eşimin hala fiyattan haberi yok :)))))) zaten duysa asla kabul etmez .

Bulursun bulursun merak etme. Ufacik arastirmaya bakar. Bekar olunca kitaplardan konusacak evli olunca anlayacak bizi.psikologda olsa evliligin ne demek oldugunu bilmeli tatmis olmali.yaş da onemli tabi tecrube ettigi olaylar acisindan..

haklısın ay sevindim ben bi özel hastaneleri arıyım bakıyım :)))

konu sahibine diycek olursam biz bikere boşancaz dedik aileleer toplandı dediler ki eşime söyle derdiniz ne sustu bana sordular anlat kızım aşılmıycak ne problminiz var ben ee ııı kem küm yaptım sustum
çnkü boşanmak için geçerli hiç bi sebebimiz yoktu hep eften püften seyler .
bizim en büyük hatamız kavgalarda boşanma lafına geliyoruz sonra sakinleşince ee neden boşancaz ki diyoruz sebep sunamıyoruz gülüp barışıyoruz . malesef maleseff maleeesefff
ama o benim canım onsuzluğu düşünemiyorum Rabbim ayırmasın

valla kız 12 seans sizin için uygun dedi haftada bir geliceksiniz dedi
3.600 fiyat verdi bi yutkundum sonra olur dedim ama eşimin hala fiyattan haberi yok :)))))) zaten duysa asla kabul etmez .

Benim esime desem senin bu soyleyecegini. Esimin cevabi net : askim ben o fiyata sana pirlanta alayim hic bi sorunumuz kalmasin

Aminn

hahahha valla bilmiyorum bence fazla fiyat almak için öyle dediler çnkü ben gittiğimde bi çift vardı karı koca onlarada aynı fiyatı verdiler duydum adam kadına kaşlarıyla hayır işareti yaptı
biz düşünelim geliriz dediler.
benimkide baya lüks biyerde rezidans içinde biyer lüks ve kazık :)))

Benim esime desem senin bu soyleyecegini. Esimin cevabi net : askim ben o fiyata sana pirlanta alayim hic bi sorunumuz kalmasin
,
aynen aynen valla öyle
benimkide der okadar parayı verirken ben sorunları çözmeye odaklanamam, içi gider adamın yahu
bana diyor ki nekadar meraklısın kazıklanmaya biz kendimiz çözeriz gitmeyelim diyo hhhah

Bizim dertlerimiz kederlerimiz başkaları için kazanç kapısı işte, ne acı. Belgin Temur'u bir araştırın derim. Birçok gazete ve dergide yazıları yayınlanıyor. Alanında çok iyi. Biz araştırırken çok pahalıdır diye temkinli yaklaştık ama bir tanıdığımız yine de arayıp sorun dedi. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

3.600 den sonra pahalaı gelmez sanırım :))
çok teşekkür ederimmm tavsiyenize bakıcağımmm

aynen aynen, iyiyken dünyanın en iyi kocasına sahip en şanslı kadınıyım; kötüyken de ne diye evlendim ben, babamın evinde daha iyiydim ahh anacım ahh kıymetimi bilmiyorlar diye sızlanıyorum :))

300 lira gerçekten çok fazla sanırım max 100 lira veririm :)

aynen aynen, iyiyken dünyanın en mutlu kocasına sahip en şanslı kadınıyım; kötüyken de ne diye evlendim ben, babamın evinde daha iyiydim ahh anacım ahh kıymetimi bilmiyorlar diye sızlanıyorum :))

valla bizde öyle canım iyiyken aşktan ölcez kötüykende birbirimiizi öldürcez hahah herkes alıştı bize aman barışır bunlar diyolar . çnkü gerçekten ne yaşarsak yaşayalım çok seviyorum sanırım yoğun duygulardan böyle oluyor
ama eskiye göre daha iyiz bence . çnkü uzun süre küslüklerimiz vardı onlar bitti . artık kavga etsekte o yatağa girdiğimizde sarılıyoruz kural gibi bişey oldu ve her güne barışık başlıyoruz .

ne güzel en çok istediğim şeydir küs uyumamak, sabaha sağ çıkacağımızın garantisi mi var ki küs uyuyoruz.
ben benm eşim de bana sarılsın gönlümü alsın isterim oysa, değişik önerilerde bulunur; hadi gel yemek yapalım nedir ben orda sinir krizleri geçirmişim bi de kalkıp yemek mi yapıcam

ya şu an ben ne düşünüyorum, seneye sınava hazırlanacağım, sınava hazırlanayım kazanayım sonra da bakıcam eğer aynıysa boşanırım diyorum içimden ama tabi. Eşime söylesem kahrolur

Bence şimdi ayrılmalısınız.. İletişim problemi çok önemli. Düzelmez. Eşinizde kıymetinizi bilmiyor , iyi günler hiç yaşatmıyor size belli ki..

Bence şimdi ayrılmalısınız.. İletişim problemi çok önemli. Düzelmez. Eşinizde kıymetinizi bilmiyor , iyi günler hiç yaşatmıyor size belli ki..

Elbette durum öyle değil ama kavgalar tartışmalar okadar üstüme geliyor ki artık böyle saçma düşünceler oluşuyor beynimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…