Aile terapistine giden var mı?

mesela bu para verme ailene dıye yıllarca hep tartıştı ki adam vermıyor yılda belkı bır durumlarıda ıyı,ee demiş terapist,bunca yl kavga ettin,adam verdımı evet verdi,peki eline ne geçti,kocanla aranı bozmaktan başka

Bu söylediğiniz şey bizde tam tersi, ben genel olarak herkese karşı böyleyimdir. Karşımdaki bişey söyledikten sonra bi sonraki söyleyeceğini tahmin ederim. Çıkarımlarda bulunurum, bunlara yönelik çözüm bulurum. Ama naparsam da kendime yaparım. bunların hepsi bir görev gibi olmaya başladıktan sonra çok yorucu oluyor.

Ben fiyatı gözümde epey büyütmüşüm ozaman.

Evet bak bi arastir fiyatlari cok büyüttüğünü goreceksin.aslinda cok fazla fiyat verende var. Bi aradim psikologu seansi 250 cift olarak gelirseniZ 500 bile demisti. Sonra arastirdigimda 60 100 civari fiyatlar. bir arkadasim baska psikologa gitti cok tavsiye ettigim halde 60 liraydi gene (farkli hastane de ) kiza soylediklerini duyunca bu nasil psikolog olmus demistim.

yazık, Allah onun da yardımcısı olsun.
yok ben acımıyorum,çok yakın arkdaşım,kocasıda,ama o etti,buldu tatlım,kocasına olan davranışlarında utanırdık gıtmezdık kocası evde ıken,zaten terapist demişki,çok zeki bir adam,çok şahsiyetlı,eğer başka adam olsa özgüvenını yerle bir eder hayatını maf ederdın admaın demiş,adamın sınırlerı bıle yıpranmamış demiş,anlatıyordu,ama görüşmüyoruz,bıze tek anlattığı kocası,bozmuş kafayı,kocam demez,benım kocam der,arabamız demez,benım arabam der,eşimle kıyafet aldık takım elbıse demez,kocama takım elbise aldım der,halbukı bırlıkte gıdıp alına birşey,hiç ınutmam yenı evliler oraya gittik,çarşıya çıktık,adam dediki misaifrimiz var balık alalım,balıkçının onunde bir çemkirdi,adam yüzünü eğdi

Evet bak bi arastir fiyatlari cok büyüttüğünü goreceksin.aslinda cok fazla fiyat verende var. Bi aradim psikologu seansi 250 cift olarak gelirseniZ 500 bile demisti. Sonra arastirdigimda 60 100 civari fiyatlar. bir arkadasim baska psikologa gitti cok tavsiye ettigim halde 60 liraydi gene (farkli hastane de ) kiza soylediklerini duyunca bu nasil psikolog olmus demistim.

tecrübesiz, işinde iyi olmayan birine denk gelip daha olumsuz etkilemesinden de korkuyorum.
teşekkür ederim verdiğinz bilgilerden dolayı.

yok ben acımıyorum,çok yakın arkdaşım,kocasıda,ama o etti,buldu tatlım,kocasına olan davranışlarında utanırdık gıtmezdık kocası evde ıken,zaten terapist demişki,çok zeki bir adam,çok şahsiyetlı,eğer başka adam olsa özgüvenını yerle bir eder hayatını maf ederdın admaın demiş,adamın sınırlerı bıle yıpranmamış demiş,anlatıyordu,ama görüşmüyoruz,bıze tek anlattığı kocası,bozmuş kafayı,kocam demez,benım kocam der,arabamız demez,benım arabam der,eşimle kıyafet aldık takım elbıse demez,kocama takım elbise aldım der,halbukı bırlıkte gıdıp alına birşey,hiç ınutmam yenı evliler oraya gittik,çarşıya çıktık,adam dediki misaifrimiz var balık alalım,balıkçının onunde bir çemkirdi,adam yüzünü eğdi

Psikolog bu kadar net keskin cumleleri nasil danisanina soylemis ya cok sasirdim. Danisani zaten hataliysa iyice kadini psikolojik bunalima itmis bence. Danisaninin hatalarini onu kuculterek ifade etmek ne derece dogru ... uzuldumm kadina..

Psikolog bu kadar net keskin cumleleri nasil danisanina soylemis ya cok sasirdim. Danisani zaten hataliysa iyice kadini psikolojik bunalima itmis bence. Danisaninin hatalarini onu kuculterek ifade etmek ne derece dogru ... uzuldumm kadina..
evet haklısın ama bu danışan,onun ablasının kankası,çok uğraştı kadın,yalvarmış,terapist,çocukların için diye,bu hep admaı suçlayınca,kadında gerçeği sermiş önüne,bak ona bişey olduğu yok,çok mutlu demiş,senın eline ne geçti demiş

ben de öyle düşünüyorum, oraya gittiyse zaten bazı sorunlarının olduğunu kabul etmiş ve düzeltmek için bir adım atmış demektir. iyice üzerine gitmek ne kadar doğru olabilir ki

evet haklısın ama bu danışan,onun ablasının kankası,çok uğraştı kadın,yalvarmış,terapist,çocukların için diye,bu hep admaı suçlayınca,kadında gerçeği sermiş önüne,bak ona bişey olduğu yok,çok mutlu demiş,senın eline ne geçti demiş

aslında doğruyu söylemiş, okadar kendimizi hırpalıyoruz noluyo karşıdaki yine bildiğini okuyor biz de kendmizi yıprattığımızla kalıyoruz

ben de öyle düşünüyorum, oraya gittiyse zaten bazı sorunlarının olduğunu kabul etmiş ve düzeltmek için bir adım atmış demektir. iyice üzerine gitmek ne kadar doğru olabilir ki
yok tatlım,adam yalvardı gidleim,düzel iyileş diye,sana üzülüyorum,takıntı ettin yazık dedi,kurtaralım bu evliliği,sana çok yazık dedi

aslında doğruyu söylemiş, okadar kendimizi hırpalıyoruz noluyo karşıdaki yine bildiğini okuyor biz de kendmizi yıprattığımızla
evet ben çok etkilendım cıdden,sen anana para verme diye kavga et,15 yıl ama adam yıne göndersın,ee ne geçti kızlar elınıze,sinir hastası olursunuz,adam benı dınlemıyor diye adam takarısnız,bırde kv gıcık olursunuz,ata bınen üsküdara gider,siz sadece yıprandığınızla kalırısnız,bırak göndersın bişey deme demiş,bizimki ortalığı yıkmış gönderemz dıye :)

Neyse artik yazik olmus her seye..

pskolog işe yarıyor mu ki ?
bende terapiste danıştım fiyat için 3.600 lira fiyat verdiler
60 lira seans için bana bedava geldi şuan .
benimki aile danışmanlığıydı , pskologlarda da evlilik problemleri çözülebilir mi daha uygunmuş :))

bizimde aynı 1 yıllık evlilik ve saçma sapan sorsanız sebep bile banze veremediğimiz kavgalar yaşanıyor . ama iyiykende çok iyiz . böyle gidiyor işte bakalım :)

benimki aile danışmanlığıydı , pskologlarda da evlilik problemleri çözülebilir mi daha uygunmuş :))

bizimde aynı 1 yıllık evlilik ve saçma sapan sorsanız sebep bile banze veremediğimiz kavgalar yaşanıyor . ama iyiykende çok iyiz . böyle gidiyor işte bakalım :)
Benim bildiğim toplu fiyat verilmez çünkü süreç nasıl ilerleyecek baştan bilemezler. Biz geçtiğimiz haftalarda yeğenimi aile danışma merkezine götürdük. Orada bir pedagogla görüştük. Ablam ve eniştem de katıldı seansa. Pedagogumuz birkaç defa daha gelmeniz gerekecek şunlar şunlar yüzünden diye bilgi verdi. Ama toplu ücret istemedi. Seans başına ücret ödedi bizimkiler. Sonra yeğenimin sorununun anne babasının evdeki davranışlarıyla ilişkili olduğu ortaya çıktı onlar için de terapi önerdi uzman. Onlar da yeni başladılar yine seans başı ücret ödüyorlar. Özel bir klinik olmasına rağmen bu kadar pahalı değil üstelik.

Benim bildiğim toplu fiyat verilmez çünkü süreç nasıl ilerleyecek baştan bilemezler. Biz geçtiğimiz haftalarda yeğenimi aile danışma merkezine götürdük. Orada bir pedagogla görüştük. Ablam ve eniştem de katıldı seansa. Pedagogumuz birkaç defa daha gelmeniz gerekecek şunlar şunlar yüzünden diye bilgi verdi. Ama toplu ücret istemedi. Seans başına ücret ödedi bizimkiler. Sonra yeğenimin sorununun anne babasının evdeki davranışlarıyla ilişkili olduğu ortaya çıktı onlar için de terapi önerdi uzman. Onlar da yeni başladılar yine seans başı ücret ödüyorlar.

benle bir görüşme yaptılar tanışma seansı gibi ve o tanışmaya 100 lira verdim !!
sonrada sizin için 12 seans uygun görüyorum dedi ve fiyat belirleyip 3.600 çıkartıp önüme koydular . ve bende kabul ettim ama eşim etmiycek sanırım :KK70: ger.ekten çok fazla

Allah bitirir insallah evimizdeki kavgalarimizi..
Siz hastanelerin ilgili servisini.aradiginizda evlilik terapisi veriyor mu kendisi diyede bilgi alabilirsiniz.. klinik adli psikolog diye unvani vardi benim danismanimin. Hastaneden ayrildi suan ozel yer acti.muayenehanesinde de ilk fiyatlari 60 dan devam etti diye biliyorum..ama artmistir suan ozel oldugu icin..
Ben doktorun yasina evli olup olmadigina akademik kariyerine bile.bakip secip tercih etmistim.

Allah bitirir insallah evimizdeki kavgalarimizi..
Siz hastanelerin ilgili servisini.aradiginizda evlilik terapisi veriyor mu kendisi diyede bilgi alabilirsiniz.. klinik adli psikolog diye unvani vardi benim danismanimin. Hastaneden ayrildi suan ozel yer acti.muayenehanesinde de ilk fiyatlari 60 dan devam etti diye biliyorum..ama artmistir suan ozel oldugu icin..
Ben doktorun yasina evli olup olmadigina akademik kariyerine bile.bakip secip tercih etmistim.

Amiiiinnnn..

ne güzel araştırma yapmışssınız ay bende bulsam şöyle biyer :/

X