Aile terapistine giden var mı?

ne güzel en çok istediğim şeydir küs uyumamak, sabaha sağ çıkacağımızın garantisi mi var ki küs uyuyoruz.
ben benm eşim de bana sarılsın gönlümü alsın isterim oysa, değişik önerilerde bulunur; hadi gel yemek yapalım nedir ben orda sinir krizleri geçirmişim bi de kalkıp yemek mi yapıcam :confused:

Bence çok hoş.. O da küs kalabilirdi , trip atıp burnunuzda getirebilirdi günlerinizi.
Belli ki uzatmayı sevmeyen bir eşiniz var.
Eğer tartışma sırasında hakaret etmiyorsa , abuk subuk hareketleri yoksa her defasında da ,mucuk mucuk çok hatalıyım beklemeyin.

Bence kadınlar çok kasıntı. Rahat olmayı beceremiyor.

Elbette durum öyle değil ama kavgalar tartışmalar okadar üstüme geliyor ki artık böyle saçma düşünceler oluşuyor beynimde.
Evliliğin ilk 5 yılı çok sancılı olur, o sancıları atlatabilirseniz hayatınızın ikinci baharı başlar. Pes etmeyin derim.

Bence çok hoş.. O da küs kalabilirdi , trip atıp burnunuzda getirebilirdi günlerinizi.
Belli ki uzatmayı sevmeyen bir eşiniz var.
Eğer tartışma sırasında hakaret etmiyorsa , abuk subuk hareketleri yoksa her defasında da ,mucuk mucuk çok hatalıyım beklemeyin.

Bence kadınlar çok kasıntı. Rahat olmayı beceremiyor.

eşim hayatta hakaret etmez, ağzından hiç kötü söz duymadım sadece bana değil etrafındaki insanlar hakkında da hiç kötü konuşmaz. ben dedikodu yapcak olurum hemen beni susturur.
ama tepkileri çok serttir. höt höt cevap verir, ses tonu da yüksek çıkar bu arada. bi anda sizi tersleyebilir, bozulup kalıyorum ben de o öyle yapınca.

Elbette durum öyle değil ama kavgalar tartışmalar okadar üstüme geliyor ki artık böyle saçma düşünceler oluşuyor beynimde.

Yapmayın. Atın kafanızdan ayrılığı.. Evin bereketini , huzurunu alırmış ayrılık kelimesi.
Bence güzel bir evliliğimiz var..
İş paylaşımı , sevgi , saygı v.s varmış evliliğinizde.
İletişim çok önemli bir konu katılıyorum. Bununla birlikte çokta önemsiz. Çünkü çözümü kolay eğer çabalarsa kişiler.

Siz aradaki saygıyı kaybetmemek için çok çabalayın. Gerisi zamanla hal olur.

Eşinize ve kendinize " neden? sorusunu sormayı bırakın uzun bir süre.

eşim hayatta hakaret etmez, ağzından hiç kötü söz duymadım sadece bana değil etrafındaki insanlar hakkında da hiç kötü konuşmaz. ben dedikodu yapcak olurum hemen beni susturur.
ama tepkileri çok serttir. höt höt cevap verir, ses tonu da yüksek çıkar bu arada. bi anda sizi tersleyebilir, bozulup kalıyorum ben de o öyle yapınca.

hakaret etmemesi bile okadar artı ve hoş ki . bence boşanmayı silin kafanızdan çnkü bunlar için boşanmayı düşünmek için çok erken .
yaşınız kaç merak ettim ?
bence sabretmeye değer. çnkü zamanla bi çok şey değişiyor aşılabiliyor . karakter evet değişmez ama mesela dediğim gibi bende çok küs kalırdım şimdi küssem bile gidip kucağına uzanıyorum önceden asla yapmazdım .
ben uzanırım o sarılır hop barışmış oluruz ama eskiden desen asla yapmam ki derdim. bazı eşyler değişiyor böyle böyle . pes etmeyin

Yapmayın. Atın kafanızdan ayrılığı.. Evin bereketini , huzurunu alırmış ayrılık kelimesi.
Bence güzel bir evliliğimiz var..
İş paylaşımı , sevgi , saygı v.s varmış evliliğinizde.
İletişim çok önemli bir konu katılıyorum. Bununla birlikte çokta önemsiz. Çünkü çözümü kolay eğer çabalarsa kişiler.

Siz aradaki saygıyı kaybetmemek için çok çabalayın. Gerisi zamanla hal olur.

Eşinize ve kendinize " neden? sorusunu sormayı bırakın uzun bir süre.

inşallah bırakıcam, artık kendime de zarar vermeye başladım sürekli bu durumu düşünmekten işime de odaklanamıyorum.

hakaret etmemesi bile okadar artı ve hoş ki . bence boşanmayı silin kafanızdan çnkü bunlar için boşanmayı düşünmek için çok erken .
yaşınız kaç merak ettim ?
bence sabretmeye değer. çnkü zamanla bi çok şey değişiyor aşılabiliyor . karakter evet değişmez ama mesela dediğim gibi bende çok küs kalırdım şimdi küssem bile gidip kucağına uzanıyorum önceden asla yapmazdım .
ben uzanırım o sarılır hop barışmış oluruz ama eskiden desen asla yapmam ki derdim. bazı eşyler değişiyor böyle böyle . pes etmeyin

25 yaşındayım.
bazen ben de yapıyorum, gidiyroum sarılıyorum ama eşimin tepkileri sıkıntılı sarılır ama hiç konuşmaz suratı asık olur, sert görünür öyle olunca da kendimi kötü hissediyorum, yapmak istesem de yapamaıyorum.

Bence fazla hassas ve sorgucusunuz..
O erkek , sesi ve tepkileri bir kadın gibi naif olamaz.. Siz ince ince yaklaşırsınız , onun en ince hali sizin en kaba halinizdir.
Biraz daha rahat olmayı deneyin.
Oyle kaba çıktığında sesi , ya da terslediğini düşündüğünüzde " gülün , höt deyin şakayla , yastık fırlatın espriyi patlatıp , v.s .. Ne bileyim ya çok ciddiye almayın işte herşeyi..

Bence fazla hassas ve sorgucusunuz..
O erkek , sesi ve tepkileri bir kadın gibi naif olamaz.. Siz ince ince yaklaşırsınız , onun en ince hali sizin en kaba halinizdir.
Biraz daha rahat olmayı deneyin.
Oyle kaba çıktığında sesi , ya da terslediğini düşündüğünüzde " gülün , höt deyin şakayla , yastık fırlatın espriyi patlatıp , v.s .. Ne bileyim ya çok ciddiye almayın işte herşeyi..

eşime karşı hassasım, herkse karşı sorgucu olabilirm :)

haklısınız, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

25 yaşındayım.
bazen ben de yapıyorum, gidiyroum sarılıyorum ama eşimin tepkileri sıkıntılı sarılır ama hiç konuşmaz suratı asık olur, sert görünür öyle olunca da kendimi kötü hissediyorum, yapmak istesem de yapamaıyorum.

benim eşimde eğer ben sarılınca hala suratsızsa ben direk şımarıklığa vururum yani karakteriniz müsait mi bilmem ama ben ailede de şımarık büyütülen biri olarak hiç zor olmuyor :KK33:
hemen yaaa gül , gülsene aşkımmm gülll lütfeeeen diyip dudaklarını yandanlardan çekip heh güldün işte diyorum gözlerini öpüyorum gözünden öpünce gülüyor o :)))
ne bilim böyle böyle dağıtıyorum yüzündeki kızgın ifadeyi.
aşkım bana küsmüş müüüü diyorum falan ne bilim :))
yapı meselesi tabi ben böyle davranamam diyebilirsiniz ben eşime şımarmayı seviyorum
oda ister istemez uzatamıyor kızgın suratını .

benim eşimde eğer ben sarılınca hala suratsızsa ben direk şımarıklığa vururum yani karakteriniz müsait mi bilmem ama ben ailede de şımarık büyütülen biri olarak hiç zor olmuyor :KK33:
hemen yaaa gül , gülsene aşkımmm gülll lütfeeeen diyip dudaklarını yandanlardan çekip heh güldün işte diyorum gözlerini öpüyorum gözünden öpünce gülüyor o :)))
ne bilim böyle böyle dağıtıyorum yüzündeki kızgın ifadeyi.
aşkım bana küsmüş müüüü diyorum falan ne bilim :))
yapı meselesi tabi ben böyle davranamam diyebilirsiniz ben eşime şımarmayı seviyorum
oda ister istemez uzatamıyor kızgın suratını .

ben hayatımda kimseye karşı öyle olmadım olamıyorum olduğum an kendimi kötü hissederim zaten, bana çok ters :)
ama çok şekersiniz gerçekten:KK9:

ayy 5 yıl mııııı daha 4 yılımız var desenize yandıkk :KK17:
Yıllar o kadar çabuk geçiyor ki şimdi size çok gelen o 4 yıl birgün hafta gibi gelecek. Bu yaşınızın kıymetini bilin. Ayrıca bir başkasıyla evlenseydiniz de yine aynı sorunları yaşayacaktınız inanın bana. Çünkü evlilik kolay bir şey değil alışmak için zaman gerekiyor. Bugünleri gülerek hatırlayacaksınız ileride.

ben hayatımda kimseye karşı öyle olmadım olamıyorum olduğum an kendimi kötü hissederim zaten, bana çok ters :)
ama çok şekersiniz gerçekten:KK9:
:oops: :KK60:
teşekkür ederim . bazılarına iitici gelir ama ben evimde mutlu oluyorsam böyle yaparak yaparım yani .
eşimde alıştı hoşuna gidiyor böyle davranmam normalde çok ağır abi takılan biridir ben şımarınca gülüyor ister istemez :))
ama tabi dışarda yapamam dışarda gülsem bile yanyan bakabilir :))
ne bilim dualarıma sizide ekliycem musmutlu olalım inş.....

Yıllar o kadar çabuk geçiyor ki şimdi size çok gelen o 4 yıl birgün hafta gibi gelecek. Bu yaşınızın kıymetini bilin. Ayrıca bir başkasıyla evlenseydiniz de yine aynı sorunları yaşayacaktınız inanın bana. Çünkü evlilik kolay bir şey değil alışmak için zaman gerekiyor. Bugünleri gülerek hatırlayacaksınız ileride.
evet haklısınız, eşim başkasıyla evli olsaydın 1 hafta dayanamaz boşardın kocayı diyor zaten :))
umarım öyle olur, geçsin gitsin bugünler huzurlu mutlu günleri görelim artık

:oops: :KK60:
teşekkür ederim . bazılarına iitici gelir ama ben evimde mutlu oluyorsam böyle yaparak yaparım yani .
eşimde alıştı hoşuna gidiyor böyle davranmam normalde çok ağır abi takılan biridir ben şımarınca gülüyor ister istemez :))
ama tabi dışarda yapamam dışarda gülsem bile yanyan bakabilir :))
ne bilim dualarıma sizide ekliycem musmutlu olalım inş.....

çok çok teşekkür ederim inşşş:KK36::KK39:

Tartışma örn: "Neden beni erken uyandırdın?" 'dan başlıyosa tartışma sırasında ister istemez birbirmize kırıcı şeyler de söylüyoruz, böyle olunca ben tartışma nedeninden çok o sırada ne kadar kırıldığıma/kırdığıma odaklanıyorum. Eğer konuşmazsak da bu sefer bir sonraki tartışmada "sen bana zaten daha önce de şunu söylemiştin" e geliyor.

Ama son zamanlarda kendimi öyle yıpranmış hissediyorum ki, artık ne bi çözüm bulmak istiyorum, ne tartışmak ne konuşmak. Sürekli huzursuz bi ortamda bulunmak çok zor. Güçlü biri olduğumu düşünürdüm önceleri şimdi ise en ufak bişeyde hemen gözlerim doluyo, yolda bile ağlıyorum artık.

Eşim anlayışlıdır ama tartışma sırasında da bir o kadar anlayışsız.
Bu satırları ben yazmışım gibi hissettim aynı şeyleri yaşıyoruz

elbette ki gidin. sorunlarınızı aşabileceğiniz her imkanı deneyin. hayat bir kere yaşanıyor.

önce şunu sorayım paranız var mı? biz de gidecektik bir aile danışmanıyla konuştuk ayda 2000 liraya gelen bir hesap çıkardı bize. kaldıki ben çok fayda sağladığım terapiyi haftalık 200 vereceğime çocuğumu daha iyi kreşe yazdırayım diye bırakmıştım. sağlıklı ruha sahip olmak parayla malesef..

Aile terapistine gitmedim ama bu alan uzerinde egitim alıyorum cok arkadasımda terapist olarak calısmalar yaptıı inceledigim vakalarda da gerdekten büyük bir fayda gordum biraz internetten arastırın iyi bir terapist olsun inanın hersey hallolur ve aranız iyi oldugu gibihemen dillendirmeyin

X